kiss-of-life 03.10.06, 19:34 Bardzo zdziwiła mnie opinia, że kobieta z papierosem wygląda bardzo seksownie. Czy ktoś z Was też podpisałby się pod tym stwierdzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba8 Re: Z papierosem 03.10.06, 19:44 a może w taki sposób...ja się czuję seksowna paląc papierosa czasami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dagny71 Re: Z papierosem 03.10.06, 22:55 A raczyska szaleją,szaleją,szaleją...i śmieją,się śmieją,się śmieją... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Z papierosem 04.10.06, 17:56 przy dzisiejszych czasach jesteśmy skazani na nowotwory we większości. Nie odmawiam sobie przyjemności o ile jestem w stanie je dawkować-a to sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Z papierosem 03.10.06, 19:52 to opinia osob pamietajacych czasy marleny wytrych ale pomieszaly im sie dlugosci nog z lufka na cygarety i ten niezapomniany ochryply cieply kobiecy ...baryton;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Z papierosem 03.10.06, 22:58 Zapomniales dodac slow kilka o smrodzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_yonderboy Re: Z papierosem 03.10.06, 23:33 hehe pewnie ze kobieta z papierosem moze byc seksowna, ale niewiele dziewczyn to potrafi, a moze po prostu im sie nie chce :D tymczasem Odpowiedz Link Zgłoś
brudna_harriet Re: Z papierosem 04.10.06, 00:09 żółte ząbki, żółte pazurki i zabójcze wyziewy z paszczy Bardzo sexi:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
silic kobieta z papierosem=0 seksu 04.10.06, 00:18 to jak dla mnie. obojętnie czy naga, ubrana. Papieros oznacza że jest niewidoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 ja sie zgadzam 04.10.06, 09:23 Ja sie zgadzam, kobieta z papierosem moze faktycznie wygladać seksownie, ale pod warunkiem że nie śmierdzi. Niestety palenie apierosow zmusza do zdwojonej higieny, o jamę ustną, o ubrania, o dlonie, i nie każda kobieta zdaje sobie z tego sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.zetka Re: ja sie zgadzam 04.10.06, 15:33 Oczywiście że kobieta z papierosem jest seksowna. Ale nie każda. I to nie byle jaki szlug czyni ją seksowną. Do tego potrzebna jest cała oprawa, ruchy, odpowiednia gestykulacja. Osobiście uwielbiam stare filmy, w których panie palą, prowadząc bardziej lub mniej istotne dialogi (np. Sharon Stone w Nagim Instynkcie, Diabolique lub Kasynie). Obecnie, gdy palenie jest niemodne, spotkanej w dyskotece małolaty z nadto wyeksponowanym makijażem i wypchanym biustem nie nazwałbym seksowną z powodu papierosa, którego pali. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: ja sie zgadzam 04.10.06, 15:53 O! Trafilas w sedno! I wracamy do starej prawdy: kobieta z klasą zawsze bedzie miala klasę, z papierosem czy bez, a kobieta bez klasy, papierosem na pewno sobie jej nie dorobi. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: ja sie zgadzam 04.10.06, 19:32 z tego wniosek ze kobieta z klasa nie moze sobie pozwolic na spotaniczny seks bo wczasniej musi wyplukac usta po fajrantach:( pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
murder24 Re: Z papierosem 04.10.06, 21:12 o ile jest to bląd lachaaaaa w skórze.... na wysokich szpilach... no i oczywiście papieros w exkluzywnej fifce... wówczas z całą stanowczością tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
takijeden1983 Re: Z papierosem 04.10.06, 21:58 Nigdy w życiu - kobieta i fajki powinny się trzymać z daleka od siebie - faceci zresztą też powinni się trzymać od fajek z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
murder24 Re: Z papierosem 04.10.06, 22:08 takijeden1983 napisał: > zresztą też powinni się trzymać od fajek z daleka. a ty to pewnie nigdy nie paliłeś?? nie wiesz co straciłeś :P Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 seksownie? 04.10.06, 22:07 Papieros w zebach jest rownie seksowny jak sprochniale polamane jedynki (aka zeby przednie) -> brak elementarnego dbania o zdrowie i estetyke, swiadectwo przeciwrozumstwa. Zdecydowanie wole slaniajaca sie, spocona i nieludzko zmeczona dziewczyne konczaca maraton... Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: seksownie? 04.10.06, 23:39 Podpisuję się wszystkimi rękami, nogami i innymi członkami ... Odpowiedz Link Zgłoś
liposom Re: Z papierosem 05.10.06, 13:04 o yes ,:)moze sexi wygladac pod warunkiem ze papieros jest w dlugiej szklanej fifce :) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Z papierosem 05.10.06, 13:11 Wsadziłem w popielniczke zapalonego peta ... ni cholery mnie to nie kręci... Więc i kobieta z petem też raczej będzie dla mnie aseksualna :) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia A z cygaretką? :) 05.10.06, 16:27 W długim ustniku? :) Se sprawiłam taki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Z papierosem 05.10.06, 18:38 tak, bardzo seksownie ale musi jeszcze dotego tanczyc na scenie. Odpowiedz Link Zgłoś