Dodaj do ulubionych

Co maja LATINO czego wy nie macie..?

• Gość: xesbeth Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 11:38
      Ale burze rozpętałaś kobieto... I po co? Jak zwykle znać dała o sobie polska
      tolerancja. Tak się składa, że w mojej rodzinie jest małżeństwo polsko/włoskie.
      I facet nie jest brudasem, nie ma trocin między uszami, nie jest pedałem,
      babiarzem, etc., etc. Tyle. Ludzie są różni.
    • Gość: Komandos57 Komandosi nie lubia pojebow. IP: *.tpl.toronto.on.ca 03.04.03, 23:51
      Wiec Amanda spierdalaj.Wytluku rabany przez latino.Dupy nie szczedzilas zapewne czarnym tez.Won.Wlosi a latino
      "latino" to tak jak dzien i noc.Taki kurwiszon pisze"a wy polaczki".Tylko kurwiszon moze srac we wlasne gniazdo.
      • Gość: lady Re: Komandosi nie lubia pojebow. IP: 148.228.174.* 03.04.03, 23:57
        Gość portalu: Komandos57 napisał(a):

> Wiec Amanda spierdalaj.Wytluku rabany przez latino.Dupy nie szczedzilas
        zapewne
        > czarnym tez.Won.Wlosi a latino
        > "latino" to tak jak dzien i noc.Taki kurwiszon pisze"a wy polaczki".Tylko
        kurwi
        > szon moze srac we wlasne gniazdo.

zauwaz, ze amanda jest z tego samego gniazda co ty- emigrancie.
        to ty plujesz w to gniazdo i dajesz zly przyklad dla polonii. nie dziwota, ze
        polonia nie chce, zeby zniesiono wizy dla polakow, jesli ma zjechac taki
        narybek.
    • Gość: Komandos57 Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:14
      Kochanie, urodzilem sie w tym pojebanym kraju.Nie jestem emigrantem.Ale czuje sie Polakiem i nim jestem.Nie wkurwiaj
      mnie.Prosze.
      • Gość: Hella Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.chello.pl 04.04.03, 10:24
        Gość portalu: Komandos57 napisał(a):

> Kochanie, urodzilem sie w tym pojebanym kraju.Nie jestem emigrantem.Ale czuje
        s
        > ie Polakiem i nim jestem.Nie wkurwiaj
        > mnie.Prosze.

Mamusia cię nie uczyła, że się nie przeklina?
        • Gość: xesbeth Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 12:40
          Komandos rzuca mięchem jak Prawdziwy Polak. Ani to prowokacyjne, ani treściwe,
          ani zabawne. Dodam,Komandosie, że latino też klną.
          • amanda22 ZALOSNI JESTESCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.03, 14:56
            Owszem temat byl prowokacja, lubie prowokowac a potem bawic sie naiwnymi i
            wkurzonymi ludzikami. Z was wyszly tylko prostota, chamstwo, wasze waskie
            horyzonty, wies i brak tolerancji. Chlopcy, do buszu, do motyki a nie tutaj
            pisac !!
            a teraz sprostowanie
            - nie mieszkam w polsce, i chwala bogom niech za to bedzie
            - mam chlopaka wlocha, jest grzeczny, inteligentny, GORACY, zwraca uwage na
            mnie, kobiete, na moje potrzeby, dba o mnie, rozpieszcza, ma gest, jest zadbany
            (pachnie Chanel i czysta, sniada zadbana skora, a nie meksykanskim potem i
            tanimi perfumami) nie jest kurwiarzem, polek nie pieprzyl, pod hotelem nie
            wystaje
            - jesli Polki bzykaja sie z innymi a nie z wami polaczkami, do pewnie maja ku
            temu powody, po co maja uzerac sie z wami, leniwcami w lozku, niedorobionymi
            sknerami albo wiecznymi studentami z dwiema lewymi raczkami, jadycych na
            obiadkach mamusi, albo wiecznymi intelektualistami, za grubymi/wychudlymi co to
            po domu w laczkach biegaja a dziewczynie maja do zaoferowania kanape i puszki
            piwa ? Wybaczcie, ja nie lubie barow mlecznych, rozklekotanych maluchow, albo
            tramwai - wole faceta z gestem, charyzma, wdziekiem, czarnymi oczetami, sniada
            skora, i ktory ma mi wiecej do zaoferowania niz przecietny polak. Wole
            romantyczne kolacje w paryzu a nie wieczory na kanapie i ogladanie filmu video
            czy spacerki po parku (bo go na nic lepszego nie stac) Jak ide do parku z Nim,
            to dlatego ze oboje chcemy, a nie dlatego ze nie ma lepszej alternatywy. Mam
            klucze od jego domu, klucze od samochodu, a zakupy robie gdzie chce i kiedy
            chce - dal mi swoja karte.
            - Nie czekam na zycie, ja ZYJE. Nie wegetuje, a wam frajerzy zal dupe sciska,
            ze na swiecie sa lepsi, przystojniejsi, goretsi, bogatsi i wspanialsi faceci
            niz wy sami i stad ten malpi pokaz polskiego chamstwa. Nic dziwnego ze polskie
            dziewczyny wyjezdzaja i nie chca zyc z polakami. po co ?
            - jestescie prosci az do bolu, nazywac kogos "asfalt" czy "brudas" tylko ze
            wzgledu na inny kolor skory, swiadczy jak brudni, zalosni i beznadziejni
            jestescie. A kobiete, MNIE wyzywac od kurwy, szmaty itd.. swiadczy, ze nie
            zaslugujecie nawet na jeden dotyk dloni jakiejkolwiek kobiety z tego swiata.

p.s. dodam, ze jestem na tyle urocza, ze polacy slinia sie na moj widok nie
            mniej niz latynosi, a im dluzej mnie znaja, tymbardziej zabiegaja, i polacy i
            ruscy, i amerykanie, wlosi i anglicy - niezaleznie od narodowosci.

no i co chamskie paskudne buraki, do bolu proste i zakompleksione prostaki,
            popiszecie sie jeszcze dalej ??

• Gość: Gacek Re: ZALOSNI JESTESCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unisi.it 04.04.03, 16:31
              amanda22 napisała:

> - mam chlopaka wlocha, jest grzeczny, inteligentny, GORACY, zwraca uwage na
              > mnie, kobiete, na moje potrzeby, dba o mnie, rozpieszcza, ma gest, jest
              zadbany
              >
              > (pachnie Chanel i czysta, sniada zadbana skora, a nie meksykanskim potem i
              > tanimi perfumami) nie jest kurwiarzem, polek nie pieprzyl, pod hotelem nie
              > wystaje

No to masz szczescie....

> - jesli Polki bzykaja sie z innymi a nie z wami polaczkami, do pewnie maja ku
              > temu powody, po co maja uzerac sie z wami, leniwcami w lozku, niedorobionymi
              > sknerami albo wiecznymi studentami z dwiema lewymi raczkami, jadycych na
              > obiadkach mamusi, albo wiecznymi intelektualistami,

Hehe. Dobre. Co to wlosi nie sa mamisynkami. Dziecie, zbyt dobrze dalo ich sie
              poznac! Moze Twoj Wloch emigrant jak i Ty, ale wlscy wlosi zdecydowanie sa
              bardziej przywiazani do mammy niz my polacy. Chyba ze mieszkanie do 30 u mammy
              nie uwazasz za chowanie sie pod spodnica...

> po domu w laczkach

Co to sa laczki? To nie po polsku, moja droga.

> wole faceta z gestem,

Czym Ty sie roznisz od utrzymanki????????? To bylo delikatne okreslenie, do
              przeklenstw mnie nie sprowokujesz. Polecialas na ladny samochod, czy na sex???
              Ja juz nie wspomne o jakiejkolwiek moralnosci.

>Nie wegetuje, a wam frajerzy zal dupe sciska,
              > ze na swiecie sa lepsi, przystojniejsi, goretsi, bogatsi i wspanialsi faceci

No i niech sobie beda. DLA CIEBIE. Jestes zakichana materialistka. Kochasz jego
              kase i za to mu dajesz. Przykre.

> - jestescie prosci az do bolu, nazywac kogos "asfalt" czy "brudas" tylko ze
              > wzgledu na inny kolor skory, swiadczy jak brudni, zalosni i beznadziejni
              > jestescie. A kobiete, MNIE wyzywac od kurwy, szmaty itd.. swiadczy, ze nie
              > zaslugujecie nawet na jeden dotyk dloni jakiejkolwiek kobiety z tego swiata.

Mam nadzieje ze to nie do mnie.
              >
              > p.s. dodam, ze jestem na tyle urocza, ze polacy slinia sie na moj widok nie
              > mniej niz latynosi, a im dluzej mnie znaja, tymbardziej zabiegaja, i polacy i
              > ruscy, i amerykanie, wlosi i anglicy - niezaleznie od narodowosci.

A jaka ja jestem skromna, ech.... to kiedy na okladce VOGUE.

>
              > no i co chamskie paskudne buraki, do bolu proste i zakompleksione prostaki,
              > popiszecie sie jeszcze dalej ??

No jasne, dawaj. Na razie to Ty sie popisujesz swoim prostactwem i waskim
              horyzontem.
              ========
              Gacek
              ITALIA
            • Gość: polski zenek Re: ZALOSNI JESTESCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 16:54
              amanda, glupia cipa jestes i tyle, ja tam lubie bary mleczne i obiadek u mamusi
              zjesc i mecz poogladac i piwa sie napic !! a ty zwykla dziwka jestes co to o
              luksusach marzy !
            • Gość: DSD Co mają BOGACI czego wy nie macie..? IP: 212.33.88.* 05.04.03, 14:15
              Oto właściwy tytuł. Początkowa wzmianka o Latynosach skierowała duskusję na niewłaściwy tor.
            • kraszan1 Re: ZALOSNI JESTESCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.04.03, 11:13
              amanda22 napisała:

> no i co chamskie paskudne buraki, do bolu proste i zakompleksione prostaki,
              > popiszecie sie jeszcze dalej ??
              >
              Dziewczyno

Nie opisujesz nam tu narodowości tylko stan posiadania - imponują ci ludzie z
              kasą. I masz do tego święte prawo, ale postawa typu "cała reszta świata
              to "buraki", "polaczki" itp. to po prostu ubliżanie ludziom, którzy nic złego
              Ci nie zrobili.
              Nie dziw się więc niektórym reakcjom.

Dla mnie okrećlenie "polaczek" jest bardzo obraźliwe. Bardziej się wkurzam, niż
              jak ktoś powie do mnie "ty ch...". Tym bardziej się więc dziwię Twojej postawie.

Poza tym powielasz nudne do bólu stereotypy - ludzie mniej zamożni się nudzą,
              są nieatrakcyjni fizycznie, przywiązani do rodziców i leniwi w sypialni (to
              ostatnie powaliło mnie na podłogę).

Charakter człowieka nie zależy od nacji oraz grubości portfela, no ale do tych
              rzeczy dochodzi sę powoli.

A poza tym prowokacja żałosna.

Pozdrawiam
              Kraszan
            • Gość: XL Re: ZALOSNI JESTESCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 143.26.81.* 08.04.03, 17:19
              A świstak siedzi i zawija je w te sreberka.

Amanda- nie schlebiaj sobie.

Mam wrażenie że za chwilę pękniesz z dumy.

W swoim samozadowoleniu jesteś żałosna.

• Gość: Tom Re: ZALOSNI JESTESCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 143.26.81.* 08.04.03, 17:21
              Zapomniałaś jescze dodać do listy swoich adoratorów
              tych z Grenlandii oraz z mieszkańców Górnej Wolty
            • Gość: czapski kto jest zalosny? IP: .48.235.* / 10.10.9.* / 80.48.235.* 17.04.03, 16:26
              kilkanascie razy wspominasz o pieniadzach i sniadej skorze, ani razu o czyms
              takim jak madrosc, odpowiedzialnosci czy poczucie humoru. TO SWIADCZY O TOBIE.
              Moze i masz piekne cialo, moze i ow Wloch jest przystojniejszy niz przecietny
              Polak, moze i nawet jest kasiasty, co nie zmienia faktu ze intelektualnie to
              prezentujesz Ciemnogrod. To ze jestes ladna i masz chlopaka Wlocha nie robi z
              Ciebie dziewczyny z klasą. I w ogole skad tyle zlosci, po co ta cala
              prowokacja? Mscisz sie za jakiegos Polaka ktory Cie zle potraktowal?
    • Gość: Komandos57 Amanda prowokatorka! IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 19:19
      Dla mnie jestes zwyklym kurwiszczem.Tak przychodzi mi nazwanie ciebie kurwiszonem jak tobie slowo "polaczki"Nie
      ukrywaj ze zostalas przerabana przez pluton latinosow.Rznij sie dalej.Ja cie sprowokuje,bez prowokacji.Nazwe
      swoja suke Amanda.Bede o tobie pamietal zawsze.Won.
      Komandos
    • omega21 Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 04.04.03, 20:59
      Amando, masz powazne problemy.To co pisalas jest prawda.Preferujesz latino.To bije od ciebie.Ja tez nazwe swoja
      suczke Amanda by przypominala mi ona ciebie.
    • sweetwitch Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 06.04.03, 12:48
      Amanda dla mnie dobrze mowi. Fajna babka z niej. :-)

A tak na marginesie, to skad pochodzi Jennifer Lopez ubostwiana przez
      wszystkich facetow? Co?
      • Gość: carsten Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.03, 08:21
        Ops,nareszcie odezwala sie zalozycielka tego prowokacyjnego postu.
        Pozostaje mi sie cieszyc,ze rowniez jak i ona ciesze sie zyciem i
        nic mi raczej nie brakuje,mam wszystko to czego nie maja Latinos
        niebieskie oczy,blond wlosy i mieszkam za granica i co najwazniejsze...
        nie mam w domu czegos takiego jak amanda (tego nicka wzielas z
        jakiegos filmu produkowanrgo przez Frau Orlowski?)
        Panowie,nie bluzgajcie bo tylko dolewacie oliwy do ognia i cieszcie
        sie rowniez,ze nie macie takiej "blondynki" w domu :))
        • Gość: carsten ...takie "Amandy" znajduje sie tu (link) IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.03, 08:26
          www.berlin-diskret.de/berlindiskret/anzeigen/index.php3?Counter=11&rubrik=1&old_query=&stamp=1049673600&searchstring=10+%0A%09%09%09%09%
          09%09LEFT+JOIN+microsites+%0A%09%09%09%09%09%
          09ON+diskret_daten10.anbieterkennung%3Dmicrosites.schluessel%0A%09%09%09%09%09%
          09WHERE+%280+OR+diskret_daten10.rubrik%3D0+OR+diskret_daten10.rubrik%
          3D1+OR+diskret_daten10.rubrik%3D2+%29+AND+aktiv%3D%27ja%27+&MaxAnz=221
        • sweetwitch Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 08.04.03, 21:05
          Gość portalu: carsten napisał(a):

> Ops,nareszcie odezwala sie zalozycielka tego prowokacyjnego postu.

To bylo do mnie?!??!?!?!?!?!??!?!?! Ja niby nia jestem?!?!??!?!?!?! Stuknij sie
          w leb..........
    • Gość: Y Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: 62.233.175.* 08.04.03, 12:34
      Malego ptaka...
    • Gość: Reg Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: 143.26.81.* 08.04.03, 17:14
      To jest stek bzdur i stereotypów.
      Typowy makaroniarz to:
      Mitoman
      Mamisynek
      Egoista
      Poza tym rozwój jego intelektu zatrzymał się na poziomie ameby.
    • cuntroll Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 09.04.03, 02:24
      Mulaci sa bardziej atrakcyjni i namietni. Mmm, mulat.. rozmarzylem sie. Nalepsi
      sa w Kalifornii.
      • Gość: Komandos57 Re: Co maja cunt roll? IP: *.sympatico.ca 10.04.03, 19:58
        Pizde taka jak amanda.Prowokujesz facet.
    • Gość: czapski Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: .48.235.* / 10.10.9.* / 80.48.235.* 17.04.03, 16:16
      to kwestia co uwazasz za priorytet u mezczzyn, zewnetrznie sa atrakcyjniejsi
      zazwyczaj od Polakow, ale takich elementarnych brakow w wiedzy, intelekcie i
      kulturze osobistej nie ma chyba zadna inna nacja. No i to ich poczucie humoru
      slapstickowe, przy tym Niemcy to urodzeni komedianci
      • amanda22 Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 20.04.03, 00:20
        Gość portalu: czapski napisał(a):

> to kwestia co uwazasz za priorytet u mezczzyn, zewnetrznie sa atrakcyjniejsi
        > zazwyczaj od Polakow, ale takich elementarnych brakow w wiedzy, intelekcie i
        > kulturze osobistej nie ma chyba zadna inna nacja. No i to ich poczucie humoru
        > slapstickowe, przy tym Niemcy to urodzeni komedianci

wybacz, ale to zabawne co piszesz :)) najwiecej brakow w intelekcie, kulturze
        osobistej a nawet elementarnej higienie, dopatrzylam sie wsrod polskich
        burakow. we wloszech, jak i w kazdym kraju spotyka sie niedomytych,
        nieciekawych niezadbanych typkow, ale jak przyjade do polski czuje takiego
        blusa: facet przed tv albo w tak modnym pubie, byle jak ubrany, smierdzacy,
        spocony saczy piwo z kolesiami, albo dresiasz ktory z racji, ze ma auto, malo z
        dumy nie peknie. Zalosne !! Ta mniejszosc jest tak malutka, ze az malo
        widoczna, dlatego uogolniam, w koncu czemu by nie :)) Zajrzyj na moj topik o
        meskich stopach a potem obejrzyj swoje stopy, HAHA !!
        W dodatku u nas ci inteligentiejsi, z reguly sa lysi, albo impotenci. haha !!
        Takze wole goracokrwistego prawdziwie meskiego macho !! Mam do tego prawo.
        Aha, nie jestem kobieta z klasa, skad ci to przyszlo do glowki..? Jestem
        baaardzo niegrzeczna i obrzydliwie zepsuta, miaauuu !!
        • Gość: czapski Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: 80.48.235.* 20.04.03, 09:57
          gwarantuje ci ze stopy mam w porzadku i pachna ladnie. nadal bede sie upieral
          ze problem smierdzacych mezczyzn musi byc dotkliwszy we Wloszech- wysoka
          temperatura, bujne owlosienie to nie sprzyja utrzymaniu milych zapachow
          • Gość: kropeczka Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.03, 13:20
            Gość portalu: czapski napisał(a):

> gwarantuje ci ze stopy mam w porzadku i pachna ladnie. nadal bede sie upieral
            > ze problem smierdzacych mezczyzn musi byc dotkliwszy we Wloszech- wysoka
            > temperatura, bujne owlosienie to nie sprzyja utrzymaniu milych zapachow

wtrace sie, ale chcialam tylko dodac, ze kobiety maja bardziej wyczulony wech i
            to co tobie pachnie ladnie lub wogole nie pachnie, dla wiekszosci kobiet
            pachnie zle albo bardziej intensywnie niz ty sam to czujesz ;))
            • Gość: czapski Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: 80.48.235.* 22.04.03, 09:01
              moje stopy pachna ok nie dlatego ze maja taki naturalny zapach, tylko dlatego
              ze poswiecam odpowiednia ilosc czasu na ich higiene, a watpie zebys miala az
              tak wyczulony wech aby przez internet weryfikowac zapach moich stop
    • koneser_ud Co mają Szwedki, czego nie ma amanda? 20.04.03, 23:57
      - nie dzielą płci przeciwnej na polaczków, latino i kogoś tam jeszcze;
      - mają swoje karty kredytowe;
      - lubią porwać swojego partnera na szalony weekend w jakąkolwiek część świata;
      - są kobietami wolnymi;
      - zauroczenie jest dla nich sposobem na wydanie pieniędzy, a nie sposobem na
      życie;
      - myślą głową;
      - kupują swojemu partnerowi kosmetyki, z jakimi go pragną;
      - nie uważają Szwedów za gorszych - niezależnie od powodów;
      - lubią seks z mężczyzną;
      - nie piszą głupot na forum, bo zajmują się w tym czasie swoim mężczyzną;
      • Gość: lady Re: Co mają Szwedki, czego nie ma amanda? IP: *.puebla.megared.net.mx 22.04.03, 21:26
        > - nie piszą głupot na forum, bo zajmują się w tym czasie swoim mężczyzną;

albo jednym z tych jednonocnych, goracych na innych szerokosciach geo;;))
    • sdfsfdsf do odrzuconej amandy 21.04.03, 11:03
      och amando ale nam wszystkim dalas popalic, czuje sie maly i nijaki he he, ciekawy jestem ktory slowianski czeresniak cie olal ze wypisujesz takie bzdury w celu podniesienia sie na duchu, nie przejmuj sie jeszcze kiedys trafisz na swojego tylko przestan produkowac takie herezje bo do niczego w ten sposob nie dojdziesz, howgh
    • Gość: eeetam Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 00:06
      podobnież nie zostawiają otwartej klapy od ubikacji i spłukują po sobie wannę,
      co jak wiadomo jest szalenie istotne
    • Gość: Tomek Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 18:30
      Amando, jestem pewien ze masz tam jak w raju. KAzda ladniejsza dziewczyna,
      majaca troche oleju w glowie by miala. Wlosi sa bardzo podniecajacy. Wystarczy
      spojrzec jak sie ubieraja , jak sie zachowiuja. cot u duzo gadac, nie ma
      dyskusji- kazda Polka o takim marzy ( no prawie) TAka jest prawda panowie. Jej,
      bylem na wakacjach- jak tam sie Polacy zachowuja , pozal sie boze. A Wlosi, nie
      maja kompleksow, chodza trzymajac sie za rece i wcale nie musza to byc od razu
      geje. TAm po prostu inni ludzie mieszkaja. TOLERANCYJNI i PRZYJAZNI. Amando-
      powodzenia *
      • Gość: Gacek Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 28.04.03, 18:59
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Amando, jestem pewien ze masz tam jak w raju. KAzda ladniejsza dziewczyna,
        > majaca troche oleju w glowie by miala. Wlosi sa bardzo podniecajacy.
        Wystarczy
        > spojrzec jak sie ubieraja , jak sie zachowiuja. cot u duzo gadac, nie ma
        > dyskusji- kazda Polka o takim marzy ( no prawie) TAka jest prawda panowie.

Kto mowi,z e nie sa? ALe amanda uwielbia uogolniac, wypisywac brednie itp.

Jej,
        >
        > bylem na wakacjach- jak tam sie Polacy zachowuja , pozal sie boze.

Zachowuja sie jak amanda- jakby sie ze smyczy spuscili... A ponadto Twoje
        wyobrazenie widac, ze jest wakacyjne. Naprawde wiele o nich nie wiesz.

A Wlosi, nie
        >
        > maja kompleksow, chodza trzymajac sie za rece i wcale nie musza to byc od
        razu
        > geje.

Bo sa po prostu bardziej otwarci, bo TAKA jest ICH kultura. A NASZA kultura
        jest inna, co nie znaczy ze gorsza...

>TAm po prostu inni ludzie mieszkaja. TOLERANCYJNI i PRZYJAZNI.

Znowu stereotypowe wyobrazenia. Dla turystow czy cudzoziemcow wszysycy sa mili.
        Posiedz troche we Wloszech to pogadamy. Nie moge powiedziec, ze uznalem z ich
        strony jakiejkolwiek oznaki, ale stykajac sie z nimi na codzien sa tacy sami
        jak polacy- jedni sa fajni inni sa burasami. I zapewniam Was,ze wielu zapomina
        o mydle i gabce. A higiena osobista zalezy od wlasnej kultury.
        Co do stop Amamndo... Ciebie chyba chlop w Polsce rzucil i leczysz kompleksy...

===
        gacek
        Italia
        Palermo
    • Gość: BRUNO555 Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.proxy.aol.com 02.05.03, 08:05
      Zyje wsrod nich wiec ci odpowiem

GLUPOTE
    • chianti Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 02.05.03, 14:21
      Amando,

cos mnie sie widzi, ze mylisz Latinos (czyli tych z pd. Ameryki w ogolnie
      przyjetym rozumieniu slowa) z Wlochami.

Latinos rzadko gotuja spaghetti, w ogole rzadko cos gotuja, poza tym zazwyczaj
      nie uzywaja zwortu „ciao bambini“ (ktorego Wlosi uzyliby tez tylo zegnajac sie
      z dziecmi, w przeciwnym razie byloby bambina), tylko czegos w rodzaju „adios,
      mio amor“.

Co do reszty to cos w tym jest, na krotki dystans taki poludniowy adonis
      wygrywa ze slowianskim Czeresniakiem, zupelnie inaczej sprawa sie przedstawia,
      jezeli ze sprintu robi sie maraton i rodza sie dzieci, trzeba popchnac do
      przodu kariere zawodowa, „bambinie“ przybylo lat, kilogramow, checi do
      glebokich rozmow a ubylo ochoty na szalone noce.
      Najpozniej w drugiej polowie maratonu slowianski czeresniacki peleton przejmuje
      prowadzenie i rzadko ktory Latino dotrzymuje jeszcze kroku.

Czyli krotko reasumujac, Latinos maja, czego nie maja Czeresniaki i nie maja,
      czego Czeresniakom nie brakuje.

Ciao, Chianti
    • Gość: Dida Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.tnt1.stk3.swe.da.uu.net 02.05.03, 23:55
      Bzdury! latinowcy sa beznadziejni w lozku, zapatrzeni w siebie, to tylko pozory
      te ich piekne gesty i namietne slowka, ktore nic nie znacza. wole naszych
      spokojnych i romantycznych polakow.
      • Gość: lady Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.puebla.megared.net.mx 03.05.03, 18:06
        Gość portalu: Dida napisał(a):

> Bzdury! latinowcy sa beznadziejni w lozku, zapatrzeni w siebie, to tylko
        pozory
        >
        > te ich piekne gesty i namietne slowka, ktore nic nie znacza. wole naszych
        > spokojnych i romantycznych polakow.

latynosi z am. pd. nie sa beznadzieni ale wlosi to i owszem , jesli chodzi o
        lozko.
    • rupaul Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 03.05.03, 21:58
      Amando masz racje.Polacy to brudaski.Smierdza im pupy i stopy.Ale latino to
      jest cos.Ja mam pieknego kolege latino z Italii.Mowi ze cie zna.Czy to nie ty
      sprzatalas u niego mieszkanie.A teraz pilnujesz jego starej babci?
      Mowil ze jestes dokladan i szybka w sprzataniu.On nazywa cie PUTANE.To chyba
      znaczy dziewczyna z klasa.Duza buzia.Polacy to blebleble.
      • gacus2 Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 05.05.03, 11:47
        rupaul napisał:

> Amando masz racje.Polacy to brudaski.Smierdza im pupy i stopy.Ale latino to
        > jest cos.Ja mam pieknego kolege latino z Italii.Mowi ze cie zna.Czy to nie ty
        > sprzatalas u niego mieszkanie.A teraz pilnujesz jego starej babci?
        > Mowil ze jestes dokladan i szybka w sprzataniu.On nazywa cie PUTANE.To chyba
        > znaczy dziewczyna z klasa.Duza buzia.Polacy to blebleble.

To bylo Rupaul debesciarskie! pozdrawiam...
    • Gość: ja Was uwielbiam! Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.lublin.mm.pl 04.05.03, 10:29
      amanda22 napisała:

> - poludniowy temperament
      > - piekne czarne oczeta
      > - ciemna karnacje i wlosy
      > - pachna prawdziwie po mesku
      > - z reguly maja kase i potrafia sie swietnie ubrac
      > - dbaja o siebie, o ubior, higiene, figure
      > - potrafia ubostwiac kobiete, goraco i namietnie
      > - wogole sa goracy i namietni, pelni ognia i wigoru
      > - nie maja tylu kompleksow, raduja sie zyciem
      > - czesto sa obrzezani a wiekszosc kobiet to uwielbia (z wyjatkiem tych co nie
      > probowaly)
      > - maja gest, sa hojni, i nie wzbraniaja sie jesli kobieta chce to zrobic z
      > gumka
      > - potrafia spiewac romantyczne piosenki i moga powiedziec "ciao bambini!!"
      > - jesli wymawiaja cos po polsku, brzmi to taaak slodko
      > - za zaradni i potrafia ugotowac pyszne spagetti
      >
      > niedawno z kolezankami zastanawialysmy, czemu marnowalysmy kiedys nas czas na
      > slowianskich czeresniakow, co to pelni kompleksow sa i marudzic potrafia,
      > skoro tylu pieknych chlopcow Latino chodzi po swiecie.
      > bye bye, milego wieczoru, ja ide na romantyczna kolacje zaraz :))

wiesz co amanda,ja np jestem dziewczyna i strasznie naprawde strasznie mnie
      denerwuje Twoje podejscie do polskich(wspanialych)zreszta chlopakow. maja wady
      to fakt,ale czy chlopcy z zagranicy ich nie maja? wg mnie polscy chlopcy sa
      najlepsi,trzeba kochac to co ojczyste a nie zachwycac sie obcym. nie sluchajcie
      chlopaki jej durnych wypowiedzi i tak Was kochamy i to Wy jestescie najlepsi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka