17.12.06, 15:10
Mam taki pomysł żeby dać mojemu przyszłemu mężowi w dniu ślubu prezent - ładny (i dość drogi) zegarek z wygrawerowanym z tyłu pamiątkowym napisem, tak coś od siebie :)
Powiedzcie panowie, czy uważacie że to dobry pomysł? Mnie się wydaje że fajny, ale jako kobieta mam inne spojrzenie więc chiałabym poznać kilka męskich opinii ;)
I jeszcze jedno. Zegarki mają zazwyczaj "firmowe" grawery więc nie wiem czy coś takiego wogóle można zrobić. Moze ktoś się orientuje w tej kwestii?
Obserwuj wątek
    • cynick1 Re: Zegarek 17.12.06, 17:54
      prosciej bedzie podarowac zegarek
      i powiedziec kilka przemyslanych zdan

grawerowanie to swego rodzaju tatuaz
      dobry dla "nicpotym"

edox ostatnio robi furrore na rynku:)

pzdr.
    • cynick1 Re: Zegarek 18.12.06, 19:10
      mozna!
      specjalnie dzisiaj sprawdzalem:)
      graweruja za doplata
      z reguly na kopercie jest numer i pierdoly o 50 m pod woda;)
      w srodku masz puste miejsce
      wystarczy na serduszko i napisik:)

jezeli mozesz poczekaj miesiac
      trudno uwierzyc
      ale sklepy sa przetrzebione praktycznie do zera:)

pzdr.
      • wilvo Re: Zegarek 18.12.06, 19:23
        Dzięki za radę :) Choć właśnie z tymi napisami to różnie bywa, bo widziałam kilka zegarków totalnie zapisanych na kopercie. Ale napis to już drugorzędna sprawa, nie musi go być, to taka moja babska fanaberia ;)
        Bardziej mnie interesował sam zegarek, czy faceci lubią takie podarki :) Ale poza Tobą jakoś nikt nie ma nic do powiedzenia na ten temat :)
        • conqueror69 Re: Zegarek 18.12.06, 20:09
          Zgdonie z obiegaowa opinia jestesmy prosci, ale nie jestesmy az tak prosci, by
          wszyscy jak jeden maz przepadac (lub nie) za zegarkami. To ty powinnas wiedziec,
          czy sie ucieszy. Nosie w ogole zegarek? Jak nosi to kup mu ladniejszy (no chyba
          ze tamten to jakas specjalna pamiatka to wtedy pech:P) a jak nie nosi, to tez mu
          kup, moze zacznie:P Ja nie nosze i nie zaczne, wiec moze on tez nie. W takim
          przyadku nie kupuj:P Mam nadzieje, ze rozjasnilem sytuacje?;)
          • wilvo Re: Zegarek 18.12.06, 20:35
            Nie nosi ale ogląda ciągle na wystawach. A chodzi mi nie o zegarek jako jakiśtam prezent, tylko jako prezent ślubny. Nie wiem co innego mozna dac facetowi z takiej okazji.
            • silic Re: Zegarek 18.12.06, 20:42
              Przepraszam że zapytam, ale kim jesteś dla tego mężczyzny ?
              Bo może zegarek nie będzie najlepszym prezentem...
              • wilvo Re: Zegarek 18.12.06, 20:49
                Napisałam na samym początku - narzeczoną i zastanawiam się czy zegarek jest dobrym prezentem z okazji naszego ślubu.
                • silic Re: Zegarek 18.12.06, 21:28
                  Przepraszam, nie wiem jak mogłem to przeoczyć ...
                  To będzie dobry prezent.
        • silic Re: Zegarek 18.12.06, 20:35
          Zegarek nie jest zły, ale musisz wiedzeć co on myśli na ten temat i jakie ma
          wymagania wobec zegarka. Czy woli ozdobę czy funkcjonalność, jak wygląd choćby w
          zarysie. Jeśli nie wiesz - nie kupuj, będzie to zmarnowany prezent.
          Ja szukam zegrarka na pasku skórzanym, ze wskazówkami, podświetleniem, alarmem,
          datownikiem i wodoszczelności na poziomiwe 100m w rozsądnej cenie i nie jest to
          takie proste. On też może mieć swoje upodobania.
          • wilvo Re: Zegarek 18.12.06, 20:37
            Mniej wiecej wiem, widzę na co zwraca uwagę. Wiem też jaki ma charakter więc chyba umiałabym coś dopasować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka