kakarakamuchen 17.06.07, 05:38 "Wsi spokojna, wsi wesoła, Który głos twej chwale zdoła..." Za oknem mam słowika. Fajny ptaszek! i do niego się ograniczam. Jak spławić faceta, by dumu zanadto mu nie uszczerbić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kookardka Re: ornitologicznie 17.06.07, 05:53 Powiedz mu, że coś Cię blokuje i sama nie wiesz dlaczego, ale nie możesz go pokochać mimo, że jest wspaniałym facetem ... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: ornitologicznie 17.06.07, 08:04 a ja tak się zastanawiam dlaczego my kobiety nad tym się zastanawiamy? myślicie że mężczyzna zastanawia się nad tym jak to zrobić w delikatny sposób? chyba jesteśmy za "miętkie" Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: ornitologicznie 17.06.07, 08:13 Mężczyzni też sie zastanawiaja. :)) Choć może nie wszyscy , tak zresztą jak i kobiety. Weź prosze, pod uwagę , że jej nijak nie można zakwalifikować nawet do grupu kobiet przeciętnych. A przeciez i poniżej przeciętności też jest jeszcze spora grupa kobiet. Pozdrawiam z rana. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: ornitologicznie 17.06.07, 08:22 nie mam zamiaru bronić kobiet...chyba każdy dobrze widzi jakie czasy nastały i jak młode siksy zaczynąją myśleć. Nabierają męskich cech, chcą być cool jak oni. Języczek jakim się posługują powoduje to że włosy dęba mi stają (te na glowie bo innych nie posiadam ;P) a dodam że mam dosć długaśne włosy ;P A może zawsze tak było tylko stara i marudna się robię? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: ornitologicznie 17.06.07, 08:31 morelka_1 napisała: > nie mam zamiaru bronić kobiet.. A ja nie mam zamiaru ich atakować :)) .chyba każdy dobrze widzi jakie czasy nastały i > jak młode siksy zaczynąją myśleć. Racze przestaja mysleć. Nabierają męskich cech, raczei chamieją chcą być cool jak > oni. Uodolnienie. Języczek jakim się posługują powoduje to że włosy dęba mi stają A mnie wypadają :)) (te na > glowie bo innych nie posiadam ;P) :( A może > zawsze tak było tylko stara i marudna się robię? Nie! Jesteś zdegustowana a nie marudna, tak zresztą jak i ja. ")) Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ornitologicznie 17.06.07, 12:01 ja to jestem cham z urodzenia. nie równouprawnienie (w spaczonym wymiarze) bym tu obwiniała, ale raczej robaczywe geny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ornitologicznie 17.06.07, 11:59 Powiedziałabym, że jesteś hm bardziej humanitarne :) I nie ma to nic współnego z empatią :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ornitologicznie 17.06.07, 11:58 No to jest dobre. I nawet nie mine sie z prawdą. Gorzej, kiedy zacznie drążyć, że ta blokada, to niby co? A ja kłamac nie umiem i wtedy duma dostanie po gnatach. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: ornitologicznie 17.06.07, 07:59 To będzie bardzo trudne. To musi byc albo piekielnie odważny i zdecydowany facet albo desperat, który nie zdaje sobie sprawy z tego na na kogo sie "porwał". :)) Zarówno jedni jak i drudzy nie należą do ludzi , których łatwo i "bez bólu" mozna do czegokolwiek przekonać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ornitologicznie 17.06.07, 12:01 Zaraz, jestem z letka niekumata. Czy ja mam sie obrazić? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: ornitologicznie 17.06.07, 13:15 przeczytaj trzeci post od góry[tez moj :)], tam znajdziesz odpowiedź. Ale to oczywiście nie jest nic obraźliwego. Masz bardzo silna osobowośc i facet o którym piszesz też na pewno to widzial. Skoro zdecydował sie zangazowac to musi albo miec tak samo silną osobowośc i wierzyć , że "sobie z Tobą poradzi" , albo być desperatem . Nic wiecej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ornitologicznie 17.06.07, 13:31 oj, wiem, wiem. tak kokieteryjnie chciałam. nieporadnie, bo krew mam zepsutą. Chciałam sacharyne, ale ze strychniny sie nie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: ornitologicznie 17.06.07, 10:57 Mam takie niemiłe wrażenie , że nasz przesympatyczny koraluchzmuchami , wrocił nad ranem z dżamprezy , walnął wątek i śmignął do wyra , olewając nas cieplym moczem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ornitologicznie 17.06.07, 12:05 ta... permanentna dżampreza od dwóch lat z hakiem. Obudziłam się 2.45 na kanapie przed telewizorem. Patrzę, smsa dostałam, który to treść postu startowego (ukłon dla klasyka) zainspirował. Jako, że sie wyspałam, napisałam kilka maili, zajrzałam na forum, potem ległam poczytać... I się reaktywowało o 6.30 z naładowanymi akumulatorami, gotowe misję skracania mojego życia wykonywać. i dzieło wypełnia sumiennie. ale uciekłam i zamkłam sie w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: ornitologicznie 17.06.07, 13:16 A usmiech na dole osoba widzi? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ornitologicznie 17.06.07, 13:28 Widziała i nawet zrozumiała. U siebie zapomniała, bo, głupia, myslała, że treśc sama sie obroni. :)- będe wstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: ornitologicznie 17.06.07, 13:36 Mam już czwarty nick ale "wszystkie Cie lubią", pozdrawiam. A treść " się nie obronila" bo czytający byl jełopa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ornitologicznie 17.06.07, 13:43 nie, pisząca nie bierze pod uwage swojej niesławy i tego, że w necie nie widać jej głupawo roześmianej facjaty. A gdyby juz od początku poznała i przeszła na język emotikonek, to teraz pewnie... Ech, a tak wychodzi wciąż na starą sekutnicę :) spadamy. miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: ornitologicznie 17.06.07, 13:43 Ej Kakakakrakanie. Słowik jest podobno fajny. Fajnie pitoli wieczorkiem w krzaku, nad uchem. Ale w sumie podsumowując, jest do dupy! Wywal Słowika na zbity pysk. A malutkiego Karakanka uściskaj i daj buziaka. Od starego wujka. :)))))))))))) L. Odpowiedz Link Zgłoś