lambert77 14.05.07, 07:36 Panowie pomocy :D mam problem... ktoś sie orientuje, czy wymienne wkłady Nożyk Gillette Contour Plus pasują do maszynek sensor 3 ???? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Głębokie to było ;) 14.05.07, 08:07 Facet ma golić gębę depilatorem? Najważniejszy atrybut męskości stracić? Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: Głębokie to było ;) 14.05.07, 11:50 > Facet ma golić gębę depilatorem? ;) Nie o to mi chodziło, a raczej miałam na myśli, że sama używając depilatora, nie jestem ekspertem od męskich maszynek i ich ostrzy, stąd nie udzielę Lambertowi odpowiedzi na jego pytanie :) > Najważniejszy atrybut męskości stracić? Śmiem twierdzić, że podałabym ważniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Głębokie to było ;) 14.05.07, 12:04 Tamten atrybut zakryty. A męski zarost jak na dłoni. Od razu widać, że to nie dziewczę gładkolice. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
svarowski Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 08:04 wiesz, producenci robią wszystko, żebyś kupował co rusz nowe zesawy, także pewnie nie pasuje. gilette sucks, za 3 malutkie nożyki do excell płace ponad 30 zł. doją nas jak młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 08:44 też to zauważyłeś??? kurde dostałem maszynke i w zasadzie jej nie używam bo mi się skończyły wkłady a żal wydać 10 zł na jeden wkład Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 09:07 Elektryczna Brauna. 200 zetów i problem z głowy na minimum 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 09:23 do elektrycznych podchodzę troszkę jak pies do jeża... nie wiem jak moja twarz zareaguje na suche golenie a po co wydawać 200 zł na coś co będzie leżało Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 09:38 Moja elektryczna maszynka lezy nieuzywana (nawet juz nie w lazience ale w szafie). Przydaje sie moze w delegacjach ale na codzien - przynajmniej moim zdaniem - jest do kitu (po prostu nie bylem w stanie sie dokladnie ogolic). Na Twoje pierwsze pytanie nie umiem odpowiedziec> Sam uzywam raczej jednorazowek - uwazam,ze najlepsze w PL sa Polsilver2. Jakoscia nie ustepuja duzo drozszym tzw wielorazowym. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 09:49 Jak na co dzień to wystarcza. Ale fakt. Chociaż dwa razy w tygodniu zwykłą żyletkówą trzeba się ogolić. I nic nie kominuję, najtańsze Polsilvery. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 09:42 ja tu lecę, mało goleni nie połamię, licząc naiwnie na cokolwiek o Monthy Pythonie a tu.... o goleniu...:P Ja tam golę się po męsku: żyletką :DDDD a tu fanaberie: wkłady takie, śmakie i owakie. Poprzewracało się panom ..:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 09:47 Tralllalalllaaa. Takie śmakie i owakie. A podwędzacie nam nasze maszynki, pianki i się podgalacie nimi. A my co rusz zaskoczeni, nowa a już nie ostra. Dzionka.:))) Ps. O waszych akcesoriach w łazience nawet nie będę nic mówił. Bo dnia by brakło. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 09:52 :DDDDD o wypraszam sobie. Mam własne urządzenia i pianki czy żele. :D ale dobra przyznam się: w ostatnie święta podprowadziłam tacie jednorazówkę polsilvera, taka pomarańczową. Tylko jedną, a ma ich całe stado w szafce. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:03 Aaaaa... swoje, swoje, tylko taty najlepsze. Już panienka mięknie. My wam szminek nie podprowadzamy ani kremów na zmarszczki. A do golenia to te wszystkie pianki i żele dla pan to można spoko wywalić do kosza. Nie ma nic lepszego niż pianka dla menów Nivea. Ta w granatowym opakowaniu. :))) Chcesz obarzanka z makiem i masłem? Jeszcze ciepłe, dopiero wyjąłem z pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:12 Nie mieknie, tylko pzryznałam sie do jednej jednorazóweczki:P Aktualnie mam piankę palmolive aloesową, chyba dla facetów, a w domu mój tata chyba ma właśnie nivea :DD No pewnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 09:56 Ta żyletka mi się skojarzyła z: NIE MAM JAJ (T. Tymański) ajajaj - nie mam jaj łojojoj - po co ci choj? ajajaj - nie mam jaj łojojoj - po co ci choj? jaja przeszkadzają kobiecie jaja uwłaczają mężczyźnie prorocy je amputowali ranę zalewając topionym masłem w Babilonie zdrada każą nosić jaja a jaja podnoszą emocje i wywołują wojny ajajaj - nie mam jaj łojojoj - po co ci choj? ajajaj - nie mam jaj łojojoj - po co ci choj? w jajach tkwi ambic-ja jaja to zdwojone "ja" Jah je potępia wycinamy je tępą żyletką w Babilonie zdrada każą nosić jaja i wąsy a jaja, nie dość, że niewygodne w dodatku deformują spodnie Pozdrawiam z mojego głupiego rańca :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 09:58 fajny ranek ;))))) u mnie Barbra S. Woman in love właśnie uskutecznia.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:07 A robisz wygibasy w takt muzyki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:10 słucham Złotych przebojów... trudno się nie wyginać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:21 Załóż chociaż jaką koszulkę. Koledzy przy sąsiednich biurkach pracować nie mogą. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:12 Ciakawośc, co by Freud pomyślał o naszych porannych inspiracjach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:13 powiedziałby: a wy to tylko o jednym!!!! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:20 I zasnąłby znudzony na swojej kozetce śniąc o nosie Barbary i tępej żyletce... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:27 Bo Freud bardzo mądry był i dokonał epokowego odkrycia. Wstydźcie się kobitki. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:06 ????????????????????? Przecież jaja i dodatek do nich, to sens waszego życia. :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:12 grzech_o_1 napisał: > ????????????????????? > Przecież jaja i dodatek do nich, to sens waszego życia. > :))))))))))) raczej.. waszego życia :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:20 Życie ma wiele odcieni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:26 Tak. Nie ma to jak porządna 'żyć'. Z rana. Mysle, że wiesz co mam na myśli?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:11 No Wiesz tak z rana jaja sobie robić....:):) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:21 Jakoś sobie radzę z faktem, że przede mną 5 dni w pracy. Bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:30 No a tu tak pięknie za oknem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:19 Bo to poważna sprawa :) jakieś 2 lata temu moja kochana małżonka zakupiła mi to to z dobrymi intencjami żeby mąż mógł się luksusowo i komfortowo golić ale cóż maszynki się skończyły i trzeba było wrócić do szarej rzeczywistości polsilvera 2 :) całkiem zresztą niezłego. Więc wierz mi to poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:21 Wymień wkład i używaj od swieta (skoro to takie kosztowne), coby połowicy przykrosci nie czynić. I zaopatrz się w stado jednorazówek p2;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:23 Ależ ja w obliczu tego problemu zachowuję śmiertelną powagę zważywszy na udział ostrych narzędzi. M. zakupił elektryczną i pomimo cery skłonnej do podrażnień bardzo ją sobie chwali. Ale dla każdego coś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:24 Poza tym, ja wolę nieogolonych, więc dni golenia M. są mi niemiłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 10:31 A z nimi można pogadać poważnie o porannym goleniu? Przecież to kobitki. Freud je ostatecznie zdemaskował. Tylko jedno im w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Pytanie o sens życia :) 14.05.07, 12:11 też masz problemy...na elektrycznej, bezprzewodowej maszynce do golenia pracuję...//> Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 No i się potwierdziło... 15.05.07, 07:59 ... to o czym mówiliśmy ;) Wracam wczoraj ze sklepu z paczką gillett blueII plus i mówię szanownej małżonce, że zaszalałem na co ona uśmiechając się do mnie a dasz mi jedną maszynkę... kurde dobrze że się chociaż zapytała. Co was tak ciągnie do tych męskich maszynek?? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i się potwierdziło... 15.05.07, 08:49 ...bo skoro już są, pod ręką, gotowe do użycia......;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: No i się potwierdziło... 15.05.07, 09:42 leniwe jesteście ;) a potem człowiek nie może się doprosić żeby zobaczyć efekt tego golenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i się potwierdziło... 15.05.07, 10:34 kto się nie może doprosić, to się nie może doprosić:P bądź skuteczniejszy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 a już myslalam, że naprawdę pytasz o sens życia i 15.05.07, 12:05 nawte chciałam odpowiedzieć, ale.. jak nie to nie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś