Gość: mieczyk IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 16:45 rzuci ktoś *bezpośrednim* (na FlashGet'a)linkiem na trzy płytki install w wersji *iso? Z góry dziękuję :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
da.killa Re: Mandrake 9.2 Final 23.10.03, 16:51 Jak jesteś takim kaleką, to może odpuść sobie Linuksa? www.mandrakelinux.com/en/ftp.php3 Link Zgłoś
Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 17:47 da.killa napisał: > Jak jesteś takim kaleką, to może odpuść sobie Linuksa? > > www.mandrakelinux.com/en/ftp.php3 > jak jesteś takim debilem, który nie potrafi postów dokładnie czytać, to odpuśc sobie palancie to forum Link Zgłoś
da.killa Re: Mandrake 9.2 Final 23.10.03, 18:30 Gość portalu: mieczyk napisał(a): > jak jesteś takim debilem, który nie potrafi postów dokładnie czytać, to odpuśc > sobie palancie to forum Mimo, że sobie nie radzisz z internetem, to i tak Ci pomogę. ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/ Link Zgłoś
Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 20:05 da.killa napisał: >Mimo, że sobie nie radzisz z internetem, to i tak Ci pomogę. > ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/ > znam ten ftp - jest albo zamulony albo linki na iso są martwe (takich martwych mam już sporo) - mimo wszystko dzięki, robisz postepy w czytaniu postów :) Link Zgłoś
Gość: kk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:31 ftp.task.gda.pl Link Zgłoś
Gość: kk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:32 Szukaj w pub/linux/mandrake Link Zgłoś
Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 17:49 Gość portalu: kk napisał(a): > Szukaj w pub/linux/mandrake przejrzałem sporo ftp ale jeszcze nie ma iso 9.2 - na razie tylko klubowicze - wolni strzelcy chyba dopiero pod koniec października. Link Zgłoś
Gość: kell Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.cs.yorku.ca 23.10.03, 18:38 to poczekaj, swiat sie od tego nie zawali. albo zdecyduj sie na czlonkowstwo w klubie, albo instaluj metoda tradycyjna, sciagnij rpm ktore potrzebujesz, zrob dyskietke startowa .. co za problem? Link Zgłoś
Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 20:07 Gość portalu: kell napisał(a): > zdecyduj sie na czlonkowstwo w > klubie,> noszę się z tym zamiarem od dawna i chyba tak postąpię :) Link Zgłoś
Gość: hejkumkejkum Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.tkb.net.pl 23.10.03, 19:39 Do pana mieczyka: i kto tu jest ślepy??? (patrz drugi post autorstwa "da.killa") ...ale skoro jesteś aż tak ograniczony to lepiej będzie jak podam bezpośrednie linki do obrazów iso" ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd1-inst.i586.iso ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd2-ext.i586.iso ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd3-i18n.i586.iso ...może jeszcze nagrać płytki panie mieczyk, a może powiedzieć jak się to robi? hmm, z instalacją nie będzie problemu? Link Zgłoś
Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 20:12 Gość portalu: hejkumkejkum napisał(a): Do pana salemhalejkum: kolejny nerwus?? ale ty chociaż posty umiesz czytać > i kto tu jest ślepy??? > dzięki za linki - są chyba martwe, niestety. Link Zgłoś
Gość: hejkumkejkum Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.tkb.net.pl 24.10.03, 00:17 Sam jest Pan martwy Panie "mieczyk". Tak jak myślałem, są nawet problemy u Pana ze ściągnięciem obrazów płyt... a co to będzie jak dojdzie pan już do etapu instalacji nowego sytemu... Może zainteresuje się Pan inną dystrybucją Linuxa, np. AUROX? www.aurox.pl Będzie Pan mógł na oficjalnym forum Auroxa w języku polskim zadawać głupie pytania oraz pyskować (tak jak to Pan teraz czyni - np. przekręcając mój nick). - Link Zgłoś
Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.10.03, 08:46 Gość portalu: salemkumkejkum napisał(a): > Sam jest Pan martwy Panie "mieczyk". Tak jak myślałem, są nawet problemy u Pana > ze > ściągnięciem obrazów płyt... a co to będzie jak dojdzie pan już do etapu insta > lacji > nowego sytemu... > > Może zainteresuje się Pan inną dystrybucją Linuxa, np. AUROX? www.aurox.pl > Będzie Pan mógł na oficjalnym forum Auroxa w języku polskim zadawać głupie pyta > nia > oraz pyskować (tak jak to Pan teraz czyni - np. przekręcając mój nick). > jesteś bardzo upierdliwy i mało użyteczny ale przyczynę i lekarstwo na tę dolegliwość znajdziesz na www.prostata.edu.pl/ - co do innych dystrybucji, to ćwiczyłem na nich już wtedy, gdy ty na chleb - beb mówiłeś. Link Zgłoś
Gość: kk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 19:55 Panowie spoko, a auroxa nie polecam. I polskiej strony o nim również. Link Zgłoś
w-gregi Re: Mandrake 9.2 Final 25.10.03, 00:09 Gość portalu: hejkumkejkum napisał(a): > Do pana mieczyka: > > i kto tu jest ślepy??? (patrz drugi post autorstwa "da.killa") > ...ale skoro jesteś aż tak ograniczony to lepiej będzie jak podam bezpośrednie > linki do obrazów iso" > > ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd1-inst.i586.iso > ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd2-ext.i586.iso > ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd3-i18n.i586.iso > ...może jeszcze nagrać płytki panie mieczyk, a może powiedzieć jak się to robi? > hmm, z instalacją nie będzie problemu? sory za moje pytanie bo wielu mysli ze pytania zadaja lamy ale.. czy w mozecie sciagnac z powyzszego ftp? ja mam problem Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Mandrake 9.2 Final 25.10.03, 00:39 w-gregi napisał: > sory za moje pytanie bo wielu mysli ze pytania zadaja lamy ale.. > czy w mozecie sciagnac z powyzszego ftp? ja mam problem I słusznie, bo na tym FTPie nie ma jeszcze stabilnej wersji, poszukasz to znajdziesz tam RC2, tylko w troszke innym miejscu niz wskazane. Link Zgłoś
vladip Re: Mandrake 9.2 Final 23.10.03, 19:22 a ja chyba poczekam na nowy L+ z MDK. za kilka dni powinien już być Link Zgłoś
Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 20:13 vladip napisał: > a ja chyba poczekam na nowy L+ z MDK. za kilka dni powinien już być > i ja też dam se na razie siana - za kilka dni powinny leżec na wszystkich ftp Link Zgłoś
da.killa Re: Mandrake 9.2 Final 23.10.03, 23:23 vladip napisał: > a ja chyba poczekam na nowy L+ z MDK. za kilka dni powinien już być Też czekam na L+. Nie śpieszy mi się, bo jestem bardzo zadowolony z Mdk9.1 :) A jak znam L+, to dadzą z siedem CD, ze źródłami, a może z kilkoma rzeczami z contrib. Pozdrówka Link Zgłoś
pvs Re: Mandrake 9.2 Final 24.10.03, 22:58 Chyba z zadnego ftp-a go nie sciagniesz w tej chwili od tak sobie.. Powiem tylko, ze jest on dostepny w p2p a dokladnie w sieci BT. Jakbys mial jakies pytania, to pisz na maila. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kell Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.10.03, 07:31 krasc darmwego linuksa.. rany, jakie to ZALOSNE!!! masz mandrake, to zrob UPGRADE tego co masz, zamiast instalowac od nowa. ludzie, wy macie jakies dziwaczne przyzwyczajenia. linuksa sie instaluje wylacznie raz, potem tylko uaktualniasz to co masz.. chyba, ze interesuje ciebie instalator. Link Zgłoś
pvs Re: Mandrake 9.2 Final 25.10.03, 12:29 Dlaczego odrazu kraść ? Sici p2p nie są tylko po to by kraśc. Służą, o czym pewnie zapomniałeś do wymiany plików, które są całkowicie legalne. Przykładem jest Mandrake 9.2. A co do uaktualnienia, to nie zauwazylem by pytajacy o tym mowil. Chodzilo mu o instalki lub obrazy plyt a nie uaktualnienie, wiec nierozumiem o co Ci chodzi. Pozdrawiam Link Zgłoś