ironicgremlin 24.06.07, 14:29 Kiedy kobietę w własne łoże złożę, Spokojny jestem, że nie cudzołożę. (Jan Sztaudynger) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moutard tez mam spokój sumienia :) 24.06.07, 14:38 Wprawdzie chetniej cudzoloze, bo to jakby wieksza atrakcja :) Ale tylko z niezameznymi kobietami. Jestem czlowiekiem zasad: - nigdy nie przykladam reki do rozbijania cudzych malzenstw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
moutard Re: tez mam spokój sumienia :) 24.06.07, 14:44 menk.a napisała: > a co z wlasnymi? ;)) do rozbijania wlasnych - to mam konstytucyjne prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: tez mam spokój sumienia :) 24.06.07, 14:54 :DDDD prawda li to. Co prawda przysięga się to i owo, nawet podpisuje różne dokumenty, coby słowo uwiarygodnić... ale zawsze można zmienić zdanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
moutard Re: tez mam spokój sumienia :) 25.06.07, 00:12 menk.a napisała: ale zawsze można zmienić zdanie;) Chwytasz moje mysli w LOT. Balbym sie miec Cie za zone, ze juz nie wspomne o Kochance. zadnego pola manewru :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Spokój sumienia 24.06.07, 14:52 tudzież jt inny powód dla którego karmisz to forum jego fraszkami. Czyżby był jednym z 'zakazanych' z listy ministra, a że internet jt jako tako wolny, to tutaj prowadzisz coś na wzór tajnych kompletów?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ironicgremlin Re: Spokój sumienia 24.06.07, 14:59 Nawet nie chcę mówić o tym Kasztanie Romanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ironicgremlin Re: Spokój sumienia 24.06.07, 15:16 Stary o co ci biega,grzecznie pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Spokój sumienia 24.06.07, 15:16 ależ ja nie o nim, tylko o Tobie i Izydorze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ironicgremlin Re: Spokój sumienia 24.06.07, 15:30 Jaśniej bo mam kaczora i głowa mnie boli:) Odpowiedz Link Zgłoś
ironicgremlin Re: Spokój sumienia 24.06.07, 15:37 Pytał cię ktoś o zdanie KASZTANIE? W przeciwieństwie do ciebie Ja mogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Spokój sumienia 24.06.07, 15:58 .. i stała się światłość..;) od wczoraj czuję, że mam głowę, więc pewnie mało precyzyjnie się wyrażam: szukam, próbuję wypytać Cię o twój związek z J.I.S, nic ponadto... na razie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Spokój sumienia 24.06.07, 16:24 z serii: 'on był stały, tylko one się zmieniały' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ironicgremlin Re: Spokój sumienia 24.06.07, 16:28 Fortuna Fortuna toczy się kołem, Pod kołem to pojąłem. (Jan Sztaudynger) Odpowiedz Link Zgłoś
2105_a Re: Spokój sumienia 24.06.07, 21:22 Mam żal Mam żal do ciebie. Czemu Przyśniłaś się innemu?! P.S. To tak na marginesie "wkładania" do łóżek ... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Spokój sumienia 24.06.07, 23:59 > Kiedy kobietę w własne łoże złożę, > Spokojny jestem, że nie cudzołożę. > (Jan Sztaudynger) Kiedy klade sie w me loze on tez wie, ze zawsze moze obok mojej zlozyc glowe i wnet poczuc te odnowe tych wszelakich czlonkow swoich by je wkrotce w glebiach moich nurzac potad, az ten czas przyjdzie na nas dwoje wraz ze po pocalunkach stu sie sklonimy wnet ku snu. Odpowiedz Link Zgłoś