Dodaj do ulubionych

Mandrake 9.2 Final

IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 16:45
rzuci ktoś *bezpośrednim* (na FlashGet'a)linkiem na trzy płytki install w
wersji *iso? Z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • da.killa Re: Mandrake 9.2 Final 23.10.03, 16:51
      Jak jesteś takim kaleką, to może odpuść sobie Linuksa?

www.mandrakelinux.com/en/ftp.php3
      • Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 17:47
        da.killa napisał:

> Jak jesteś takim kaleką, to może odpuść sobie Linuksa?
        >
        > www.mandrakelinux.com/en/ftp.php3
        >

jak jesteś takim debilem, który nie potrafi postów dokładnie czytać, to odpuśc
        sobie palancie to forum
        • da.killa Re: Mandrake 9.2 Final 23.10.03, 18:30
          Gość portalu: mieczyk napisał(a):

> jak jesteś takim debilem, który nie potrafi postów dokładnie czytać, to odpuśc
          > sobie palancie to forum

Mimo, że sobie nie radzisz z internetem, to i tak Ci pomogę.
          ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/
          • Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 20:05
            da.killa napisał:

>Mimo, że sobie nie radzisz z internetem, to i tak Ci pomogę.
            > ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/
            >

znam ten ftp - jest albo zamulony albo linki na iso są martwe (takich martwych
            mam już sporo) - mimo wszystko dzięki, robisz postepy w czytaniu postów :)
    • Gość: kk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:31
      ftp.task.gda.pl

• Gość: kk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:32
        Szukaj w pub/linux/mandrake
        • Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 17:49
          Gość portalu: kk napisał(a):

> Szukaj w pub/linux/mandrake

przejrzałem sporo ftp ale jeszcze nie ma iso 9.2 - na razie tylko klubowicze -
          wolni strzelcy chyba dopiero pod koniec października.
          • Gość: kell Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.cs.yorku.ca 23.10.03, 18:38
            to poczekaj, swiat sie od tego nie zawali. albo zdecyduj sie na czlonkowstwo w
            klubie, albo instaluj metoda tradycyjna, sciagnij rpm ktore potrzebujesz, zrob
            dyskietke startowa .. co za problem?
            • Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 20:07
              Gość portalu: kell napisał(a):

> zdecyduj sie na czlonkowstwo w
              > klubie,>

noszę się z tym zamiarem od dawna i chyba tak postąpię :)
          • Gość: hejkumkejkum Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.tkb.net.pl 23.10.03, 19:39
            Do pana mieczyka:

i kto tu jest ślepy??? (patrz drugi post autorstwa "da.killa")
            ...ale skoro jesteś aż tak ograniczony to lepiej będzie jak podam bezpośrednie linki do obrazów iso"

ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd1-inst.i586.iso
            ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd2-ext.i586.iso
            ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd3-i18n.i586.iso
            ...może jeszcze nagrać płytki panie mieczyk, a może powiedzieć jak się to robi? hmm, z instalacją nie będzie problemu?
            • Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 20:12
              Gość portalu: hejkumkejkum napisał(a):

Do pana salemhalejkum:

kolejny nerwus?? ale ty chociaż posty umiesz czytać

> i kto tu jest ślepy??? >

dzięki za linki - są chyba martwe, niestety.
              • Gość: hejkumkejkum Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.tkb.net.pl 24.10.03, 00:17
                Sam jest Pan martwy Panie "mieczyk". Tak jak myślałem, są nawet problemy u Pana ze
                ściągnięciem obrazów płyt... a co to będzie jak dojdzie pan już do etapu instalacji
                nowego sytemu...

Może zainteresuje się Pan inną dystrybucją Linuxa, np. AUROX? www.aurox.pl
                Będzie Pan mógł na oficjalnym forum Auroxa w języku polskim zadawać głupie pytania
                oraz pyskować (tak jak to Pan teraz czyni - np. przekręcając mój nick).

-
                • Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.10.03, 08:46
                  Gość portalu: salemkumkejkum napisał(a):

> Sam jest Pan martwy Panie "mieczyk". Tak jak myślałem, są nawet problemy u
                  Pana
                  > ze
                  > ściągnięciem obrazów płyt... a co to będzie jak dojdzie pan już do etapu
                  insta
                  > lacji
                  > nowego sytemu...
                  >
                  > Może zainteresuje się Pan inną dystrybucją Linuxa, np. AUROX? www.aurox.pl
                  > Będzie Pan mógł na oficjalnym forum Auroxa w języku polskim zadawać głupie
                  pyta
                  > nia
                  > oraz pyskować (tak jak to Pan teraz czyni - np. przekręcając mój nick).
                  >

jesteś bardzo upierdliwy i mało użyteczny ale przyczynę i lekarstwo na tę
                  dolegliwość znajdziesz na www.prostata.edu.pl/ - co do innych
                  dystrybucji, to ćwiczyłem na nich już wtedy, gdy ty na chleb - beb mówiłeś.
                  • Gość: kk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 19:55
                    Panowie spoko, a auroxa nie polecam. I polskiej strony o nim również.
            • w-gregi Re: Mandrake 9.2 Final 25.10.03, 00:09
              Gość portalu: hejkumkejkum napisał(a):

> Do pana mieczyka:
              >
              > i kto tu jest ślepy??? (patrz drugi post autorstwa "da.killa")
              > ...ale skoro jesteś aż tak ograniczony to lepiej będzie jak podam
              bezpośrednie
              > linki do obrazów iso"
              >
              > ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd1-inst.i586.iso
              > ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd2-ext.i586.iso
              > ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-old/iso/Mandrake92-cd3-i18n.i586.iso
              > ...może jeszcze nagrać płytki panie mieczyk, a może powiedzieć jak się to
              robi?
              > hmm, z instalacją nie będzie problemu?

sory za moje pytanie bo wielu mysli ze pytania zadaja lamy ale..
              czy w mozecie sciagnac z powyzszego ftp? ja mam problem
              • koktajl_molotowa Re: Mandrake 9.2 Final 25.10.03, 00:39
                w-gregi napisał:

> sory za moje pytanie bo wielu mysli ze pytania zadaja lamy ale..
                > czy w mozecie sciagnac z powyzszego ftp? ja mam problem

I słusznie, bo na tym FTPie nie ma jeszcze stabilnej wersji, poszukasz to
                znajdziesz tam RC2, tylko w troszke innym miejscu niz wskazane.
    • vladip Re: Mandrake 9.2 Final 23.10.03, 19:22
      a ja chyba poczekam na nowy L+ z MDK. za kilka dni powinien już być
      • Gość: mieczyk Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 20:13
        vladip napisał:

> a ja chyba poczekam na nowy L+ z MDK. za kilka dni powinien już być
        >
        i ja też dam se na razie siana - za kilka dni powinny leżec na wszystkich ftp
      • da.killa Re: Mandrake 9.2 Final 23.10.03, 23:23
        vladip napisał:

> a ja chyba poczekam na nowy L+ z MDK. za kilka dni powinien już być

Też czekam na L+. Nie śpieszy mi się, bo jestem bardzo zadowolony z Mdk9.1 :)
        A jak znam L+, to dadzą z siedem CD, ze źródłami, a może z kilkoma rzeczami z
        contrib.

Pozdrówka
        • pvs Re: Mandrake 9.2 Final 24.10.03, 22:58
          Chyba z zadnego ftp-a go nie sciagniesz w tej chwili od tak sobie.. Powiem
          tylko, ze jest on dostepny w p2p a dokladnie w sieci BT. Jakbys mial jakies
          pytania, to pisz na maila. Pozdrawiam
          • Gość: kell Re: Mandrake 9.2 Final IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.10.03, 07:31
            krasc darmwego linuksa.. rany, jakie to ZALOSNE!!! masz mandrake, to zrob
            UPGRADE tego co masz, zamiast instalowac od nowa. ludzie, wy macie jakies
            dziwaczne przyzwyczajenia. linuksa sie instaluje wylacznie raz, potem tylko
            uaktualniasz to co masz.. chyba, ze interesuje ciebie instalator.
            • pvs Re: Mandrake 9.2 Final 25.10.03, 12:29
              Dlaczego odrazu kraść ? Sici p2p nie są tylko po to by kraśc. Służą, o czym
              pewnie zapomniałeś do wymiany plików, które są całkowicie legalne. Przykładem
              jest Mandrake 9.2. A co do uaktualnienia, to nie zauwazylem by pytajacy o tym
              mowil. Chodzilo mu o instalki lub obrazy plyt a nie uaktualnienie, wiec
              nierozumiem o co Ci chodzi. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka