blogmd 04.11.06, 08:51 Okulary z polaroidem.... Polaroid to marka, a w okularach może byc co najwyżej POLARYZATOR. Redaktor poużywa googla, to i mądrzej napisze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
armagedon6661 Re: Gadżety Bonda 04.11.06, 09:38 A co z niewidizalnym płaszczem. Podobno japończycy pracują nad takim ubraniem. Nawet pokazno , ale do czapki niewitki to mu daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Gadżety Bonda 04.11.06, 12:35 juz jets cos takiego, i to bylo testowane juz dobrych pare lat temu - teraz mozna to za odpowiednia sumę kupic :) widzialem fotki:) Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz fajny bajer to wirtualna klawiatura, narysowana 04.11.06, 14:00 światłem lasera na dowolnej plaszczyźnie :) można ją kupić w www.mediamarkt.pl/produkty_komputery_telekom.html Odpowiedz Link Zgłoś
loozerowicz Mega Gadżety 04.11.06, 09:43 Najlepszymi gażetami ponadczasowymi zresztą (przynajmniej na ekranie) są te jego wszystkie panie :~) Odpowiedz Link Zgłoś
stannum Re: Gadżety Bonda 04.11.06, 11:08 Zgadza sie, jest takie szkla nazywaja sie polaroidem. Firma powstala pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
megas2 Re: Gadżety Bonda 04.11.06, 12:20 Polaroid to polaryzatorwłaśnie: en.wikipedia.org/wiki/Polaroid Kolega poużywa Google-a, to i mądrzej napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
klikas5 Pamiętacie śmigłowca z PZL Świdnik? 04.11.06, 12:43 Był w końcowej scenie chyba w Octopusy z generałem Gogolem ale mogłem cś pokręcić. Ech to były czasy. Minimum product placementu. No chyba, że komuniści polscy byli w marketinowej awangardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
drax86 Re: Gadżety Bonda 18.11.06, 10:55 Chłopie poużywaj googla albo poucz się fizyki to będziesz wiedział co to polaroid. Owszem jest to marka, ale jednocześnie rodzaj polaryzatora siatkowego, złożonego z długich, cienkich i równoległych łańcuchów polimerów, nasyconych cząsteczkami jodu. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
levi222 Re: Gadżety Bonda 18.11.06, 11:19 Dużo lepszy tekst o gadżetach Bonda przeczytałem na Sparingu. Zainteresowanych odsyłam bezpośrednio do strny: www.sparing.pl/article.php?id=72&page=0 No i świetny felieton Dziewulskiego, który mówi, że agenci specjalni tak naprawdę nie ruszają się zza biurek, a pistolet widzą, jak otworzą sejf. Hihi! :) No i jeszcze jedno... na Sparingu można obejrzeć zwiastub Jamesa Bonda, jakby ktoś nie był przekonany, czy iść do kina. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
levi222 My name is Dziewulski... Jerzy Dziewulski! Super! 18.11.06, 11:21 Zarąbisty fotomontaż. Felieton Dziewulskiego zresztą też! www.sparing.pl/article.php?id=71&page=0 Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: My name is Dziewulski... Jerzy Dziewulski! Su 18.11.06, 13:37 a dużo płacą za reklamę takiej strony ? bo może też się skuszę Odpowiedz Link Zgłoś