Dodaj do ulubionych

Panowie tylko szmal sie liczy

IP: *.proxy.aol.com 25.04.03, 10:21
za szmal mozecie miec kazda
Kazda ma swoja cene.
Lubie zdominowac kobiete
najpierw proponuje jej stawke
a pozniej dzikie rzniecie
lubie widziec jej przerazone oczy,lubie
Kobiete gdy pracuje na pieniadze
Czesto gdy jestem w humorze dorzuce kilkadziesiat...
Niedlugo bede goscil w W-wie
moze jakies propozycje?
Obserwuj wątek
    • eucaliptus Re: Panowie tylko szmal sie liczy 25.04.03, 11:27
      wspolczuje ci tego podejscia do zycia.
      czy fiut ci zawsze stanie jak mu obiecasz za to pieniadze?
    • Gość: Dkenka Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 11:38
      bruno, nie każda, nie każda...nie siej przekłamanych i naciąganych teorii. Po
      pierwsze musiałbyś każdą sprawdzić, co raczej jest awykonalne. Po drugie znałam
      takiego typa jak ty tzn. z podobnym podejściem. Musiał rozczarować się co do
      swojej teorii niestety. Tak więc jak na wstępie nie każda:). Powodzenia w
      zarabianiu kasy! bo w czym innym jesteś pewnie kiepski...
      • Gość: jarek Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: www:* 25.04.03, 13:43
        Gość portalu: Dkenka napisał(a):

> bruno, nie każda, nie każda...

Kazda, kazda...
        Tyle, ze waluta nie zawsze musi byc brzeczaca.
        Dotyczy to rowniez facetow.

jarek
        • Gość: Dkenka Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 13:48
          Gość portalu: jarek napisał(a):

> Gość portalu: Dkenka napisał(a):
          >
          > > bruno, nie każda, nie każda...
          >
          > Kazda, kazda...
          > Tyle, ze waluta nie zawsze musi byc brzeczaca.
          > Dotyczy to rowniez facetow.

piszesz na własnym przykładzie, że poleciałbyś na ten szmal? Mylisz się jarek,
          są tez wyższe uczucia niż zaspakajanie potrzeb przez wypchany portfel. jest
          tyle smaków ilu ludzi i każdy ma swój rozum. Także nie każda, nie każda i nie
          każdy...na podstawie autopsji.
          >
          > jarek
          • Gość: jarek Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: www:* 25.04.03, 14:10

> tyle smaków ilu ludzi i każdy ma swój rozum.
            Także nie każda, nie każda i nie
            > każdy...na podstawie autopsji.

Nie lubie sie powtarzac:
            "Tyle, ze waluta nie zawsze musi byc brzeczaca. "

jarek
        • Gość: Elisa Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.pool8173.interbusiness.it 12.07.03, 18:10
          • Gość: Elisa Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.pool8173.interbusiness.it 12.07.03, 18:13
            jesli zeby zaciagnac kobiete do luzka musisz placic( i to niezle sumki z tego
            co muwisz),to nie prubuje sobie ciebie nawet wyobrazic.Jednemu dane pieniadze
            innemu uroda.Wspulczuje ci.
      • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 02.05.03, 08:14

> bruno, nie każda, nie każda...znałam
        >
        > takiego typa jak ty tzn. z podobnym podejściem. Musiał rozczarować się co do
        > swojej teorii niestety. Tak więc jak na wstępie nie każda:).

widzisz ze teraz zalujesz
    • goskak1 Re: Panowie tylko szmal sie liczy 25.04.03, 12:04
      Współczuję, skoro musisz płacić za sex...
    • Gość: kobitka Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.bibl.ar.wroc.pl 25.04.03, 13:51
      BRUNO...jeśli zarabianie idzie ci tak samo dobrze jak gadanie, to współczuję,
      bo na biedaka, jak sam powiedziałeś, żadna nie poleci...fuuuuuuuuuuuu
    • nefret Re: Panowie tylko szmal sie liczy 25.04.03, 15:07
      Gość portalu: bruno555 napisał(a):

> Niedlugo bede goscil w W-wie
      > moze jakies propozycje?

Propozycja hmm... znajdź sobie w stolicy jakiegos dobrego psychoterapeutę,
      pomoże ci poradzić sobie z zaburzeniami emocjonalnymi.
      powodzenia
      • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 25.04.03, 15:33
        Panowie i Panie
        KAZDA Pani ma swoja cene.
        Wyzsze uczucia itd.....ludzie naprawde wszystko zalezy od stawki.Jak sie nie ma
        propozycji to mozna to wytlumaczyc wyzszymi uczuciami.Gdy sie ma okazje glowka
        pracuje inaczej.
        A ze lubie placic to co w tym zlego?Lepsze to niz probowac za darmo .
        • Gość: goskak1 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: 213.17.165.* 25.04.03, 15:52

> Panowie i Panie
          > KAZDA Pani ma swoja cene.
          > Wyzsze uczucia itd.....ludzie naprawde wszystko zalezy od stawki.Jak sie nie
          ma
          >
          > propozycji to mozna to wytlumaczyc wyzszymi uczuciami.Gdy sie ma okazje glowka
          > pracuje inaczej.
          > A ze lubie placic to co w tym zlego?Lepsze to niz probowac za darmo .

Najgorsze jest to że są takie którym się to podoba, imponuje etc.
        • Gość: Dkenka Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 16:49

> Panowie i Panie
          > KAZDA Pani ma swoja cene.
          > Wyzsze uczucia itd.....ludzie naprawde wszystko zalezy od stawki.

Powtarzam mylisz się:)

Jak sie nie ma
          >
          > propozycji to mozna to wytlumaczyc wyzszymi uczuciami.Gdy sie ma okazje glowka
          > pracuje inaczej.

no na pewno tez wiesz jakie to propozycję ja np. miałam tak:)? a jednak
          pokierowałam się wyższymi uczuciami, zawsze nimi się kieruję inaczej chyba bym
          sobie musiała zdrowo rzygnąć....

więc próbujesz za kasę....ty naprawdę skup sie na zarabianiu, może chociaż to
          ci wychodzi:)
          • Gość: Biedronka14 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: 24.42.153.* 25.04.03, 17:57
            Gowno prawda, nie wszystkie leca na szmal.
            • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 07:25
              Gość portalu: Biedronka14 napisał(a):

> Gowno prawda, nie wszystkie leca na szmal.

naprawde tak trudno sie przyznac?
              Wyobraz sobie Biedronko ze za noc spedzana na
              trzepaniu twoich kropek spelnily by sie twoje
              ukryte marzenia zakupu.......
              po co marzyc latami ,kiedy mozna potrzepac,
              a faktycznie gdy nie pojdziesz w zaparte
              to moze i ty bys miala radosc grajac role latwej kobiety
              a pozniej ,coz tylko zakupy.
              Wysze uczucia sa dla biedakow bez mozliwosci wyjscia z nedzy.
              Swiat kreci sie kolo doopy i jak sie ja ma
              trzeba z niej korzystac,bo inaczej jest sie frajerem.
              Gdyby kazdy chlop placil za sex ,swiat bylby pelen szczesliwych
              kobiet i maloby bylo niechcianych dzieci.
              • Gość: Dkenka Bruno, dlaczeego jesteś tak ograniczony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.03, 10:14

> Gość portalu: Biedronka14 napisał(a):
                >
                > > Gowno prawda, nie wszystkie leca na szmal.
                >
                >
                > naprawde tak trudno sie przyznac?
                > Wyobraz sobie Biedronko ze za noc spedzana na
                > trzepaniu twoich kropek spelnily by sie twoje
                > ukryte marzenia zakupu.......

sama zarabiam na siebie, i jeśli mnie nie stać nie robie z tego powodu
                problemu, nie szukam sponsora. Szukam raczej tanszej rzeczy, z resztą
                wszystkiego mieć nie można, bo wtedy to dopiero w d...by sie poprzewracała..jak
                tobie:)

> po co marzyc latami ,kiedy mozna potrzepac,
                > a faktycznie gdy nie pojdziesz w zaparte
                > to moze i ty bys miala radosc grajac role latwej kobiety
                > a pozniej ,coz tylko zakupy.

czy myślisz, że kobieta to nic innego tylko robić zakupy jak ją nie stać. Po
                takich tekstach, juz wiem z jakimi pannami się zadajesz i gwarantuję Ci, że nie
                są one ani krzty atryakcyjniejsze odemnie, pomimo, że nie kupiłam sobie
                kolejnago ciucha z lateksu czy czegoś innego:). Przede wszystkim znać swoją
                wartość i szanować się a nie sprzedawać za jakieś zakupy. Pogięło cię na maxa.

> Wysze uczucia sa dla biedakow bez mozliwosci wyjscia z nedzy.

każdy ma wybór. Ja już w twoim mniemaniu faktcznie wolę byc biedakiem. Na tym
                kończe,bo widzę, że wysokiego IQ to ty nie masz.
                Super, że są takie laski co chcę wyjść z biedy zarabiając tyłkiem, bo dzięki
                temu mają spotkać szansę ciebie a nie kogoś wartościowego. I odwrotnie:)
              • kasandraa Re: Panowie tylko szmal sie liczy 25.05.03, 22:07
                sory ale w nedzy nie zyje,a nawet jesli to zakupy nie sa celem mojego zycia...
        • Gość: ewzj Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 00:58
          Wszystko jest ok. Może cię rajcować, że płacisz i wymagasz. Czy w innych
          warunkach też sobie dobrze radzisz? Mam przeczucie, że nie. I tu jest pies
          pogrzebany. Masz żonę? Jeżeli tak, to czy próbowałeś jej płacić, czy to nie to
          samo?
          Nie musi to ciebie dotyczyć, ale sa faceci w głębi duszy niepewni siebie,
          którzy, zeby coś przezyć, muszą mieć poczucie, że mają do czynienia z kobietą
          bezwartościową, bezrozumną, brzydką, z którą nie muszą się liczyć. Dopiero
          wtedy czują ten luz i nabierają pewności siebie. Nie potrafią jednak szanować
          takiej kobiety, więc raczej są samotni w zyciu. Chyba, że trafią na wierną
          masochistkę. Ale co to za związek, kiedy nie ma nawet z kim pogadać?

Ale ty, oczywiście, jesteś silnym, niezależnym facetem.
        • Gość: T Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.chello.pl 27.04.03, 11:48

Bo za darmo nie dostajesz, biedactwo?:( To rzeczywiście współczuję.
        • kasandraa Re: Panowie tylko szmal sie liczy 25.05.03, 22:05
          hmm widocznie jestes tak kiepski w lozku ze musisz placic...po co szukac za
          darmo??rzeczywiscie dla ciebie to chyba bez sensu...wyzsze uczucia to nie
          wymowka,ale cecha tych ludzi do ktorych nigdy sie nie zaliczysz,rozumiem ze
          probujesz sie pocieszyc stwarzajac swoje niezbyt ambitne teorie,ale nie
          osmieszaj sie na forum,hehe;)
    • Gość: gaduła Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.03, 08:55
      aha, to dwa pytania: ile wynosi cena "ostrego rżnięcia" Twojej
      matki/siostry/córki? Za ile dałyby się jak wyżej Twoje szanowne babki (w
      czasach młodości)?
      czekamy na odpowiedzi...
      • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 09:50
        gadula jak sie pytasz o cene to z gory wiadomo ze cie na to nie stac.
        Gentelman wie ile zaproponowac.Ale Gentelmanem trzeba sie urodzic a tobie to
        chyba nie bylo dane.
        • Gość: gaduła Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.03, 16:56
          A Ty to jesteś gentelmanem???? Przecież gentelmani nie rozmawiają o
          pieniadzach:-) I taki brak szacunku dla kobiet? "Ostre rżnięcie" w słowniku
          gentelmana? Chcesz mnie zabić śmiechem???:-)

Ty po prostu starannie wybierasz swoje partnerki, żeby czasem któraś nie
          odmówiła, bo zawaliłaby się Twoja wizja świata:-))

I NIE WYMIGUJ SIĘ OD ODPOWIEDZI NA ZADANE PYTANIE. ZA ILE SPRZEDAJA/SPRZEDADZĄ
          SIĘ KOBIETY Z TWOJEJ RODZINY?
          • Gość: gaduła Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.03, 17:00
            Poprawka dla ścisłości: w pierwszym poście było "dzikie ...", reszta mojego
            postu bez zmian:-)
            • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 27.04.03, 05:35
              gadula jestes z wroclawia
              to wiele tlumaczy
              • Gość: gaduła Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.03, 12:49
                To było do przewidzenia: nie masz argumentów (a w ogóle to ile ich miałes?:-)i
                próbujesz "ad personam":-)

Stwierdzasz, że wszystkie kobiety się sprzedadzą, ale nie chcesz przyznać, że
                te z Twojej rodziny w takim razie też. Przyjmij do wiadomości więc, że inne
                również mogą nie mieć ochoty na uprawianie seksu z byle palantem, żeby mieć na
                jakieś tam zakupy:-) Jeśli takie wybierasz, to trafił swój na swego, Ty nie
                szanujesz ich a one nie szanują siebie.

• Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 27.04.03, 22:45
                  wroclawski czlonie nie umiesz negocjowac
                  • Gość: gaduła Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.03, 22:07
                    przelicz szmal:-)
                    pa
    • ewzj Re: Panowie tylko szmal sie liczy 28.04.03, 12:17
      "Lubię to, lubię tamto" Masz prawo, ten typ tak ma. Uwielbiasz jebać żywe
      przedmioty. Co tu dyskutować?

A wy, po co z nim się wykłócacie? On tak myśli i jemu to sprawia przyjemność.
      Jego nie obchodzi, co kto myśli. Czy ktoś chce go przekonać, że co innego mu
      sprawia radochę?
    • ewzj Re: Panowie tylko szmal sie liczy >Zlinczować go:) 28.04.03, 12:24
      A wy, po co z nim się wykłócacie? On tak myśli i jemu to sprawia przyjemność.
      Jego nie obchodzi, co kto myśli. Czy ktoś chce go przekonać, że co innego mu
      sprawia radochę?

Może nienawidzi kobiet i siebie? Może miał niedobrą mamusię? Kto go tam wie?
      Nie widzicie, że to buntownik bez powodu?
      • Gość: bruno 555 Re: Panowie czy tu naprawde nie ma mezczyzn? IP: *.proxy.aol.com 29.04.03, 07:38
        same kolki golodupcy i frajerskie damy ktore powsaznej propozycji w zyciu nie
        dostana?
        Jestescie moze mlodzi ale wam powiem
        pani zona prezydenta USA nie wyszla za maz za Greka bo byl on golodupcem jak wy.
        Ksiezniczka Porky nie jeee...sie na wyspie z biedakiem
        Kazda dama musi miec zaplacone A O ILE NIE STAC WAS NA OPLATE POWINISCIE
        ZAPOMNIEC o sexie palanty
        Do gaduly z Wroclawia jestes gnojek i nie masz lotu nawet do bulgarskich tirowek
        • Gość: ewzj Re: Panowie czy tu naprawde nie ma mezczyzn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 15:22
          A co ty?! Dopiero się urodziłeś?

Nie wiesz jak nas stworzyła nasza matka natura? To naturalne, że samica dobiera
          sobie zdrowego samca, który da jej zdrowe dzieci i będzie go stać na nie.
          Jeżeli tak nie jest, to jest chore.

Z tego co wiem, jednak za chamami kobiety raczej się nie uganiają. Silny chło
          to i owszem, ale cham :(
    • Gość: Dkenka żeby dostać propozycję trzeba jej chcieć desperaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 10:51
    • free79 Re: Panowie tylko szmal sie liczy 29.04.03, 22:40
      Stary, wszystko jest jasne, ty po prostu jestes tak atrakcyjny, że za darmo
      żadna z tobą nie chce .... :-)))))))) A czy odszkodowania też tak chętnie
      wypłacasz? :-))) Żałosny jesteś waść, ot co! :-)
      • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 30.04.03, 10:17
        to wy jestescie zalosni bo nie chcecie placic za uzywanie
        cudzego ciala.A ciala uzywane nie chca sie przyznac ze tylko golodupcy i
        obszczymurki sa ich towarzystwem.
        Kochane moje wieczorem ostry sex a rano zakupy za sumy wielokrotnie
        przekraczajace wasze mozliwosci.
        Polskie kobiety naprawde nie maja wielkiego
        wyboru.Bezrobotni,alkoholicy,obszczymurki i inne insekty!Wiecie co ?
        Jak trafi sie wam 77letni emeryt z dobra emerytura to jest wasz meal ticket.
        kazda z was gdyby od ukochanego dostala po stosunku chociaz z 200-500PLN
        czulaby sie duzo lepiej.A ja nie jestem skapy i potrafie zaplacic Duzo wiecej.
        I tylko mysle o tym aby zarobic jak najwiecej i wydac na was.
        • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 30.04.03, 12:02
          tutaj nie ma panow
        • Gość: goskak1 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: 213.17.165.* 30.04.03, 12:08

> kazda z was gdyby od ukochanego dostala po stosunku chociaz z 200-500PLN
          > czulaby sie duzo lepiej.

W jakim sensie lepiej?

• lilka_1 Re: Panowie tylko szmal sie liczy 30.04.03, 12:40
          ech Bruno...po części masz oczywiście rację, jest bardzo liczna grupa kobiet,
          które by "wymiękły" na widok odpowiednio grubego pliku banknotów, części kobiet
          to się wręcz należy za ich poświęcenie obrzydliwym mężom czasu i własnej dupy
          (milej by im zleciał czas kiepskiego rżnięcia gdyby mogły planować wydatki :)))
          ale pewnie jesteś już dużym chłopcem i wiesz że nie tylko kobiety ale wogóle
          ludzie są do kupienia za jakąś cenę, mężczyźni też...skąd ta niechęć i pogarda
          dla kobiet? przejechałeś się na którejś? wiesz mama mnie pouczała od dziecka:
          nie używaj słów "nigdy, zawsze, wszyscy, nikt" łatwo o minięcie się z prawdą
          jak się ich nadużywa :) a wogóle to powinieneś się zakochać...taka wiosna :)))
          pozdr.
          • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 02.05.03, 08:42
            lilka_1 napisała:

> ech Bruno...po części masz oczywiście rację, jest bardzo liczna grupa kobiet,
            > które by "wymiękły" na widok odpowiednio grubego pliku banknotów, części
            kobiet
            >
            > to się wręcz należy za ich poświęcenie obrzydliwym mężom czasu i własnej dupy
            > (milej by im zleciał czas rżnięcia gdyby mogły planować wydatki :)))
            >
            > ale pewnie jesteś już dużym chłopcem i wiesz że nie tylko kobiety ale wogóle
            > ludzie są do kupienia za jakąś cenę, mężczyźni też...skąd ta niechęć i
            pogarda
            > dla kobiet? przejechałeś się na którejś? wiesz mama mnie pouczała od dziecka:
            > nie używaj słów "nigdy, zawsze, wszyscy, nikt" łatwo o minięcie się z prawdą
            > jak się ich nadużywa :) a wogóle to powinieneś się zakochać...taka wiosna :)))
            > pozdr.

Lilka masz racje z wyjatkiem ze ja mam szacunek dla kobiet a nie pogarde
            to wlasnie za to ze ich szanuje musze im placic ,bo nie chce zeby musialy
            sprzedawac sie za kilka pln za godzine.Absolutnie nie gardze kobietami
            i to co tu chce przekazac brzmi
            Panowie o ile tak je kochacie to po co wysylacie je do pracy za marne
            grosze??????
            O wiem ...samorealizacja i inne pierdoly.
            Sluchajcie gluPOLE dajcie kobiecie szmal i niech korzysta z zycia
            Kobiety sa stworzone do zakupow -to je bawi,podnieca,sprawia przyjemnosc.
            Mezczyzni powinni zarabiac!!To mnie interesuje!Nie lubie chodzic po sklepach.
            Wole aby kto inny wydawal ,naprawde tylko to mnie interesuje a nie szukanie
            czegos tanszego jak ktoras pani napisala powyzej.
            Nie stawiacie sie za nisko moje panie o ile nie wymagacie od swoich facetow aby
            byli w stanie utrzymac was a moze i rodzine?
            Popieprzylo sie wam o rownosci plci i teraz musicie pracowac na waszych
            nieudacznikow i dawac doopy za darmo.
            • kasandraa Re: Panowie tylko szmal sie liczy 25.05.03, 22:18
              no tak rownouprawnienie i te sprawy...sory koles ale chyba zatrzymales sie
              gdzies na epoce kamienia lupanego,przepraszam ale ta tzw samorealizacja jest
              dla nas wazna,jakbym miala codziennie uprawiac sex z takim frajerem jak ty a
              potem chodzic wciaz na zakupy to chyba bym sie powiesila na klamce w
              lazience...wybacz ale zakupy to dodatek do zyciao tyle fajny o ile jest
              odskocznia od ciekawszych rzeczy...jezeli jest jedynym pomyslem na zycie to sie
              wszystkiego odechciewa, naprawde sadzisz ze tak dobrze znasz kobiety??ty znasz
              puste panienki i zyjesz w swoim swiecie...no ale zostan sobie w
              nim,przynajmniej czujesz sie wazny,prawdziwy altruista,hehe ja juz umieram ze
              smiechu
              • mmajja Re: Panowie tylko szmal sie liczy 03.06.03, 14:38
                kasandraa napisała:

> no tak rownouprawnienie i te sprawy...sory koles ale
                chyba zatrzymales sie
                > gdzies na epoce kamienia lupanego,przepraszam ale ta
                tzw samorealizacja jest
                > dla nas wazna,jakbym miala codziennie uprawiac sex z
                takim frajerem jak ty a
                > potem chodzic wciaz na zakupy to chyba bym sie
                powiesila na klamce w
                > lazience...wybacz ale zakupy to dodatek do zyciao tyle
                fajny o ile jest
                > odskocznia od ciekawszych rzeczy...jezeli jest jedynym
                pomyslem na zycie to sie
                >
                > wszystkiego odechciewa, naprawde sadzisz ze tak dobrze
                znasz kobiety??ty znasz
                > puste panienki i zyjesz w swoim swiecie...no ale zostan
                sobie w
                > nim,przynajmniej czujesz sie wazny,prawdziwy
                altruista,hehe ja juz umieram ze
                > smiechu

Kasandro, piateczka z plusem. Ja umieram ze smiechu po
                przeczytaniu tego co napisalas!!!!
                A swoja droga, laski ktore naszego Gospodarza Watku
                nauczyly takiego sposobu myslenia, to po prostu na pal
                wbic i zorganizowac im Azje Tuhajbejowicza za darmo. Bo
                skasowaly byc moze interesujacego faceta dla swiata.
                Smutne...
                Pozdrawiam wszystkie sprzedawczynie oraz kustoszki
                cennych skarbcow wlasnych niedostepnych cial. Amen.
    • Gość: Dkenka bru(D)noOOOOOOOH! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 12:36
      teraz to już przegiąłeś.....zaczynam marzyć aby spotkać Cię o skopać
      Ci.....:)))). ty jesteś na prawdę biedny, wzbudzasz współczucie i
      irytację...ale czy powinnam denerwować się na półgłówka....a może ty masz tylko
      jedną małą główkę i to bez fałdek i nie tam gdzie reszta populacji....jedynie
      tę między.....Czekasz na wypowiedzi mężczyzn...nie widzisz, że oni cię ignorują
      i te twoje kretyńskie wzwody-wywody.....właśnie tu są panowie....tylko ty jeden
      nim nie jesteś....zaczynam nawet współczuć tym pannom w lateksachm którym
      płacisz, że mają z tobą do czynienia....nie każda kobieta przelicza wszystko na
      zakupy...ale co tobie tłumaczyć...dla ciebie wszyscy to jacyś "holicy"....tylko
      ty jeden boski dawca i władca naszych marzeń....gdyby mój ukochany
      zaproponowałby mi pieniądze za nasze szaleństwa....mógłby razem z tobą lądować
      na bruku.....nie za wszytko na szczeście każdy musi płacić tak jak
      ty....BIEDOTO INTELEKTUALNA!
    • badfable Re: Panowie tylko szmal sie liczy 02.05.03, 02:42
      Dobrze..sprobuje Cie moze ? Kiedy bedziesz w Polsce i gdzie? Zobacze co warte
      sa Twoje pieniadze.Bo jak Ty zobaczysz mnie -nie sadze ze pozostaniesz
      obojetny.A pozniej ja napisze dluuuga i ciekawa historie (miejmy nadzieje-
      ciekawa)na tym forum.To jak ? moj przyjacielu... jakos tam 555..Jednego pewna
      nie jestem (nigdy nie mialam przestraszonych oczu)-czy Ci to pasuje? Aha i nie
      mysle o zakupach --mysle o tym jak wracasz do domu..i martwie sie o Ciebie ;))
      bajka.
      • Gość: bruno555 wreszcie prawdziwa kobieta sie odezwala IP: *.proxy.aol.com 02.05.03, 04:40
        zna swoja cenei ma literackie zdolnosci.Zaczynam sie cieszyc z mojego
        przyjazdu do kraju.
        Druga skopie mnie i to chyba za darmo.Szczescie usmiecha sie do mnie,nie za
        wszystko musze placic,raz w zyciu bede mial cos za darmo.
        • mathras Brunotrzypiatki 02.05.03, 05:31
          wyraznie widac ze masz zapedy masochistyczne i lubisz zeby ci nalac na krzywy
          ryj, a wiec prosze. Jakbysmy sie spotkali to najpierw zarobisz w szczeke (od
          dolu-bedzies pil papke przez rurke za darmo z McDonalda, potem w nos glowa
          (wiesz, miekka chrzastka stanie sie bardzo plaska, krew sie leje dookola, masz
          problemy z zachowaniem rownowagi, zaczynasz tanczyc taniec sw. Wita bo blednik
          poszedl na urlop), na odlew w ucho (tracisz sluch, zwijasz sie z bolu, lec do
          laryngologa na drugi dzien, a na koniec laskawie przywale ci lokciem w
          pochylona szyje. Jezeli jeszcze bedziesz 'tanczyl', to skoncze twoje meki
          poteznym kopem w dynie. Te wszystkie przyjemnosci ktorych tak pozadasz
          dostaniesz za darmo i nie musisz nawet prosic.

Jestes skonczonym chamem, idiota bez zadnych hamulcow. Masz jakies ukryte
          tesknoto-ciagoty ktore uwazasz ze mozesz zalatwic wizyta w Polsce. Po co sie
          meczyc lataniem? Naprawde nie wiesz gdzie poznac dziewczyne za darmo czy za
          pieniadze? Czyzbys mial klopoty z 'zerwaniem towaru'? Wiesz jestesmy ciekawi
          twoich problem wiec sie nie wstydz. Nawet jezeli jest to czysty freudowski
          masochizm cienkiego Bolka ktory sie zerwal z lancucha od zony.
          • Gość: bruno555 Re: Brunotrzypiatki IP: *.proxy.aol.com 02.05.03, 07:55
            mathras napisał:

> wyraznie widac ze masz zapedy masochistyczne i lubisz zeby ci nalac na krzywy
            > ryj, a wiec prosze. Jakbysmy sie spotkali to najpierw zarobisz w szczeke (od
            > dolu-bedzies pil papke przez rurke za darmo z McDonalda, potem w nos glowa
            > (wiesz, miekka chrzastka stanie sie bardzo plaska, krew sie leje dookola,
            masz
            > problemy z zachowaniem rownowagi, zaczynasz tanczyc taniec sw. Wita bo
            blednik
            > poszedl na urlop), na odlew w ucho (tracisz sluch, zwijasz sie z bolu, lec do
            > laryngologa na drugi dzien, a na koniec laskawie przywale ci lokciem w
            > pochylona szyje. Jezeli jeszcze bedziesz 'tanczyl', to skoncze twoje meki
            > poteznym kopem w dynie. Te wszystkie przyjemnosci ktorych tak pozadasz
            > dostaniesz za darmo i nie musisz nawet prosic.
            >
            > Jestes skonczonym chamem, idiota bez zadnych hamulcow. Masz jakies ukryte
            > tesknoto-ciagoty ktore uwazasz ze mozesz zalatwic wizyta w Polsce. Po co sie
            > meczyc lataniem? Naprawde nie wiesz gdzie poznac dziewczyne za darmo czy za
            > pieniadze? Czyzbys mial klopoty z 'zerwaniem towaru'? Wiesz jestesmy ciekawi
            > twoich problem wiec sie nie wstydz. Nawet jezeli jest to czysty freudowski
            > masochizm cienkiego Bolka ktory sie zerwal z lancucha od zony.

mily panie -jestem czym jestem a wacpan jest nastepnym golodupcem z kompleksami.
            Zazdroscisz pan ze podczas ostatniego pobytu w kraju wynajelem sobie extra
            dziewczyne na 3 tygodnie.Powiem panu w sekrecie chciala abym przedluzyl
            pobyt ,i nie chciala zaplaty.Chciala spedzic czas ze mna za DARMO .
            Niestety nie moglem z jej oferty skorzystac,bo mialem inne zobowiazania.
            Co do wynagrodzenia to zarobila tyle w 3 tygodnie ze przecietnie prostytujuzaca
            sie w pracy Polka nie zarobi latami.
            Pieprzysz pan glupoty -praca za 3.5 pln za godzine to jest prostytucja.
            Piepsz pan godnosc gdy nie mozesz zarobic na autobus aby dojechac do pracy.
            400 pln na miesiac???600?800? WIEM CO PISZE . tAK ZARABIA WIELE MLODYCH
            DZIEWCZAT W TYM POLSKIM BURDELU.
            Co do spotkania sie to mysle ze mozemy sie spotkac jak lubi pan walczyc z
            ukraincami.Ja sobie rak goownem jak pan nie bede brudzil.Zaplace za to ludziom
            ktorzy tez musza zyc a maja mniejsze mozliwosci zarobienia pieniedzy niz ja.
            Swoje szczescie trzeba podzielic wsrod potrzebujacych.
            • mathras Re: Brunotrzypiatki 02.05.03, 18:48
              Szanowny panie Bruno555. Niezmiernie mnie ucieszyla panska odpowiedz, chichocze
              skrycie nie wiedzac dlaczego.

Trzy tygodnie za darmo ale poczul sie pan do zapalcenia... To bardzo ladnie o
              panu swiadczy. Byc moze pana niedocenilem.

Z Ukraincami? Prosze pana, mnie nie interesuje narodowosc przeciwnika jezeli
              cos sie dzieje. To tylko Polacy uwazaja, ze Ukraincy posiadaja rozwiazania na
              cos tam. Wie pan, my Polacy tez jestesmy dobrze wyposazeni genetycznie a i
              niejedno sie tam wyrabialo. Pisanie wiecej wykracza poza ramy tego wspanialego
              miedzynarodowego forum. I ty mozesz zostac indianinem.

Jezeli chodzi o dorabianie na karte miesieczna na autobus. panie kochany, na
              jakim swiecie pan zyje. Kurwa to nie zawod, kurwa to charakter jak cytowal
              Dobrowolski. Co komu odpowiada. Gust...

I wie pan bardzo dobrze, ze takie numery zdarzaja sie CALY czas w raju w ktorym
              pan mieszka, szczegolnie w blogoslawionym cieplym klimacie ktorego bardzo panu
              zazdroszcze ale nie mam odwagi placic za to TYCH podatkow plus kilka innych
              malych problemow z tym zwiazanych.

Z szacunkiem dla mojego adwersarza, byc moze sie ciut za bardzo rozpisalem
              poprzednio.
              PS gratuluje bardzo dobrego zorganizowania sobie okresu trzech tygodni. Czy to
              byla 'working girl' i czy jeszcze pozostajecie w kontakcie?
              • Gość: bruno555 Re: Brunotrzypiatki IP: *.proxy.aol.com 03.05.03, 05:45
                no coz wypada konczyc ten temat ,wziasc sie do pracy aby zarobic na nastepne
                wojaze,no i odstawic alkohol na kilka tygodni.
                Dziekuje za wasze posty ,chociaz niewielu z was mnie poparlo.
                • mathras Re: Brunotrzypiatki 05.05.03, 08:19
                  Pisze sie 'wziac', a nie 'wziasc'. Jak poparcia nie ma to sie sam oprzyj: o
                  closet.
                  • Gość: 555 Re: Brunotrzypiatki IP: *.proxy.aol.com 07.05.03, 03:10
                    mathras napisał:

> Pisze sie 'wziac', a nie 'wziasc'. Jak poparcia nie ma to sie sam oprzyj: o
                    > closet.

ty huju garbaty
                    • Gość: bruno555 ale sobie porznalem 2 na raz IP: *.proxy.aol.com 23.05.03, 10:48
                      a potem zaplacilem tylko .....
                      Slowacja to piekny kraj.
    • straszzz Re: Panowie tylko szmal sie liczy 23.05.03, 12:18

tak sobie myślę, że jak czowieka od dziecka otaczają same kurwy to moze mieć on
      troche błędne wyobrażenie o płci pięknej,zgodzisz się bruno555?
    • Gość: Ann-kaa Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: 66.42.99.* 23.05.03, 18:02
      Czesc Bruno, ciekawy poglad reprezentujesz. Powiem Ci ze nie sadze ze masz
      racje w zupelnosci. Ja uwielbiam sex, moglabym sie kochac nonstop, ale napewno
      nie za pieniadze. Tak sie szczesliwie zlozylo ze jestem dosyc majetna osoba i
      nie potrzebuje dodatkowych "dochodow", wiec raczej nie mialbys szans. Rozwaz
      wiec cos takiego, moze niektore kobiety maja wiecej od Ciebie i nie mozesz ich
      kupic, to one dyktuja z kim, jak i kiedy.

Dla mnie jestes za biedny kolego, czesc.

------------------

> za szmal mozecie miec kazda
      > Kazda ma swoja cene.
      > Lubie zdominowac kobiete
      > najpierw proponuje jej stawke
      > a pozniej dzikie rzniecie
      > lubie widziec jej przerazone oczy,lubie
      > Kobiete gdy pracuje na pieniadze
      > Czesto gdy jestem w humorze dorzuce kilkadziesiat...
      > Niedlugo bede goscil w W-wie
      > moze jakies propozycje?
      • Gość: Biedronka14 DOBRE, DOBRE !!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.05.03, 20:44
        Szanowny Ukraincu, niesamowite fanatazje i bzdety rozsiewasz na tym forum.
        Naprawde, pozazdroscic ci jedynie rozwinietej wyobrazni, gdyz fakty, jestem
        pewna, nie pokrywaja sie z prawda. Sorki, ale o zadnym bogatym Ukraincu tytaj w
        Toronto nie slyszalam. Jezeli moge sie spytac, to jaki rodzdaj bisnesu
        prowadzisz? Moze spotkalam sie z reklama w Gazecie polskiej?

Tak na marginesie, bardzo prosze cie, zebys z wiekszym szacunkiem wyrazal sie
        o moich Rodakach i Kraju ktory ciebie wychowal, wykarmil, 'dupcie' ubral i
        systematycznie podcieral, i nie straszyl banda 'cwalkow' z brudem osadzonym
        ciezko za paznokciami. Szepne ci takze na slodkie uszko twoje ukrainskie, ze ja
        pochodze z Kozakow: zyjacych; prosperujacych i nadal z powodzeniem
        prokreujacych sie wzajemnie................

Oj, dzialo by sie tutaj, dzialo...

Papatki, S.
        • Gość: bruno555 Re: DOBRE, DOBRE !!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.05.03, 08:56
          Wyobraz sobie Biedronko ze za noc spedzana na
          trzepaniu twoich kropek spelnily by sie twoje
          ukryte marzenia
          • Gość: Biedronka14 Re: DOBRE, DOBRE !!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.05.03, 19:16
            Szanowny trzy piatki, nie masz zielonego pojecia o moich marzeniach. Twoja
            plytka ideologia zyciowa nie ogarnia nic wiecej niz sponsoring wlasnych
            urozmaicien seksualnych. Prawdziwe zycie ucieka ci miedzy palcamy. Szkoda mi
            takich wykolejencow uczuciowych.

Moich kropek sie nie trzepie, bo to nie ta fizjonomia, co najwyzej je sie
            caluje.

P.

• Gość: Biedronka14 Re: DOBRE, DOBRE !!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.05.03, 19:19
              Odpowiesz mi na moje pytanie? Czekam. Prace budowlane czy nie?

S.
              • Gość: Biedronka14 BRUNO !!!!!!!!!!!! IP: 24.112.70.* 24.05.03, 21:48
                Pochodzimy oboje z Toronto, problem z glowy.
                Czekam Bruno na oferte 'rzniecia' od ciebie, a wezne duzo, bo piekna dziewucha
                ze mnie z duzym temperamentem. Zapewniam, pieniadze warte beda towaru. Oczekuje
                ze dorzucisz pare setek za chec moja do eksperymentacji - tutaj uwazaj - staje
                sie demonem, wiec licz sie z zaoranymi plecami, zarosialym lustrem w lazience,
                poslizgiem na podlodze i przedewszystkim udowodnieniem swojej TAK ROZWINIENTEJ
                wyobrazni.

I taki naprawde wcale mnie nie obchodzi ze nie doceniasz mojego pieknego,
                slowianskiego serduszka - liczy sie forsa, no nie?

Jak najbardziej powaznie.

CZEKAM, SPRAWDZ SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UFFF, AZ MI SIE
                CIEPLO ZROBILO.
                • Gość: bruno555 Re: BRUNO !!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 29.05.03, 10:18
                  nawet ja musze pracowac wiec na forum nie bylem od kilku dni.
                  Propozycja Biedronki jest BARDZO interesujaca.Nie mieszkam w Toronto
                  nie wiem czy tam samoloty dosieraja bo podobno jakas sears choroba tam panuje.

I taki naprawde wcale mnie nie obchodzi ze nie doceniasz mojego pieknego,
                  slowianskiego serduszka - liczy sie forsa, no nie?

Jak najbardziej powaznie.

CZEKAM, SPRAWDZ SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UFFF, AZ MI SIE
                  CIEPLO ZROBILO.

BIEDRONECZKO PRZESTAN TAK PISAC BO TOBIE CIEPLO A MI GORACO SIE ROBI
    • Gość: z Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.client.comcast.net 25.05.03, 05:29
      zgadzam sie z Brunem....jest dobra scena komentujaca te dyskusje w filmie Catch
      Me if You Can, kiedy di Caprio placi prostytutce za noc sfalszowanym
      czekiem...hihihi.

• kasandraa Re: Panowie tylko szmal sie liczy 25.05.03, 22:00
      no widzisz tak sie sklada ze nie kazda ma swoja cene,a zalosne jest to ze tylko
      przy tanich szmatach czujesz sie gora...czyzbys byl az tak marny??!! widzisz
      tak to jest ze szukamy sobie ludzi ktorzy sa na naszym poziomie lub gorszych
      troche zeby czuc sie lepiej,wiec wnioski na temat twojej osoby nasuwaja sie
      same...wspolczuje
      • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 29.05.03, 10:22
        kasandraa napisała:

> no widzisz tak sie sklada ze kazda ma swoja cene,
        > tak to jest ze szukamy sobie ludzi ktorzy sa na naszym poziomie lub gorszych
        > troche zeby czuc sie lepiej,wiec wnioski na temat twojej osoby nasuwaja sie
        > same...
        • kasandraa Re: Panowie tylko szmal sie liczy 29.05.03, 22:43
          hej panie inteligencie,chyba zapomniales skomentowac...no ale coz dla
          niektorych zycie jest nie do ogarniecia;)
          • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 30.05.03, 06:13
            kasandraa napisała:

> hej panie inteligencie,chyba zapomniales skomentowac...no ale coz dla
            > niektorych zycie jest nie do ogarniecia;)

PRZECZYTAJ DOKLADNIE
    • badfable Re: Panowie tylko szmal sie liczy 29.05.03, 05:36
      A ja sie z toba chcialam umowic .Toz ty masz kompleks Edypa.I w dodatku
      fantazje spaprana w samym progu --na ktorym u normalnego faceta siada blues.Jak
      mozesz komus odpowiadac ze jak jest z Wroclawia i ma inne zdanie to jest
      garb...h...??? To i toporkiem mozesz czasem przylozyc zamiast
      zaplacic..Podejrzewam ze ciebie (celowo caly czas male litery) na bulgarke nie
      stac ale z powodow psychologicznych.A to co tu pieprzysz jest bez sensu.Jest
      jak proszenie Pana B o nowe przyrodzenie.Wypijasz cudza wode i zzerasz cudze
      jedzenie.A twoj maly jest z pewnoscia niewielki.Ale fura to sobie na pewno
      wyrownasz .Toz nie jezdzisz Seicento.Fooooooorum Mezczyzni.Ja p..... Ale jaja.
    • Gość: Y HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!! IP: 62.233.175.* 29.05.03, 12:49
      Zabawne. Ktos napisal idiotyczny txt na poziomie nastolatka a tyle osob sie
      tym przejelo. Az dziw bierze. Czy nie lepiej, latwiej i bardziej skutecznie
      byloby po prostu zignorowac? Skoro bruna podnieca placenie za seks to niech
      placi. Kazdy normalny facet nie musi placic za takie przyjemnosci wiec po co
      tyle krzyku? Po co unosic sie i wzajemnie opluwac. Bruno sie okreslil i to
      jego sprawa a raczej klopot, ze musi sie posuwac do tego zeby sobie pouzywac.
      • sdfsfdsf Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!! 29.05.03, 18:27
        rozsadna kobieta z czystym sumieniem omija takie posty, a te ktore czuja w
        glebi duszy ze lubia pieniazki i chetnie daly by dupy w jakims ferrari, te
        najbardziej krzycza, negacja przez nadkompensacje - spychaja to do
        podswiadomosci
        • Gość: Biedronka14 SDF !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.05.03, 21:38
          Negacja przez nadkompensacje?, nie sadze iz to akurat ma cokolwiek wpolnego z
          tym ze ja czy inne 'krzycza' jak to okresliles. Bardziej wiaze sie z blednym
          pojeciem iz wszystkie jestesmy takie same i podswiadomie mamy zatajony
          charakter 'kurwy'. Jak juz ktos to trafnie okreslil watek ten faktycznie jest
          bzdurny, prawdopodobnie napisany jedynie po to by prowokowac, i pretensje moge
          miec jedynie do siebie, ze do tejze prowokacji mnie doprowadzil. Mimo wszystko
          przelknac nie moge smutnych wypowiedzi kogos zakompleksionego kto probuje sie
          dowartosciowac poprzez ogolne argumentacje o pustocie, kalkulatywnosci i
          materialistycznosci kobiecej natury. Przepraszam, ale szlak mnie trafia jak
          slysze, ze wszystkie lgnelybysmy na plecach za kawalek nowej kiecki lub
          markowych butow na obcasie. To tak samo jak piszac, iz kazdy mezczyzna
          podswiadomie to gwalciciel, pedofil lub dyktator. Mam nadzieje, ze chociaz po
          czesci zgodzisz sie ze mna i zrozumiesz skad wychodze. Calkowicie zrozumialam i
          poparlam Twoje obuzenie po przeczytaniu artykulu o wyksztalconych 'Matkach
          Polkach' bezczelnie seksujacych sie za granica dla dorobienia paru marnych
          groszy. Miales prawo byc oburzony brakiem 'kregoslupa moralnego'u takich
          kobiet, ja tez tego nie rozumiem, i mam prawo do kontra argumentacji z kims kto
          probuje rozpowszechniac takie pojecie, i o to tej osobie chodzi.

Pozdrawiam.
        • kasandraa Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!! 29.05.03, 22:49
          hehe dobre sobie,ty lepiej mow z sensem zamiast uzywac masy slow,ktorych pewnie
          w pocie czola wyszykujesz w slowniku...daj spokoj, sumienie gryzie?? naprawde
          nie wyszla ci ta analiza,zirytowal mnie ten post bo nie cierpie takich kolesi,
          ktorzy sa na tyle zalosni ze bez kasy nikt by na nich nie spojrzal,robia z sexu
          sens zycia bo nic ambitniejszego nie sa w stanie wymyslec, w zyciu bym takiej
          kupy g.... nawet patykiem nie dotknela
          • Gość: Biedronka14 Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.03, 07:42
            Kasandra, kocham Ciebie ;-)

Uwazam na slowa bo zaraz Bruno wskoczy z propozycja sponsoringu nocy
            lesbijskich za kiecke od Diora.
            Jestem ciekawa czy chcialby z poslizgiem na lazienkowej posadce?
            Uwaga na substancje sliskie, Bruno.

P.
          • Gość: Y Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!! IP: 62.233.175.* 30.05.03, 08:01
            Juz Cie lubie;-))) PZDR
            • kasandraa Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!! 30.05.03, 09:35
              hehe czyzby pan bruno nie mial juz nic ciekawego do powiedzenia??bo widze tylko
              jakies marne szczatki wypowiedzi...bierdronko pozdrawiam goraco;) mysle ze
              lesbijskie show dla bruno nie byloby dobre bo on przeciez musi czuc sie panem
              sytuacji;)jakby nie byl w centrum uwagi powiesilby sie pewnie;) bo juz nawet w
              sexie nie mialby wladzy;) hehe no ale to tylko spekulacje hehe,wiec bruno moze
              spac spokojnie;)pozdrawiam
            • Gość: Biedronka14 Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.03, 19:07
              Buzka, Y.
              • Gość: Biedronka14 Buzka Kasandra. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.03, 19:11
                :)))))))))usmialam sie niesamowicie

nawet przez patyk nie......?(pytanie retoryczne)
              • Gość: Y Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!! IP: 62.233.175.* 02.06.03, 07:41
                Sie az zarumienilem;-) THX. PZDR
    • fanta-girl Re: Panowie tylko szmal sie liczy 30.05.03, 18:50
      Moi drodzy, ale Wy zupelnie nie rozumiecie Bruna! Chlopak wyjechal dawno temu
      (widac to chociazby po tym, ze nie wie jakie jest minimalne wynagrodzenie) z
      niewiadomych nam powodow.Byc moze bylo to rozczarowanie milosne (np. zlamala mu
      serce jakas lala z Wroclawia- co tlumaczy jego niechec do tego, co tu kryc,
      klimatycznego miasta).
      Po dlugim czasie wyrzeczen i smarowania dupy wazelina wraca.Nareszcie bedzie
      mogl przeleciec porzadna dziewczyne (stary, gwarantuje Ci, ze nawet w polowie
      nie zdajesz sobie sprawy, jak wygladaja lalki na naszych ulicach- np. wczoraj
      widzialam taka sztuke, ze wymieklam.Najlepsze bylo w niej to,ze nie miala
      majtek- pierwotnie myslalam, ze ma stringi, ale okazalo, sie ze nie miala NIC!
      Sama moglabym ja przeleciec.) urznac sie do nieprzytomnosci i pozygac na
      skrzyzowaniu duzego miasta.I nikt w zadnym momencie nie powie mu: "Ty maly
      glupi, zafajdany Polaczku, wracaj do swoich jebanych slamsow w Europie
      Wschodniej".Natomiast on zakasuje wszystkich.
      Ja mysle, ze jak chcesz Bruno, to moge Cie ze staropolska goscinnoscia powitac
      nawet na lotnisku (pamietaj siasc przy oknie w samolocie) i jeszcze na parkingu
      zrobic Ci lodzika.
      Tylko musisz koniecznie wyszorowac wczesniej fujarke, zeby mi miedzy zęby nie
      wlazl zaden łoniak jakiegos czarnucha.
      • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 31.05.03, 06:44
        bawcie sie dobrze dziewczyny,bruno ma interesy w glowie a nie jakis sex.
        Na sex przyjdzie pora.Dam wam znac w odpowiednim czasie.Martwie sie o Biedronke
        bo ona w Toronto zyje a tam ta epidemia.Biedronko modle sie za ciebie.
        Widzicie ze jestem hamerykan-modle sie za was.
    • myszzz Re: Panowie tylko szmal sie liczy 31.05.03, 15:54
      mylisz sie bardzo ze kazda kobieta poleci na kase, bo NAPEWNO tak nie jest.
      Widocznie ty nie zaslugujesz na milosc i masz pecha bo sypiasz z latwymi
      panienkami,ktorym musisz placic za sex. Dla mnie tacy faceci jak Ty to DNO !!!

• Gość: BRUNO555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 01.06.03, 09:16
        Myszko za kilka godzin jade zalatwic interes na ktorym wyjde 40 000$do przodu.
        Myszko ile chcesz abym mial z toba noc. No i jeszcze musisz byc tego warta!
        • Gość: kuba Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.chello.pl 12.06.03, 00:49
          złamany kutafonie,

moja baba ma 40.000 PLN po podatku/ miesiąc i prosto kopie Cie w Dupe za
          historie o kupowaniu kobiet za pieniądze. Co byś jej nie zaproponował to
          100.000 USD / rok pozwala jej odmawiać. p.s. zajmuje się oświatą
        • Gość: kuba Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.chello.pl 12.06.03, 00:52
          złamany kutafonie,

100.000 USD / rok pozwala jej odmawiać. p.s. zajmuje się oświatą. Twoje dzieci
          ( jak Masz ) będzie wychowywać.............
    • sylwuchna Re: Panowie tylko szmal sie liczy 31.05.03, 23:52
      "...jaka kochanie Twoja cena, cena za miłość, dom i rodzinę, powiedz...nim
      wpakuję się na minę..." itd, itp. Wiele przykłądów takiego zachowania mamy
      niestety w naszym społeczeństwie. Puste dziewczyny, głupi mężczyźni
      nabierający się nadal na to. Życzę powodzenia tym kobietą, które wychodzą za
      mąż dla kasy i oglądają buźkę faceta, który im zupełnie nie pasuje :) krzyżyk
      na drogę :)
      • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 01.06.03, 09:19
        ile masz lat Sylvio?
        • sylwuchna Re: Do Bruna 02.06.03, 08:59
          Bruno...myślę, że wiek nie ma tu nic do rzeczy. To sa moje zasady i moje
          postrzeganie świata. Ale jeśli tak Ci na tym zależy...mam 23 lata. Pozdrawiam.
          • Gość: bruno555 Re: Do Bruna IP: *.proxy.aol.com 03.06.03, 09:55
            Sylvia jestes bardzo mloda
            • mmajja Do Bruna ......... 03.06.03, 14:47
              Bruno - smutne jest Twoje postrzeganie swiata,
              zgorzknialosc i inteligencja to koktajl z ktorego
              powstaje drink pt. CYNIK.
              "O doswiadczenie, ktores jest przeklenstwem czlowieka,
              pozbawiasz zludzen, zloto w piasek zmieniasz..."
              Mysle ze to co Cie boli kiedys przestanie az tak
              dokuczac, moze znow uwierzysz w to ze zdarzaja sie
              kobiety, ktore potrafia bardziej pokochac serce niz brzek
              waluty.
              Ze nie zawsze i nie wszedzie trzeba wystawiac kolce, i ze
              takie oazy sa na swiecie. Pozdrawiam
              maja
              • Gość: bruno555 mmajja IP: *.proxy.aol.com 05.06.03, 05:02
                wesolo mi i radosnie
                za pozdrowienia dziekuje i zycze wszystkiego dobrego
    • kazik.stefan Re: Panowie tylko szmal sie liczy 11.06.03, 12:04
      bruno, moja zona jest zainteresowana propozycja. zona bardzo dobrze zna swoja
      wartosc i walory, wiec jest wybredna, co oznacza dosc wysoka cene...hmmm,
      naprawde wysoka, wiec nie wiem czy kontynuowac...

(aha, no i oczywiscie musi tez byc cos dla mnie,za -bo ja wiem-uspokojenie
      meskiej dumy, ale oczywiscie mozemy sie dogadac w tej kwestii, jakis rabacik,
      czy jak...)
      • Gość: kuba Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.chello.pl 12.06.03, 00:54
        złamany kutafonie,

100.000 USD / rok pozwala jej odmawiać. p.s. zajmuje się oświatą. Twoje dzieci
        ( jak Masz ) będzie wychowywać.............

• Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 19.06.03, 04:52
          marzysz ciemniaku
      • Gość: bruno555 Re: Panowie tylko szmal sie liczy IP: *.proxy.aol.com 19.06.03, 04:54
        kazik.stefan napisał:

> bruno, moja zona jest zainteresowana propozycja. zona bardzo dobrze zna swoja
        > wartosc i walory, wiec jest wybredna, co oznacza dosc wysoka cene...hmmm,
        > naprawde wysoka, wiec nie wiem czy kontynuowac...
        >
        > (aha, no i oczywiscie musi tez byc cos dla mnie,za -bo ja wiem-uspokojenie
        > meskiej dumy, ale oczywiscie mozemy sie dogadac w tej kwestii, jakis rabacik,
        > czy jak...)

oczywiscie ze bedzie cos dla ciebie
        cale 2.. cm
        • Gość: bruno555 wracam z kasa ,bede sie bawil ,sa chetne? IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 11:18
          • Gość: Biedronka14 Re: wracam z kasa ,bede sie bawil ,sa chetne? IP: 24.112.114.* 12.07.03, 18:31
            Brunno, daj sobie juz spokoj....ty nie seksu potrzebujesz dzieciaku tylko
            milosci od jakiejs wyrozumialej, dobrej kobiety.
          • Gość: Biedronka14 Re: wracam z kasa ,bede sie bawil ,sa chetne? IP: 24.112.114.* 12.07.03, 18:31
            Brunno, daj sobie juz spokoj....ty nie seksu potrzebujesz dzieciaku tylko
            milosci od jakiejs wyrozumialej, dobrej kobiety.
            • Gość: bruno555 Re: wracam z kasa ,bede sie bawil ,sa chetne? IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 04:01
              Gość portalu: Biedronka14 napisał(a):

> Brunno, daj sobie juz spokoj....ty nie seksu potrzebujesz dzieciaku tylko
              > milosci od jakiejs wyrozumialej, dobrej kobiety.

ILE MASZ LAT WYROZUMIALA KOBIETO?
              I tak potrzepal bym twoja kropke
          • Gość: majka46 Re:A czy oprócz kasy coś jescze możesz zaoferować? IP: *.kom / 10.103.2.* 12.07.03, 19:10

To jest straszne, że tylko pieniędzmi możesz zaimponować kobiecie zresztą,
            co to za kobiety, a co będzie jak jej zabranie?
            Kasiorę może mieć każdy facet o małym rozumku, a sprytny niczym lisek chytrusek
            lub lisek Witalisek,(teraz w Polsce jest takich wielu - ale radość z tej forsy
            czasami krótka), ale może o to chodzi można mieć super dziewczynki – jaki pan
            taki kram.

Pozdr.majak46

• Gość: bruno555 Re:A czy oprócz kasy coś jescze możesz zaoferować IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 03:56
              oczywiscie hooia
              • Gość: bruno555 znowu wybieram sie do Polski IP: *.proxy.aol.com 07.09.03, 11:11
                zbieram oferty
                • Gość: Paxon Re: znowu wybieram sie do Polski IP: *.cxt.pl / 10.10.28.* 07.09.03, 22:03
                  Swój pierwszy raz miałeś pewnie w burdelu, potem też pewnie same dziwki... Sęk
                  w tym, że inaczej jak za pieniądze nie potrafisz. Teraz racjonalizujesz to
                  sobie pisząc głodne kawałki. Takich kolesi jest cała masa... Życzę powodzenia.
                  • Gość: bruno555 Re: znowu wybieram sie do Polski IP: *.proxy.aol.com 05.10.03, 04:12
                    kolesi ze szmalem cala masa w polsce?
                • Gość: ewzj Re: znowu wybieram sie do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 15:25
                  Na pewno trafisz na odpowiedni gatunek samic. Głowa do góry:)
                  • Gość: BRUNO555 Wrocilem z Polski IP: *.proxy.aol.com 08.12.03, 09:52
                    ale jaja
                    opowiem wam jak odpoczne
                    • agraffkaa Re: Wrocilem z Polski 25.12.03, 01:12

Chcesz znowu dyskutowac o tym ze kazda kobiete mozna kupic.
                      Wejdz na forum pisma FRONDA - tam znajdziesz godnych przeciwnikow.
                      www.fronda.pl/

• agraffkaa Re: Wrocilem z Polski 25.12.03, 01:14
                      Chcesz znowu dyskutowac o tym ze kazda kobiete mozna kupic.
                      Wejdz na forum pisma FRONDA - tam znajdziesz godnych przeciwnikow.

www.fronda.pl/archiwum.html
                      • rectum_stretcher Re: Wrocilem z Polski 25.12.03, 01:39
                        ale brandzlowate pismo.
                      • Gość: bruno555 agrafko nie wysylaj mnie tam bo IP: *.proxy.aol.com 29.12.03, 02:40
                        uswiadomie ich w jakim wieku byla Maria gdy urodzila Jezusa
                        czy ty wiesz ze ....
                        • Gość: Maja zabawiaczu IP: *.acn.pl 29.12.03, 19:21
                          Cześć nie chce mi sie czytac tej długiej dyskusji, z końcowych postów
                          zrozumiałam że kupujesz sobie kobiety...albo że uważasz że można kupić...Ja
                          zauważyłam że mogę robić podobnie z mężczyznami z Polski, zrobili się dzisiejsi
                          faceci bardzo wygodni, a że nie narzekam na sytuację ekonomiczną...też
                          śmiesznie się bawię, oczywiście bez uszczerbków dla nikogo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka