Dodaj do ulubionych

Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!!

IP: *.man.polbox.pl 16.07.01, 14:35
Czy i jak dbacie o owłosienie łonowe.
Wielu mężczyzn goli jądra lub całe narządy płciowe.
Niektórzy tylko strzygą.
Obserwuj wątek
    • Gość: mat25 Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.interserwer.pl 16.07.01, 15:42
      Gość portalu: sloggi napisał(a):

> Czy i jak dbacie o owłosienie łonowe.
      > Wielu mężczyzn goli jądra lub całe narządy płciowe.
      > Niektórzy tylko strzygą.

Mysle, ze strzyzenie na krotko tej okolicy jest koniecznoscia. Facet z pejsami na
      jajach wyglada oblesnie.
      • Gość: sloggi Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 17.07.01, 11:16
        Ostatnio będąc na nagiej plaży w Gdańsku stwierdziłem, że większość panów ma
        poniżej pępka kępę kłaków. Stąd moje pytanie.
        • Gość: Jorland Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 17.07.01, 12:35
          Gość portalu: sloggi napisał(a):

> Ostatnio będąc na nagiej plaży w Gdańsku stwierdziłem, że większość panów ma
          > poniżej pępka kępę kłaków. Stąd moje pytanie.

A co w tym złego? Bez przesadyzmu z tą modą na golenie się. Za parę lat mogą
          powiać inne wiatry w modzie i co wtedy? Ci, którzy na stałe usunęli owłosienie
          będą sobie dorabiać peruki? Z łonowym owłosieniem własciwie - z tego co wiem - w
          naszej kulturze nie walczono nigdy. W innych nie wiem, ponoć Japończycy mają
          awersję do zbyt bujnego owłosienia, podczas kontaktów Japończyków z
          Europejczykami podczas epoki kolonialnej organizowano specjalne seanse (na wyspie
          poswięconej tylko handlowym kontaktom), na których gładkolicy Japończycy oglądali
          "europejskie małpy".

Rola kępek włosków tu i ówdzie na naszym ciele pełni ponoć funkcję rozsiewacza
          fermonów, także ostrożnie z brzytwą czy żyletką. Choc z drugiej strony patrząc na
          np. pływaków, którzy są ogoleni zupełnie (udowodniono, że włosy na brzuchu,
          nogach, czy klatce piersiowej minimalnie hamują szybkośc płynięcia) wrażenia
          estetyczne mam pozytywne. Nogi golą również kolarze, o innych golacych się
          przedstawicielach sportowych profesji nie wiem. Z ukłonami.
          • Gość: mat25 Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.interserwer.pl 17.07.01, 15:14
            Gość portalu: Jorland napisał(a):

> A co w tym złego? Bez przesadyzmu z tą modą na golenie się. Za parę lat mogą
            > powiać inne wiatry w modzie i co wtedy? Ci, którzy na stałe usunęli owłosienie
            > będą sobie dorabiać peruki? Z łonowym owłosieniem własciwie - z tego co wiem -
            > w
            > naszej kulturze nie walczono nigdy.

Jorlandzie czy do wszystkiego - nawet do zarostu na jajach - musisz znajdowac
            jakies odniesienie kulturowe??? Tu chodzi po prostu o higiene i estetyke. Poza
            tym mowimy o skracaniu zarostu a nie o pozbywaniu sie go na stale.
            • Gość: Jorland Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 17.07.01, 15:44
              Gość portalu: mat25 napisał(a):

> Gość portalu: Jorland napisał(a):
              >
              >
              > > A co w tym złego? Bez przesadyzmu z tą modą na golenie się. Za parę lat mo
              > gą
              > > powiać inne wiatry w modzie i co wtedy? Ci, którzy na stałe usunęli owłosi
              > enie
              > > będą sobie dorabiać peruki? Z łonowym owłosieniem własciwie - z tego co wi
              > em -
              > > w
              > > naszej kulturze nie walczono nigdy.
              >
              > Jorlandzie czy do wszystkiego - nawet do zarostu na jajach - musisz znajdowac
              > jakies odniesienie kulturowe???

A co w tym dziwnego? Kwestia depilacji i obowiązujące standardy wyglądu są
              kwestią ogólnej mody, a więc leżą w gestii (szeroko pojętej) kultury. Jednym z
              jej przejawów jest właśnie jakiś ogólny model wygladu, wyznaczenie standartów
              estetyki, etc. Przyjmuje to bardzo różne formy: od wycinania dziewczętom
              łechtaczek, przez wydłużanie szyi i krępowanie stóp, po model fryzury, zarówno na
              głowie jak i łonie. To kultura lansuje to co ma sie podobać a co ma się nie
              podobać. Kiedyś były rubensowskie kształty, teraz lansuje się znacznie bardziej
              szczupłą sylwetkę. Człowiek to istota społeczna i nawet w tak wydawałoby się
              banalnej kwestii owłosienia łonowego obowiązują pewne normy.

>Tu chodzi po prostu o higiene i estetyke. Poza
              > tym mowimy o skracaniu zarostu a nie o pozbywaniu sie go na stale.

Teraz wieją wiatry przychylne gładkiej, wygolonej skórze. Ważne by zdawać sobie
              sprawę, że jest to także kwetia mody. Teraz jest taka, niedługo może się zmienić.
            • Gość: kolo Do Jorlanda IP: *.unregistered.formus.pl 17.07.01, 17:36
              Jakoś dziwnie się składa, że zawsze jak coś napiszesz to zaraz znajduje się ktoś, kto nie pisze w temacie wątka tylko próbuje Ci dokopać.
              Trochę to dziwne, ale na kilka osób zawsze możesz liczyć ;-)

pozdrawia
              • Gość: Jorland Re: Do Jorlanda IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 18.07.01, 09:11
                Gość portalu: kolo napisał(a):

> Jakoś dziwnie się składa, że zawsze jak coś napiszesz to zaraz znajduje się kto
                > ś, kto nie pisze w temacie wątka tylko próbuje Ci dokopać.

To przerważliwienie niektórych osób dla których wazniejsze jest nie co ktoś
                napisał ale kto to napisał.
                > Trochę to dziwne, ale na kilka osób zawsze możesz liczyć ;-)

Dzieki za wsparcie i ciepłe słowo, od zawsze wiedziano, że taktyczne sojusze to
                podstawa w międzyludzkich relacjach ;-)
                • Gość: mat25 Re: Do Jorlanda IP: *.interserwer.pl 18.07.01, 09:20
                  Gość portalu: Jorland napisał(a):

> Gość portalu: kolo napisał(a):
                  >
                  > > Jakoś dziwnie się składa, że zawsze jak coś napiszesz to zaraz znajduje si
                  > ę kto
                  > > ś, kto nie pisze w temacie wątka tylko próbuje Ci dokopać.
                  >
                  > To przerważliwienie niektórych osób dla których wazniejsze jest nie co ktoś
                  > napisał ale kto to napisał.

Tutaj chyba pijecie do mnie, wiec musze sie wytlumaczyc, ze wcale tak nie jest,
                  ze wazniejszy jest autor. Po prostu dyskusja rozpoczela sie na luzno i zaskoczylo
                  mnie, ze nagle wchodzimy w kulturowe uwarunkowania dlugosci wlosow lonowych :)))
                  To tak jakby pani Kowalska zapytala pani Nowak czy lepiej jej w dlugich wlosach
                  czy w krotkich a ta zaczelaby jej robic wywody na temat kulturowego uwarunkowania
                  dlugosci wlosow... Nie wszystko i nie wszedzie musi byc poparte naukowymi
                  dowodami, czasami ludzie chca po prostu porozmawiac o SWOICH OSOBISTYCH
                  upodobaniach. I tyle...
            • Gość: Praw Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: 195.205.4.* 31.07.01, 20:57
              Gość portalu: mat25 napisał(a):

> Gość portalu: Jorland napisał(a):
              >
              >
              > > A co w tym złego? Bez przesadyzmu z tą modą na golenie się. Za parę lat mo
              > gą
              > > powiać inne wiatry w modzie i co wtedy? Ci, którzy na stałe usunęli owłosi
              > enie
              > > będą sobie dorabiać peruki? Z łonowym owłosieniem własciwie - z tego co wi
              > em -
              > > w
              > > naszej kulturze nie walczono nigdy.
              >
              > Jorlandzie czy do wszystkiego - nawet do zarostu na jajach - musisz znajdowac
              > jakies odniesienie kulturowe??? Tu chodzi po prostu o higiene i estetyke. Poza
              > tym mowimy o skracaniu zarostu a nie o pozbywaniu sie go na stale.

Nie musi, ale chce i może. Zauważyłem na podtswaie wielu postów Jorlanda, że może
              sobie na to pozwolić, bo jest człowiekiem raczej wszechstronnie wykształconym. W
              przeciwieństwie do Ciebie.
              • Gość: mat25 Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.interserwer.pl 01.08.01, 12:48
                Gość portalu: Praw napisał(a):

> > Jorlandzie czy do wszystkiego - nawet do zarostu na jajach - musisz znajdo
                > wac
                > > jakies odniesienie kulturowe??? Tu chodzi po prostu o higiene i estetyke.
                > Poza
                > > tym mowimy o skracaniu zarostu a nie o pozbywaniu sie go na stale.
                >
                >
                > Nie musi, ale chce i może. Zauważyłem na podtswaie wielu postów Jorlanda, że mo
                > że
                > sobie na to pozwolić, bo jest człowiekiem raczej wszechstronnie wykształconym.
                > W
                > przeciwieństwie do Ciebie.

A co ty mozesz wiedziec o moim wyksztalceniu? Pewnie ty tez kiedy zabierasz sie
                do seksu z kobieta to najpierw przeprowadzasz jej wyklad o historii praktyk
                seksualnych :))) Liczy sie praktyka koles a nie teoria.

• Gość: adam Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: 10.10.41.* 31.07.01, 21:26
          a gdzie jest naga plaza w gdansku?
          • Gość: mikmik Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.telenergo.pl 31.07.01, 21:38
            cześć Adamie
            Naga plaża jest w połowie drogi między główną plażą na Stogach a Górkami
            Zachodnimi, idąc brzegiem morza od Stogów na wschód jest to jakieś 15-20 min. w
            zależności od Twojego tempa. Na początku leżą często pary mieszane ale zaraz
            plaża zdominowana jest przez gejów. Zdażają się tez normalne pary hetero,
            którym zdecydowanie męskie towarzystwo nie przeszkadza.
            Mozna dojśc również od przystanku autob. 121 na Krakowcu, idąc przez las (
            wejście za sklepem spożywczym przy przystanku ) podobnie jakieś 20 min, tylko
            wychodząc z głównego lesnego betonowego deptaka na wydmy nalez skręcic w dróżkę
            na prawo ( spoko jest widoczna ), będzie wiodła miedzy wydmami a lasem. No
            chyba ze sie chce przejść juz ten kawałeczek plażą.
            Powodzonka
      • Gość: ramzes:) Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.01, 22:20
        ee..a mnie si epodobaja dobrze owlosieni mezczyzni...moze nie malpiszony, ale
        ladnie owlosiony facet wyglada super:))

ramzes:)
    • Gość: adox Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.gdynia.mtl.pl 17.07.01, 15:24
      co do depilacji to nie wiem czy ktoś z normalnych facetów skusił sie na trwałe
      usunięcie owłosienia, brrrr
      Sam strzygę sie nad penisem natomiast jajka i krocze wygalam regularnie co 3-4
      dni co by nie poczuc odrostów, podobnie zreszta jak pod pachami ( nie wyobrazam
      sobie jak mozna w lecie chodzic w koszulkach na ramiączkach i straszyć krzakami
      wysatjącymi z pod pach )Traktuję to jak normalny zabieg estetyczno-higieniczy.
      A co do spostrzeżeń jednego z dyskutantów poczynionych na gdańskiej gołej plaży
      w okolicach Stogów, to wręcz przeciwnie, wiekszość wypoczywających tam facetów
      jest zadbana tzn. przystrzyzona i wygolona nie wspominając juz o gejach
      zajmujących zachodnią częś gołej plaży. Pozdrowienia
      • Gość: mat25 Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.interserwer.pl 17.07.01, 15:28
        Dokladnie! Nie ma chyba duzo mniej estetycznie wygladajacych rzeczy niz krzaki
        sterczace spod pachy. To samo sie tyczy krzakow wystajacych z majtek.
        Mowimy tutaj o wygladzie ale przeciez nawet podczas uprawiania sexu -
        szczegolnie oralnego krotki zarost jest chyba bardziej zachecajacy i wygodny.
        • Gość: adox Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.gdynia.mtl.pl 17.07.01, 15:52
          a co do ostatniego to nie ma wówczas koniecznośći ciągłego wyciągania z
          międzyzębów tychże włosów łonowych :)))
        • Gość: Tomek Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 15:56
          Owłosienie pod pachami u chłopaków mnie jest dla mnie niczym odrażającym, a
          wręcz przeciwnie. Natomiast co do włosów łonowych to można je skracać (chociaż
          niektórym chłopakom bujne owłośienie pasuje bardziej niż innym), jądra
          najlepiej wygolić zupełnie. A co myślicie o owłosieniu na klacie. Pozdrawiam
          • Gość: mat25 Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.interserwer.pl 17.07.01, 16:02
            Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Owłosienie pod pachami u chłopaków mnie jest dla mnie niczym odrażającym, a
            > wręcz przeciwnie. Natomiast co do włosów łonowych to można je skracać (chociaż
            > niektórym chłopakom bujne owłośienie pasuje bardziej niż innym), jądra
            > najlepiej wygolić zupełnie. A co myślicie o owłosieniu na klacie. Pozdrawiam

Owlosienie na klacie tez jednym pasuje a innym nie. Chyba bardziej pasuje gosciom
            bardziej przypakowanym (chociaz ja akurat wole, gdy tacy goscie nie maja zarostu
            na klacie). A niektorzy maja jeszcze owlosienie na plecach!!
            • Gość: Tomek Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 16:42
              A jeśli owłosienie na klacie jest delikatne (niewielkie), niektórzy tacy faceci
              bardzo mi się podobają.
              • Gość: mat25 Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.interserwer.pl 17.07.01, 16:57
                Gość portalu: Tomek napisał(a):

> A jeśli owłosienie na klacie jest delikatne (niewielkie), niektórzy tacy faceci
                >
                > bardzo mi się podobają.

No jesli jest niewielkie to mniam :)
            • Gość: UUU Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 17.07.01, 17:49
              A owłosienie doopy?
              Czy jest wskazane czy nie?
              I jaki kolor jest obecnie najmodniejszy???
              • Gość: emendems Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: 193.178.168.* 17.07.01, 17:54
                Gość portalu: UUU napisał(a):

> A owłosienie doopy?
                > Czy jest wskazane czy nie?
                > I jaki kolor jest obecnie najmodniejszy???

Bujne owlosienie dupy to ostatni krzyk mody na Ukrainie i na Kamczatce :-)) Jest
                wskazane, jesli chcesz isc w zawody z gorylami. Kolor najlepiej jakis uniwersalny
                i jednoczesnie klasyczny, proponuje czarny, bialy lub szary :-)))

• Gość: tigerek Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 15:45
      rzecz naturalna, że należy przycinać bujność włosków nad penisem ( zastanawiam
      się ostatnio czy nie zlecać tego mojemu fryzjerowi ) krzaki na jajkach też nie
      wyglądają estetycznie. Usunięcię ich wymusza jednak na właścicielu regularne
      golenie odrostów gdyż 2-3mm nieźle się dają we znaki :))) Ale nie jest to chyba
      większy problem przy wieczornej czy tez porannej toalecie.
      Włosy pod pachami tez wygalam od paru lat, wcześniej niż dało sie to zauważyc u
      sportowców, kulturo-atletów :))) czy też gwiazd świata mody ( no nie, ci
      ostatni to raczej dbali o siebie zawsze )
      Jest Panowie estetyczniej, higieniczniej ale u większości facetów pewnie nie
      warto zaglądać do majtasów bo z wrażenia ( tego niekoprzystnego ) można by
      omdleć :)))
      Pozdrawiam
    • Gość: mikmik Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.telenergo.pl 30.07.01, 19:50
      no to do rzeczy:
      woreczek mosznowy wygalam regularnie co 2-3 dni ( jak juz wyczuwam pod
      opuszkami palców pojawiające się odrosty )
      Tak samo przy korzeniu członka i na nim samym rzecz jasna jeśli coś się gdzie
      niegdzie pojawia i w pachwinach az do wyczuwalnej kości ogonowej.
      Jestem więc gładziudki jak pupcia niemowlaczka.
      Golę sie na sucho, już dawno stwierdziłem, że bezpieczniej ( przy goleniu z
      żelem lub pianka zdarzało misie robić drobne zacięcia )i szybciej.
      Włoski nad penisem przystrzygam raz na tydzień maszynką do dłuższych włosów
      tzw. trymerem, podobnie jak na całej klacie, co by nie rosły jak na dzikiej
      łące :)))
    • Gość: rocco Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 21:51
      No sorry, ale dla mnie wszyscy faceci, którzy golą sobie jaja,depilują klaty
      itp. to eunuchy, do kogo chcecie się upodobnić?, kobietami w ten sposób nie
      zostaniecie,co najwyżej hermafrodytami.
      • Gość: adox Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.gdynia.mtl.pl 31.07.01, 08:34
        jak nie dbasz o siebie to juz Twoja sprawa.
        Może całkiem zapomniałeś że masz coś w gaciach o co nalezy dbać na równi z
        głową, twarzą czy stopami.
        Nie żyjesz koleś w epoce kamienia łupanego :)))
        A z resztą Twoje potrzeby w tym względzie świadcza o Twoim własnym poczuciu
        estetyki i przyzwyczajeniach w zakresie higieny osobistej.
        Wię co najwyżej na tym forum powiedz co robisz a raczej czego nie robisz ( a to
        już wszyscy wiemy ) a nie osądzaj innych według samego siebie :)
        Pozdrowionka
        • mesco Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! 31.07.01, 12:36
          on pisal tylko o jajach i klacie, a nie o higienie osobistej! Nie wmawiaj tego co on nie pisal.
          A tak ogólnie jezeli jaja sa malo owlosione to lepiej je wygilc bo estetyczniej wygladja.
          Jak wm sie podoba dupa pokryta takim delikatnym meszkiem?
          • Gość: emenem Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: 193.178.168.* 31.07.01, 12:46
            mesco napisał(a):

> on pisal tylko o jajach i klacie, a nie o higienie osobistej! Nie wmawiaj tego
            > co on nie pisal.
            > A tak ogólnie jezeli jaja sa malo owlosione to lepiej je wygilc bo estetyczniej
            > wygladja.
            > Jak wm sie podoba dupa pokryta takim delikatnym meszkiem?

Dupa jest ok i wygolona i z meszkiem i zarasnieat ale powinna byc umiesniona a
            nie pelna tluszczu i obwisla. To tyle na jej temat.
            pozdrawiam,

• Gość: tigerek męskie pośladki WOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 11:24
              tak jeśli chodzi o posladki u faceta to tylko jędrne !!!
              Nie mam nic przeciwko meszkowi na tyłeczku ale krocze przez okolice zwieraczy
              do kości ogonowej powinny byc równiez wygolone :)
              No w końcu seks oralny panowie to nie tylko żołądź członka i worek mosznowy :)))
              • Gość: mat25 Re: męskie pośladki WOW IP: *.interserwer.pl 01.08.01, 12:45
                Gość portalu: tigerek napisał(a):

> tak jeśli chodzi o posladki u faceta to tylko jędrne !!!

Czyli wszyscy powinni sobie w dupe wstawic silikon???
                • Gość: tigerek Re: męskie pośladki WOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 13:05
                  sorry gościu ale od silikonu nie będziesz miał jędrnych co najwyżej napięte.
                  Jak spróbujesz napiąć mięśnie których nie masz to silikon pozostanie
                  silikonem :)))
                  Więc trzeba poprostu ćwiczyc dupcię !!!
                  Więc powodzenia
          • Gość: adox Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.gdynia.mtl.pl 31.07.01, 12:49
            a to bardzo dziwne,że golenia i strzyżenia nie zaliczasz do zabiegów
            higienicznych :)))
            Poza tym nie wiem skąd gościu wytrzasnął tę depilację bo jak wiem nie ma ona
            nic wspólnego ze strzyżeniem.
            Powodzonka
          • Gość: mikmik Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.telenergo.pl 31.07.01, 19:45
            dokładnie, popieram
            strzyżenie i golenie zalicza się do zabiegów higienicznych i nie ma znaczenia
            czy dotyczy to brody, głowy czy jajek i klaty
            Pozrdowionka dla zaroślaków ( wpuście czasami albo i regularnie na te wasze
            dzikie łączki jakąś kosiarkę )
    • Gość: kac a czy rowek na dupie też sobie golicie ???? IP: *.*.*.* 01.08.01, 20:41
      • Gość: rocco Re: a czy rowek na dupie też sobie golicie ???? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 21:46
        Chłopie! oni to już robili, kiedy ty mówiłeś na jedzenie "papu"!
        • Gość: adox Re: a czy rowek na dupie też sobie golicie ???? IP: *.gdynia.mtl.pl 02.08.01, 08:47
          a ty też sobie od tak dawna golisz i strzyżesz, staruszku
          a co do rowka to właśnie wiele postów o tym traktuje :)
    • Gość: Fox Re: Owłosienie łonowe mężczyzny !!!!!!!! IP: *.ppp.eranet.pl 02.08.01, 13:51
      jestem normalnym męskim facetem nie wzbudzam żadnych skojarzeń ( to dla
      informacji homofobów ).
      I dbam o siebie ponieważ lubię swoja skórę i swoje ciało i przede wszystkim
      muszę się sam sobie podobac.
      Strzygę więc sobie włosy na klacie, żeby nie rosły jak to nazwał jeden z
      kolegów "jak na dzikiej łące".
      Golę worek mosznowy, krocze, "rowek" również. Przycinam również włosy nad
      penisem.
      Wygalam także pod pachami. Wygolone pachy + dobry antyperspirant ( np. Vichy )
      to najlepszy sposób na ochronę przed nadmierna potliwościa w lecie.
      Generalnie te wszystkie zabiegi na ciele to normalne czynności z zakresu
      podstawowej higieny.
      Wszak włosy rosną facetom nie tylko na twarzy i głowie.
      Pozdrawiam
      • Gość: jerzy Re: FOX IP: *.ipartners.pl 06.08.01, 12:54
        BRAVO !!!!!!!!!! I to nas właśnie różni od małp. Nie ma to jak dobrze zadbany
        mężczyzna.
        • Gość: Fox Re: FOX IP: *.ppp.eranet.pl 07.08.01, 10:41
          dziekuję Jerzy za słowa uznania :)
          • Gość: wszk Re: FOX IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 15:16
            FOX OK !
            • Gość: Fox Re: FOX IP: *.ppp.eranet.pl 17.08.01, 10:43
              dziekuję wszystkim miłośnikom zadbanych jajeczek i kutasika.
              • Gość: mikmik Re: FOX IP: *.telenergo.pl 20.08.01, 10:52
                s''il vous plait
    • Gość: MC PANOWIE!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.01, 22:28
      A jakie fryzurki u kobiet podobają się Wam najbardziej?
      • Gość: mesco Re: PANOWIE!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.01, 09:12
        a kogo to interesuje?

Gość portalu: MC napisał(a):

> A jakie fryzurki u kobiet podobają się Wam najbardziej?

• Gość: kikka Re: PANOWIE!!! IP: *.stat.gov.pl 06.08.01, 10:21
          Widze,ze interesujecie was tylko meska opinia co do "fryzurek" tu i owdzie, a
          gdzie zainteresowanie damskimi preferencjami co do tychze?
          • Gość: Fox Re: PANIE!!! IP: *.ppp.eranet.pl 07.08.01, 10:47
            pewnie na forum "Kobieta".
            Zapraszamy
            • Gość: kikka Re: PANIE!!! IP: *.stat.gov.pl 08.08.01, 09:54
              Nie widze powodu zeby tam. Poza tym to pouczajace, poczytac, czym zajmuja sie
              mezczyzni...
              Pozdrowienia
    • Gość: Lily a co z nogami?? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 22:51
      Proponuje drodzy panowie abyście jeszcze golili nogi, te pokręcone bądź proste
      włosy na łydkach są taaakie nie estetyczne !!!
      • Gość: Tigerek Re: a co z nogami?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 08:58
        Sama sobie gól droga koleżanko.
        Męskie nogi w futrze wyglądają jak najbardziej sexy ale jeśli nie maja
        owłosienia to też im niczego nie brakuje z uwagi na to że są męskie :))
        Jesli chodzi natomiast o kobiece nózki no to sama dobrze wiesz...
        • Gość: nn Re: a co z nogami?? IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.01, 22:54
          och te babskie grube nogi z celulitis i zylaki, i gruba dupa - to po prostu
          ohydne
          Nie ma to jak meskie nogi owlosione, i tak do góry corazj wiecej, tak ze widac ze
          cala pupcia jest pokryta meszkiem , a srodek ma potezna grzywke.
          Ach mozna takie cialo lizac godzinami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka