Dodaj do ulubionych

chcę się podobać facetom

IP: 213.17.180.* 22.04.03, 12:07
che sie podobac facetom !!!
jakie kroki powinnam podjac w tym kierunku?
Obserwuj wątek
    • hal9000 Re: chcę się podobać facetom 22.04.03, 17:20
      Gość portalu: j.k. napisał(a):

> che sie podobac facetom !!!
      > jakie kroki powinnam podjac w tym kierunku?

No dobra, ale najpierw zacznijmy od podstaw...
      Jesteś kobietą czy mężczyzną? :-)

Pozdrawiam (w obu przypadkach :o),
    • wuj_eligiusz Re: chcę się podobać facetom 23.04.03, 06:51
      Gość portalu: j.k. napisał(a):

> che sie podobac facetom !!!
      > jakie kroki powinnam podjac w tym kierunku?

to zalezy jakim.
      nie da sie wszystkim na raz.
    • Gość: j.k Re: chcę się podobać facetom IP: 213.17.180.* 23.04.03, 08:23
      jestem kobietą, wiek miedzy 23 a 26
      ładną - tak mi mówią. Mam dośc orginalna urode.
      ale zauwazyłam ze mój styl nie podoba się facetom - szerokie spodnie, mało
      dekoldów, mało spodniczek, mało butów na obcaie.
      czy powinnam to zmienic???
      • nancyboy Re: chcę się podobać facetom 23.04.03, 09:22
        A w jakim sensie chcesz się podobać?
        Chcesz być atrakcyjna seksualnie, emocjonalnie czy intelektualnie?
        Niestety, Możesz wybrać tylko jedną opcję.
        • Gość: j.k Re: chcę się podobać facetom IP: 213.17.180.* 23.04.03, 10:18
          nancyboy napisał:

> A w jakim sensie chcesz się podobać?
          > Chcesz być atrakcyjna seksualnie, emocjonalnie czy intelektualnie?
          > Niestety, Możesz wybrać tylko jedną opcję.

ok.
          zakładamy że chcę sie podobać emocjonalnie
          • nancyboy Re: chcę się podobać facetom 23.04.03, 10:39
            Mogę mówić tylko za siebie:
            Bądź szczera, autentyczna, niezakłamana, pozbawiona pozy.
            Nie bój się pokazać swojego serduszka.
            Mów otwarcie o swoich marzeniach, pragnieniach, radościach, smutkach, obawach...
            I przede wszystkim zaufaj ludziom, polub, pokochaj ich sama.
            • Gość: j.k Re: chcę się podobać facetom IP: 213.17.180.* 23.04.03, 11:19
              nancyboy napisał:

> Mogę mówić tylko za siebie:
              > Bądź szczera, autentyczna, niezakłamana, pozbawiona pozy.
              > Nie bój się pokazać swojego serduszka.
              > Mów otwarcie o swoich marzeniach, pragnieniach, radościach, smutkach,
              obawach..
              > .
              > I przede wszystkim zaufaj ludziom, polub, pokochaj ich sama.

pieknie :))
              nie spodziewałam się takiej odpowiedzi

a jesli chodzi o atrakcyjność, seksowność?
              • Gość: esscort Re: chcę się podobać facetom IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 12:42
                Moze nie wszyscy do tego sie przyznaja , pewnie nie wszyscy sobie to
                uswiadamiają, ale przecietny facet zdecydowana większość czasu mysli o seksie.
                Tak juz jest. Gdy facet patrzy np. na prezenterke w TV, to oprocz tego, ze
                słucha informacji o wojnie w Iraku, to jednoczesnie wmntowuje sobie tę
                prezenterkę w jakieś sexowne okoliczności(nie wulgaryzujmy, nie musi to być
                wcale obraz stosunku z nią). Tak jest cały czas. Jezeli chcesz, zeby faceci
                mysleli o Tobie, musisz sie im jakos w to myslenie o seksie wmontować. To wcale
                nie znaczy, że musisz chodzic bez spódnicy. Może wystarczyć jakieś rozcięcie w
                ubraniu, jakieś spojrzenie, uśmiech, ale musi to być sexowne. Podkresl
                (ubiorem, zachowaniem itp.) swoja kobiecość. jeżeli chcesz, żeby faceci sie na
                Ciebie rzucali, to pokreśl bardzo, jezeli zależy Ci na bardziej wyrafinowanych
                osobach i kontaktach, to podkreśl w sposób wyrafinowany, dyskretny. Musisz tez
                przećwiczyć umiejetność podkreślania swojej seksowności w dowolnym momencie. I
                sprawa załatwiona. podoba Ci się facet, to wysyłasz mu jakieś spojrzenie,
                usmiech, pokazujesz niechcący kawałek nogi, ruszasz biodrem lub cos w tym
                stylu. Zwracaj uwage na sposób poruszania się: zawsze wyprostowana, biodra do
                przodu, piers wypręzona, sprężystoś w ruchach, lekka gra biodrami. Nie ma na to
                silnego. Kurcze, tylko uważaj, żeby Cię teraz nie zgwałcili. Napisz też za
                jakis czas, czy zadziałało
                • nancyboy Re: chcę się podobać facetom 23.04.03, 13:33
                  > Napisz też za jakis czas, czy zadziałało
                  Acha, kolega/koleżanka chce użyć j.k jako królika doświadczalnego?
                  • Gość: esscort Re: chcę się podobać facetom IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 15:30
                    nancyboy napisał:

> > Napisz też za jakis czas, czy zadziałało
                    > Acha, kolega/koleżanka chce użyć j.k jako królika doświadczalnego?

Kolega.
                    Co tu mają do rzeczy króliki? Chcę posłuchac uwag - albo że jest OK, albo ze
                    gadam od rzeczy, albo cokolwiek. Bo jezeli człowiek cos radzi, to chciałby
                    wiedzieć, czy dobrze.
          • kasandraa Re: chcę się podobać facetom 21.05.03, 23:49
            co to za brednia?! prawdziwy szowinista,sory ale takie gadanie albo swiadczy o
            tym ze chcesz kogos sprowokowac,albo naprawde jestes taki ograniczony...jezeli
            wierzysz w takie brednie to mi ciebie strasznie zal,byc moze takie kobiety
            tylko poznales,ja cie zapewniam ze jedno drugiego nie wyklucza:> ja czuje sie
            atrakcyjna pod kazdym wzgledem i faceci czesto to we mnie cenia...przykro mi
            ale twoja teoria pada w praktyce
      • Gość: hans Re: chcę się podobać facetom IP: *.man.polbox.pl 23.04.03, 19:48
        Bardzo ciekawy wiek. Jak to jest miec 23 do 26 lat?:)
        A moim zdaniem babka albo ma to cos albo nie, niezaleznie od tego, czy ma na
        sobie worek na kartofle czy suknie balowa (to jest sprawa DRUGOrzedna). Wiecej
        usmiechu i wiary w siebie, troszeczke rozumku i poczucia humory i bedzie orajt.
      • sebekbiker Re: chcę się podobać facetom 27.05.03, 00:47
        Według mnie tak - nie ma to jak kobieta ubrana na kobieco. My faceci kochamy
        spódniczki i dekolty.
    • Gość: j.k Re: chcę się podobać facetom IP: 213.17.180.* 23.04.03, 13:51
      kwesta emocjonalna i seksualności została wyjaśniona
      uwagi wiełam sobie do serca, mówię powaznie ponieważ nie spodziewałam się
      takich odpowiedzi)
      a co z intelektem? kolega wczesniej wspomniał że można podobac się
      intelektualnie.

• lavazza Re: chcę się podobać facetom 23.04.03, 17:28
        Gość portalu: j.k napisał(a):

> a co z intelektem? kolega wczesniej wspomniał że można podobac się
        > intelektualnie.
        >
        Jeśli zaskoczył Cie fakt istnienia atrakcyjności intelektualnej to
        prawdopodobnie sama tym typem atrakcyjności nie zgrzeszysz, więc nie ma się po
        co starać.
        Próbowałaś odpowiedzieć sobie na pytanie jaki typ faceta ma być Tobą
        zainteresowany? Niewątpliwie inne sposoby są na dresiarza a inne na chłopca z
        przykościelnego kółka różańcowego. Zapewniam Cię że atrakcyjność nie jest
        uniwersalna i obiektywna.
        Pozdrawiam
        L.
        • Gość: A. Re: chcę się podobać facetom IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 17:36
          Zgadzam się! Koleżanka najwyraźniej chce być uniwersalnie (dla wszystkich i na
          polach wszystkich) atrakcyjna. Się nie da.
        • Gość: north Re: chcę się podobać facetom IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 00:21
          lavazza napisała:

> Próbowałaś odpowiedzieć sobie na pytanie jaki typ faceta ma być Tobą
          > zainteresowany? Niewątpliwie inne sposoby są na dresiarza a inne na chłopca z
          > przykościelnego kółka różańcowego.

L a jaki sposób zaproponowałabyś na tego z kółka? Bo jestem ciekaw...pozdr
          • lavazza Re: chcę się podobać facetom 24.04.03, 13:14
            Gość portalu: north napisał(a):

> lavazza napisała:
            >
            > > Próbowałaś odpowiedzieć sobie na pytanie jaki typ faceta ma być Tobą
            > > zainteresowany? Niewątpliwie inne sposoby są na dresiarza a inne na chłopc
            > a z
            > > przykościelnego kółka różańcowego.
            >
            > L a jaki sposób zaproponowałabyś na tego z kółka? Bo jestem ciekaw...pozdr

Doswiadczenie w tej materii mam rzadne ale myślę że...
            - ubranko raczej zgrzebne, mały dekolt (a w zasadzie brak), kolanka zakryte
            - włoski gładko zaczesane
            - atrybut: gitara
            - usposobienie pt. kobieta ciepła i rodzinna
            - nieodparta chęć rozmnożenia się w ilości "ile Bozia da"
            - abstynencja papierosowo-alkoholowa

należy też dowiedzieć się gdzie nasz obiekt wybiera się na najbliższą oazę,
            jechać tam i do dzieła...
            L.
    • goskak1 Re: chcę się podobać facetom 24.04.03, 13:41
      Bądź sobą i przede wszystkim spoodobaj się sobie, wiem co mówię.
      Nie ma nic piękniejszego jak kobieta która lubi siebie, dużo sie uśmiecha i
      ogólnie jest radosna każdemu się będziesz wtedy podobać, opakowanie wtedy nie
      ma wielkiego znaczenia ważna jest osobowość:))
    • bozena_l Podobnie jak ja ! zostan dziewica 19.05.03, 06:30
      Podobnie jak ja ! zostan dziewica i wszyscy beda na ciebie leciec !
    • Gość: very bad girl Re: chcę się podobać facetom IP: *.tomaszow.mm.pl 19.05.03, 11:07
      Żeby podobać się innym, najpierw należy podobać się sobie. Wiesz, moim zdaniem
      nic tak nie przyciąga facetów, jak świadoma własnej wartości i
      niezakompleksiona dziewczyna. Tak więc: głowa uniesiona do góry, uśmiech na
      buzi i sympatyczne spojrzenie. Żadnego garbienia się i wpatrywania smutnym
      wzrokiem w chodnik. To działa!!! I przenigdy nie należy kreować się na kogoś,
      kim się nie jest. Fałsz jest wyczuwalny od razu.
      P.S. Mały dekolcik pożądany. Chyba że lubisz większy, to może być do pępka.
    • nadszyszkownik Re: chcę się podobać facetom 19.05.03, 16:14
      Wiesz. Zlokalizowałem Cie po IP. I niestety. Z żalem stwierdzam, ze w Twoim
      przypadku nic nie da się zrobić.
      • ickis Re: chcę się podobać facetom 19.05.03, 16:55
        E tam Tarchomin nie jest najgorszy :) Poza tym ile tam mieszka i pracuje
        kobiet ;)
        • Gość: 0 Re: chcę się podobać facetom IP: *.*.*.* 27.05.03, 01:03
          bardzo duzo i wszystkie przekurewsko sliczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka