ot_ta 02.11.07, 23:13 poszukiwałam podobnego tematu, żeby nie śmiecić na forum, ale nie znalazłam nic podobnego, więc zadaję pytanie: drogie panie, jakie jest Wasze zdanie na temat trochę bardziej owłosionych mężczyzn? Klata, pośladki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ot_ta Re: włochaci panowie 02.11.07, 23:15 Z góry zaznaczam, że nie pytam, jako niezdecydowana nastolatka, która nie wie, czy się zgodzić na tzw. "chodzenie" z takim przystojniakiem, który jest cool, ale..... [daruję sobie kończenie tej myśli]. Potrzebuję poznać opinie kobiet na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
sznytka.pl Re: włochaci panowie 02.11.07, 23:28 Owlosiony facet...mniam-mniam. Wszystko co jest moim przeciwienstwem mnie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia999 Re: włochaci panowie-o fuuj!! 02.11.07, 23:41 O fuuj tylko nie wlochaty! Malpom stanowcze nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka29 Re: włochaci panowie 02.11.07, 23:45 Mnie tam się podoba, jak takie włohate wystaje spod koszuli. Pobudza wyobraźnie. Zielonooki jest takim super włochaczem... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: włochaci panowie 03.11.07, 20:06 no ja jestem zielonooki i wlochaty:))) > Mnie tam się podoba, jak takie włohate wystaje spod koszuli. Pobudza > wyobraźnie. > Zielonooki jest takim super włochaczem... Odpowiedz Link Zgłoś
nzttk Re: włochaci panowie 03.11.07, 00:24 o ble nie cierpie !! dla mnie pociagajacy facet nie ma wlosow na klacie pod pachami ... Odpowiedz Link Zgłoś
sznytka.pl Re: włochaci panowie 03.11.07, 00:51 I taki wyskubany kurczak ci sie podoba?... przeciez te klaki to testostern, to ta cala (no moze nie calkiem cala) meskosc. Dla mnie tylko wlochaty sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: włochaci panowie 03.11.07, 20:08 oj tam..nie czepiej sie..niektore laski nie lubia wlochatych a inne lubia. podobno o gustach si enie dyskutuje.. ale prawda wyglada tak, ze wlochaty 20 latek wyglda srednio... ale gladziutki 35-40 latek wrecz fatalnie:)))) > I taki wyskubany kurczak ci sie podoba?... przeciez te klaki to testostern, to > ta cala (no moze nie calkiem cala) meskosc. Dla mnie tylko wlochaty sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: włochaci panowie 03.11.07, 14:47 c_amala napisała: > ee tam fuj...normalka. ?no moze dla Ciebie to normalka, dla mnie fuj.Facet z owlosiona klata powoduje u mnie odruch wymiotny i nic na to nie poradze.Zarosniete pachy tez bleeee, jak rowniez...podbrzusze. Co innego nogi-te musza byc wlochate :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: włochaci panowie 03.11.07, 15:07 Czyli twój facet wygląda nago jak gość w samych spodniach?;) Odpowiedz Link Zgłoś
your-eyes Re: włochaci panowie 03.11.07, 09:17 Wolę nieowłosionych, ale mój mężczyzna ma bujne włosy na nogach, na klacie zero, a pachy goli :D I jest ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: włochaci panowie 03.11.07, 12:57 nie lubie tego moj sie goli intymne miejca rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: włochaci panowie 03.11.07, 13:07 Nie śmiecić? Tu i bez tego jest niezły syfilis;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: włochaci panowie 03.11.07, 13:11 Moje włosy łonowe kręcą się jak te na głowie;)) No i znowu zapuszczam kozią bródkę(bez wąsów);) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 03.11.07, 13:32 Tak czytam ten watek i lekko zdumiony jestem, wyszlo, ze praktycznie polowa woli wydepilowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa2 Re: nie wlochatym niedzwiedziom 03.11.07, 13:52 Oczywiscie,ze wydepilowanych.Owlosiona klata,pachy a szczegolnie wlochate jajka budza obrzydzenie.Nie lubie klakow w ustach,buuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: włochaci panowie 03.11.07, 14:18 > Tak czytam ten watek i lekko zdumiony jestem, wyszlo, ze praktycznie polowa wol > i > wydepilowanych... No, bo problem zaiste niebanalny ;)) Akurat polowa woli bez kidełków a połowa kudełki lubi...:) Czego sie mozna bylo spodziewac :). Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 03.11.07, 14:29 Hehe, ale tu najciekawsze jest to, ze podnoszone sa nie tylko glosy o naturalnie niskim owlosieniu, ale wrecz co druga krzyczy o depilacji. Metroseksualista bozyszczem kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: włochaci panowie 03.11.07, 14:37 Aż tak, to bym się nie posunał :), do tego, zeby depilowac, bo ona woli gladkich. Moim zdaniem, jak facet sie depiluje, to lepiej go sobie odpuścić (nie mówie o goleniu włosów pod pachami, bo to kwestia higieny). A dlatego odpuscic, ze jak ktos za bardzo sie stara o swoj wyglad, to jak moze starac sie o kogoś? No i potem ona przychodzi z roboty zmeczona, spocona z siatami, a on zaglada do koszyczka (ekologiczni są) z zakupami i lekko histerycznym, podniesionym irytacją glosikiem mowi "A moj wosk do depilacji, mial być ten w rozowej tubce " :). Dziewczyny - chcecie takiego faceta, ups...mężczyznę ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 03.11.07, 14:49 "Ach i kochanie, jak juz wypakujesz te torby to idz jeszcze wprowadzic samochod do garazu, ja wlasnie nalozylem sobie kremik na rece". Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Poeta powiada tak.... 03.11.07, 14:24 "W naszym ZOO trzymali goryla W klatce z bardzo grubych krat Zaś przed nią baby stawały co chwila I podziwiały samca bez szat Zwłaszcza na jedną część jego ciała Wszystkie bezwstydnie gapiły się wciąż Nie powiem na co, lecz nie było to małe Każda wzdychała: "Gdzie przy nim mój mąż..." G. Brassens "Goryl" tłum. F. Łobodziński :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: włochaci panowie 03.11.07, 14:44 hm tak sie zastanawiam, i w sumie mnie to chyba nie przeszkadza, Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: włochaci panowie 03.11.07, 15:02 Nie lubie owlosionych.Lepiej jak dba o siebie i goli niehigieniczne wlochy niz by byl owlosioniony.I jeszcze by sadzil,ze mydlo mu wystarczy a wszystko inne poza mydlem nie jest mu potrzebne. Facet ma dbac o siebie,oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku. A co tylko kobieta wedlug facetow powinna sie depilowac i dbac o siebie,a facet zarosniety i niezadbany.Facet ma byc ogolony tu i tam.Ma byc zadbany i higieniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: włochaci panowie 03.11.07, 15:03 Oj, tak włochaty facet jest super, może nie jak goryl, ale klatę musi mieć zarośniętą :) Ale jak się człowiek zakocha, to i tak w rezultacie na to nie zwraca uwagi ile gdzie ma włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
sznytka.pl Re: włochaci panowie 03.11.07, 15:12 Nie znioslabym faceta, ktory spedzalby czas przed lustem sprawdzajac czy mu tam bron boze cos nie odrasta. Kocham naturalne piekno, u mojego sexi owlosionego mezczyzny. Dla mnie wydepilowany gogus jest obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka8329 Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:46 i właśnie o to chodzi;) ja też jako "gó..ara" nie wyobrażałam sobie "mojego"faceta z bujną kępą kłaczków na klacie. i co? poznałam swojego faceta. na początku wystające z kołnierzyka włosy hamowały mnie przy próbie pocałunku. 1 raz jak go zobaczyłam w koszulce na ramiączkach - poszłam po drinka;))) no tak śmiesznie było;) a teraz nie wyobrażam sobie, żeby tego buszu zabrakło!!! ileś tam % seksapilu mniej!!! kwestia druga- golenie paszek- higieniczne, nawet fajne, ale nie konieczne.miejsca intymne- od czasu do czasu jako urozmaicenie (wolę jednak owłosienie intymne "przycięte"a nie zgolone na zero). golenie klaty to lekka przesada- no chyba że to kulturysta, no nie wiem. w każdym bądź razie swojego bym udusiła za taka profanację;) ale faktycznie busz na plecach jest średnio fajny- brat mojego M tak ma i w kompleksy się wpędza.ale z drugiej strony....skoro "oswoiłam" włosy na klacie...może te z pleców też bym polubiła? Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: włochaci panowie 03.11.07, 20:16 za bardzo mi włochale u faceta nie przeszkadzają. Ale jak mam już spojrzeć w głab siebie to, lubie meskie ogolone pachy i miejsca intymne, lubię długie włosy u facetów (od lat nie byłam z fcetem z krótkimi włosami), lubię jak facet o siebie dba i jak mi mój podprowadza moją maskę pod oczy za cała stówę, bo zabalowaliśmy a on wieczorem ma jakis koncert, to tez sie nie gniewam Odpowiedz Link Zgłoś
ot_ta A teraz... 03.11.07, 20:34 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi! A teraz chciałabym trochę zmienić zasady gry: Wyobraźmy sobie mężczyznę w sile wieku, przystojnego, zadbanego, dobrze zbudowanego, przykuwającego uwagę. Czy może mieć kompleksy z powodu owłosienia? Czy w ogóle owłosienie może być męskim kompleksem? Ps. Ostatecznie oczywiście sama też się wypowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: włochaci panowie 03.11.07, 20:43 A ja jestem ciekawa jak wygląda facet z odrastającymi włoskami na klacie, przytulić się do takiego jeża, albo otrzeć się, to musi być takie sobie przeżycie. Jestem z tych co wolą zarośniętych,ale nie do przesady. Włosy an plecach to już niezbyt fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: włochaci panowie 03.11.07, 20:53 ogolone pachy - tak, ogolone okolice intymne - tak, reszta - w zasadzie bez znaczenia dopóki nie jest to wielki moherowy sweter ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: włochaci panowie 03.11.07, 21:06 Wydepilowany facet wygląda jak lalka Ken. A do czego mi lalka, skoro potrzebuję mężczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
szczunia Re: włochaci panowie 03.11.07, 21:23 bupu napisała: > Wydepilowany facet wygląda jak lalka Ken. A do czego mi lalka, skoro potrzebuję > mężczyzny? Wydepilowany facet wygląda jak 10 latek, a ja pedofilem(pedofilką?) nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_nights Re: włochaci panowie 03.11.07, 21:29 Wlasnie jadlam jak przeczytalam ten watek i myslalam,ze rzygne. Tylko nie wlochaci.Facet tez musi byc wydepilowany pod pachami,genitalia.A wlosow na klacie nietoleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: włochaci panowie 03.11.07, 23:30 blue_nights napisała: > Wlasnie jadlam jak przeczytalam ten watek i myslalam,ze rzygne. > Tylko nie wlochaci.Facet tez musi byc wydepilowany pod > pachami,genitalia.A wlosow na klacie nietoleruje. A mnie tu nic nie brzydziło dopóki nie przeczytałam twojego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: włochaci panowie 04.11.07, 23:23 blue_nights napisała: > Wlasnie jadlam jak przeczytalam ten watek i myslalam,ze rzygne. > Tylko nie wlochaci.Facet tez musi byc wydepilowany pod > pachami,genitalia.A wlosow na klacie nietoleruje. Mrrr, ale to takie seksowne gdy facet ma rozchyloną nieco koszulę (rozchyloną, nie rozpiętą do pępka) i mu spod niej wyziera muskularna, owłosiona pierś. Niekoniecznie dywanik z misia od razu, ale taka odpowiednia ilość włosów żeby ta pierś wyglądała po męsku. O strumyczku włosów który od pępka spływa znacząco w dół już nie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 03.11.07, 22:26 Analizujac ten watek dochodze do jeszcze jednego wniosku. Wiekszosc kobiet chyba musi byc bardzo nieszczesliwa... Chyba, ze wiecej mezczyzn sie depiluje niz to widze dookola... No ponad polowa kobiet opowiada sie za depilacja mezczyzn, a jednak na basenach, silowniach itp. jakos widuje glownie naturalnych ;-). Czasem wydepilowane pachy. Przyznam, ze nie widzialem jeszcze w szatniach faceta z wydepilowanymi okolicami intymnymi, moze dlatego, ze kryja sie po zamknietych przebieralniach ;-). P.S. Moze nogi tez maja depilowac? ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 03.11.07, 22:30 No moze jeszcze dodam odnosnie tych obserwacji, ze ciezko w sumie ocenic czy brak owlosienia u kogos na klacie to kwestia naturalna czy depilacji. Ale rzadko widuje kogos bez owlosienia na klasie i pod pachami. Moze za slabo sie rozgladam? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: włochaci panowie 03.11.07, 22:46 cha cha cha, zebyś tylko nie oberwał podczas przygladania się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 03.11.07, 23:23 Alez kto powiedzial, ze zamierzam sie przygladac? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: włochaci panowie 03.11.07, 23:44 hm myślałam że jako ten, który ma dostep do meskiej szatani zrobi to dla dobra ogółu :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 03.11.07, 23:48 Chyba nie zamierzam sie poswiecac :D Ale mam lepszy pomysl. Sadze, ze wchodzac do meskiej szatni zrobisz furore :D Najlepiej sama bedac w neglizu ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: włochaci panowie 03.11.07, 23:52 hm ale obawiam sie ze panowie pochowają swoje wdzięki i nic nie zobaczę :P Przypomniała mi sie scena z "Misia" chyba jak babka otwiera drzwi w szlafroku i rozchyla go(naga oczywiscie pod spodem) mówiac ja taka nieubrana :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 03.11.07, 23:56 Hehehe, no tak :-). Co do wpadania do szatni, kiedys mialem taka sytuacje i to raczej dziewczyny sie niemal nie spalila ze wstydu, a obecni faceci wcale panicznie sie nie zaslaniali ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: włochaci panowie 03.11.07, 23:58 no wiesz, facetom w stadzie było raźniej poza tym dam sobie głowe uciac ze każdy z nich myślał zę wyglada jak Adonis :P Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:06 No ba, pewnosc siebie to podstawowa pozywka dla testosteronu :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:09 hm tak myslisz, a moze to odwrotnie, pozom testosteronu wpływa na pewnosc siebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:13 To jest chyba samonakrecajace sie ;-). Ale bede twierdzic, ze kluczowe jest tutaj nastawienie psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:21 no tak i koło się zamyka, swoją drogą wracajac do Twojego pomysłu, mozę gra jest warta swieczki :P Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:28 Coz, ciezko mi reczyc, ale sadze, ze odwiedzeni panowie powinni byc zadowoleni :D Tylko pamietaj, Ty tez w neglizu :D Przyznam, ze w niemala konsternacje wprowadza mnie zawsze pani sprzataczka wpadajaca w ubraniu z mopem do szatni, jak gdyby nigdy nic :D A i dla wiekszej pewnosci mysle, ze najlepiej wybrac szatnie w jakims klubie z silownia. Tam pewnie statystycznie trafisz na wiecej panow zadowolonych ze swojego ciala niz np. na basenie ;-). Nie mowie tego jako typowy bywalec silowni, tak coby mitow na temat swojej postaci nie tworzyc :D. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:34 mitów? nieeeeeeee tworzysz legende :) problem w tym że sama chetniej bywam na basenie niż na siłowni i jak tu się przekraść nago hmmm zeby wygladało na przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:43 > mitów? nieeeeeeee tworzysz legende :) Ojej, nawet nie pytam coz to moze oznaczac :D > problem w tym że sama chetniej bywam na basenie niż na siłowni i jak tu się > przekraść nago hmmm zeby wygladało na przypadek Ja tez chetniej na basenie ;-). Ale problem masz niemaly, obawiam sie, ze nie bedzie latwo umotywowac tej przypadkowosci... :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:50 musze opracowac chytry plan, uwzględniajacy zawiłości architektoniczne.Tylko najpierw musze przemyśleć czy jakiejś traumy nie doznam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:55 Ano, od przybytku glowa boli. Moze dojsc do kleski urodzaju ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: włochaci panowie 04.11.07, 10:59 pawel1940 napisał: > Analizujac ten watek dochodze do jeszcze jednego wniosku. Wiekszosc kobiet chyb > a > musi byc bardzo nieszczesliwa... To nie jest kwestia szczęścia czy nieszczęścia ;) > > No ponad polowa kobiet opowiada sie za depilacja mezczyzn, a jednak na basenach > , > silowniach itp. jakos widuje glownie naturalnych ;-). Czasem wydepilowane pachy > . > Przyznam, ze nie widzialem jeszcze w szatniach faceta z wydepilowanymi okolicam > i > intymnymi, moze dlatego, ze kryja sie po zamknietych przebieralniach ;-). > > P.S. Moze nogi tez maja depilowac? ;-). Nogi??? Nieeee :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Fuj 03.11.07, 23:51 "Trochę bardziej" odpada. Preferuję "trochę mniej" lub umiarkowanie. (bo taki wygolony też dziwnie wyglada). Brzydzi mnie niezmiennie kłebiące się to to na palcach i wyłażące spod koszuli. Odpowiedz Link Zgłoś
krv16 Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:00 Ja lubię naturalnych, może dlatego, że jakoś nigdy nie trafilam na goryla z wlosami na ramionach (widzialam takiego na plaży):) Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: włochaci panowie 04.11.07, 00:36 Mi tam nie przeszkadzaja wlosy. Jak sie kogos kocha to nie powinno to miec znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś