qw994 Re: włochaci panowie 04.11.07, 09:28 Facet ma wyglądać jak facet. Nie spotkałam faceta, który miałby skórę jak kobieta, więc dziwią mnie wypowiedzi kobiet w tym wątku, że to paskudne i tak dalej. No to w takim razie 90% mężczyn musi być dla was paskudnych. Oczywiście i dla mnie są jakieś granice estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: włochaci panowie 04.11.07, 19:06 Mój ma ciałko jak niemowlę, tak delikatnej skóry może mu pozazdrościć każda kobieta. Do tego pięknie wyrzeźbione z naturalnym już /niestety/ kaloryferkiem /oj, przydałoby się parę kilo mniej/. I śliczny, szeroki "biuścik":) Większy ode mnie, a mam D:\ Gdy go poznałam miał 3 włosy na klacie /słownie:trzy/. Teraz cały gąszcz. Oczywiście twierdzi, że jest przez to bardziej męski:D Tak długo trułam, aż w końcu wczoraj dał się ogolić!!! Jeju, jak pięknie teraz wygląda, ganiam za nim jak głupia, byle tylko trochę pomacać:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: włochaci panowie 04.11.07, 19:36 Tu i ówdzie jak najserdeczniej :) Lubię dzikusów z zarostem na twarzy, nogach, przedramionach, a nawet i na klacie umiarkowaną szczecinę (czyt. nie wystający z koszuli busz)zdzierżę. Ale pośladki i plecy - ni! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Marti. 04.11.07, 22:33 Serdeńko. Jestem niczym łorangutang z Zoo twego. Tam - zarośnięty tak, że Pani się nie może doszukać interesu mego. Chyba,że urośnie ponad krzaki, taki mam interes - byle jaki. Dwadzieścia i pół, lichota, ale pierś ma już srebrna... Eeeeee..., Marti. Głupoty gadam. Myślę, że tego mego cymbalstwa nie słuchasz. Nocki Marti. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: włochaci panowie 05.11.07, 01:18 Prawda jest taka, że niby się Panie brzydzą, ale jak się znajdą w ramionach to i gusta im się nagle zmieniają. I nadziwić się nie mogą. Mówię tu o dojrzałych kobietach, a nie nastolatkach Mi Bozia dała na placach wzory w kształcie skrzydeł orła polskiego. Na pagonach zaś mam włosy opadające długie, proste no i te faktycznie wkurzają bo nie nęcą latem brunetek tylko blondynki. Ale fajnie się je czesze :P Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: włochaci panowie 05.11.07, 11:54 Wszystko poza buszem gdziekolwiek jest raczej akceptowalne ;) Brak akceptacji tylko dla włosów na plecach, nawet w formie nie_buszu :)) Odpowiedz Link Zgłoś