mysiapysia888 24.07.07, 22:43 W dodatku w dwóch różnych butach:-DDDD.I co z takim zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 24.07.07, 22:46 Łyknąć karniaczka i rozkręcić bibę we dwoje. Ach, jak ja to lubię :D Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: Co z tym zrobić ? 24.07.07, 23:35 Ściągnąć buty wymalować wszystkie palce u nóg - każdy innym kolorem lakieru ( zależy od naszej inwencji twórczej, mogą być kwiatki czy emotki). Potem ubrać buty jak przyszedł i pojść spać nawet nie nastawiać budzika. Okrzyki radości poranne pewnie usłyszysz z łazienki zamiast zegarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 25.07.07, 08:08 Spytać, czy przypadkiem nie ma drugiej takiej samej pary :) Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 25.07.07, 09:40 Rozrzucić jego ubranie po całym mieszkaniu/jedna część na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 25.07.07, 12:13 tylko oby drugi nie był damski ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 25.07.07, 14:06 no w sytuacji, kiedy w takich własnie z domu wyszedł lepiej, żeby był:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss_29 Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 25.07.07, 13:56 A co robi sie z takim ktory zawsze przychodzi trzezwy???:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 25.07.07, 14:01 Ale w każdym bucie innym :> Odpowiedz Link Zgłoś
smija Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 25.07.07, 14:14 Proponuję terapię szokową: "Kochanie, dobrze że jesteś - zaraz będzie u nas moja mama." Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 25.07.07, 14:16 smija napisała: > Proponuję terapię szokową: "Kochanie, dobrze że jesteś - zaraz będzie u nas > moja mama." To byłoby szczególnie drastyczne, gdyby okazało się, że jego teściówka poszła już na łono Abrahama :D Odpowiedz Link Zgłoś
smija Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 25.07.07, 15:14 no tak, bełkot mógłby się nasilić :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazyrabbit Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 26.07.07, 00:22 Wsadzić do tyłka prezerwatywę :))) Potem rano spytac o kolegów. Powinien odpowiedzieć: Koledzy? Ja już nie mam żadnych kolegów.... :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiapysia888 Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 26.07.07, 01:24 Te dwa rózne buty to efekt dwudniowego chlania.W poniedziałek przyszedł po kilku bardzo głebszych,następnie ,rano (pewnie jeszcze niezbyt trzezwy)ubrał swe pantofeki na cudne nóżki nie wiedząc nawet ,że nie są do pary i wyszedł do pracy.No i we wtorek mysałam,że dostanę zawału z tego smiechu,kiedy zauważyłam,że mój luby wdział dwa różne buciki.A wracał do domu autobusem i zapewne nie ja jedna miałam ubaw. Podoba mi się pomysł z malowaniem pazurków w kolorkach i zaproszeniem teściowej.Z pewnościa przeżyłby szok swego życia.Z prezerwatywą może byc problem,bo chłop ma hemoroidy,ale co tam.Wykożystam którys ze sposobów na utarcie mu nosa i juz wyczekuję kiedy znowu popije. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiapysia888 Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 26.07.07, 01:31 Chyba też pochlałam ,bo takie byki robię,za co serdecznie przepraszam wszyskich doradzajacych.Czekam na dalsze propozycje,niekonwencjonalne pomysły jak dopiec gościowi.Kocham Was za to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 26.07.07, 10:17 A znasz go? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiapysia888 Re: Przychodzi pijany facet do domu i bełkocze 26.07.07, 13:04 Nie od dziś.Nawet razem mieszkamy. Odpowiedz Link Zgłoś