p0105 12.01.07, 22:20 witam mam pytanie dotyczace tematu czy ktos z was bral lub bierze leki na ta dolegliwosc?np serotax? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.plywak Re: przedwczesny wytrysk 15.01.07, 10:24 O ile wiem, seroxat nie jest lekarstwem na przedwczesny wytrysk, tylko na depresję. Oczywiście może pomóc, jesli przedwczesny jest objawem depresji, ale to nie takie proste. Najlepiej pójdź z tym do lekarza. A na razie po prostu wyluzuj. Najczęściej to dolegliwość nerwicowców, dopóki będziesz się zamartwiał, że ci nie wychodzi, to będziesz miał problemy. Potraktuj seks bardziej zabawowo, mniej wyczynowo. Wiele zalezy od partnerki. Pogadajcie o tym. Jeśli cię kocha, to ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.zetka Re: przedwczesny wytrysk 17.01.07, 11:45 Seroxat (paroksetyna) jest lekiem antydepresyjnym z grupy SSRI. Jednym z objawów ubocznych jest obniżenie libido oraz u mężczyzn opóźnienie wytrysku, w skrajnych przypadkach nawet niemożność ejakulacji. Słyszałem że bywa stosowany w leczeniu przedwczesnego wytrysku, ale nie jest to chyba najlepsza metoda. Po co się faszerować psychotropami? Może być wypisany przez sexuologa. Odpowiedz Link Zgłoś