dorisja 15.11.07, 22:13 Pytanie jak w temacie.Taka mala babska ciekawosc, bo mam wrazenie ostanio ze ten moj cholerny romantyzm mojemy facetowi bokiem wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 15.11.07, 22:16 Kocham romantyczne kobiety, najchetniej na pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
dag-a24 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 21.11.07, 17:46 poprioniony napisała: > Kocham romantyczne kobiety, najchetniej na pieska. Pewnie jestes pieskiem ogrodniaka jak pisze Ala39;) > Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 15.11.07, 22:34 Wszystkie WAS kochamy. Jedynie debilki staramy się mijać dużym łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 15.11.07, 22:53 nie lubią,boją się romantycznych kobiet,wolą konkrety,szybki numerek bez romantyzmu................ Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 15.11.07, 23:11 Tiiiak i wszyrtko jasne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 15.11.07, 23:19 Ważne, żeby nie zagłaskać na śmierć. Raczej kobiece, niźli romantyczne w nadmiarze :P Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 01:05 absolutnie, udreka zyciowa i przypalone obiady Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 01:34 Ostatnio przy okazji odwrotnego watku lekko powatpiewalem czy jeszcze takie istnieja ;-). Lubie, byle nie intrawertyczne romantyczki. Jeden intrawertyk w zwiazku zupelnie wystarczy ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
pol_krzaka Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 06:47 Lubię, w umiarze. Jeśli ona potrzebuje tego do szczęścia a mnie nic to nie kosztuje, to czemu nie? Spodziewam się jednak czegoś w zamian. Bo na dłuższą metę bez spodziewanych efektów też by mi bokiem wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 10:16 Lubimy, bo takie kobiety używają środków wyrazu obcych innym w komunikacji z nami. Tam, gdzie codzienne, banalne słowa się nie sprawdzają...Trudno zwykłymi słowy opisywac niecodzienność, więc ja lubię. Oczywiście bez sztucznego sentymentalizmu. Autentyczność w cenie :). Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 10:52 No wlasnie, cos w tym jest. To masakra jak wiele wspolczesnych kobiet podchodzi do zycia, z jaka banalnoscia. Ale do tanga trzeba dwojga, wiec moze dlatego jesli wiekszosci kobiet i wiekszosci facetow takie cos wystarcza do szczescia, to ta mniejszosc ma trudniej sie odnalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 11:03 romantyczni nie są w cenie,uznawani czasem za nieudolnych życiowo tylko dlatego,że maja inne wyobrażenie o miłosci ,uczuciach,itp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 11:41 > romantyczni nie są w cenie,uznawani czasem za nieudolnych życiowo > tylko dlatego,że maja inne wyobrażenie o miłosci ,uczuciach,itp.:) Tak, a nawet bym to rozszerzyl. Bo to tez chodzi o pewne podejscie do otaczajacego swiata, rozmowy o tym co jest wokol, o ciekawej ksiazce, filmie, zastanawianie sie nad natura roznych rzeczy. Tymczasem swiat XXI wieku to prosta rozrywka, malo pytan, duzy dynamizm zycia (to sie nie musi wykluczac z romantyzmem, ale najczesciej go zastepuje). Nastepuje zmiana wartosci. I ja wcale nie uwazam, jak ktos tam zasugerowal, ze romantycy sa mniej zaradni zyciowo. Nie ma to zwiazku, chyba, ze zaradnoscia zyciowa nazwac proste cwaniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 11:17 Zgoda, podchodzą banalnie, nawet w tej próbie dostosowania się jest jakaś wulgarność. "To co, chcesz się bzykać?" Ja nie mówię, ze to źle, tzn. rozumiem cudze potrzeby, pragnienia, ale banalizacja relacji, jaka następuje zdumiewa. Miłość jest już obdarta z mistycyzmu, romantyzm, uczuciowość....zapomnij. Ale je rozumiem. Jak masz wątpliwości, to załóż sobie profil na portalu randkowym i wklej jakieś atrakcyjne zdjęcie plus sugestia, że szukasz przygód....Rzucam, że będzie kilkaset maili w ciągu 24 godzin treści podobnej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 12:00 swoją droga,,smutne,smutne,że nie potrafimy a niejednokrotnie nie chcemy wykrzesac z siebie tej obrobiny czułosci,małego gestu by sprawic przyjemnosc komus ,no i sobie,w ciągłym biegu zapominamy,że nie zyjemy dla siebie a ktos obok nas patrzy tesknym okiem,zdziwiony takim obrotem sprawy,bedzie nam kiedyś żal bo nie wierzę,że człowiek nie potrzebuje tych wszystkich uniesien. Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 16.11.07, 15:35 Tak jak myslalam tyle opini ile mezczyzn. Ale przeciez nie ma nic strasznego, w kilku swieczkach, pamietaniu o pewnych rocznicach, zrobieni partnerowi milej niespodzianki Kiedys pewna osoba bliska mojemu sercu powiedziala mi, ze zycie to taka kiepska mala sztuka, a niektorzy i tak staraja sie zagrac pieknie. I wlasnie chyba w caly w ten sek, bo ja chce zagrac pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe7 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 21.11.07, 17:36 Tylko zależy co jest dla kogo piękne. Dla jednych wodotryski rodem z opery mydlanej lub brazylijskiego serialu dla innych... No to już trudniejsze do uchwycenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elegant-z-mosiny Od romatycznych wolę młode , chętne 16.11.07, 17:31 piekne z wielkimi cyckami i tanie Odpowiedz Link Zgłoś
facettt lubimy, ale... 16.11.07, 22:02 pod warunkiem, ze ten caly romantyzm jest OBOK dobrej erotyki, a nie zamiast niej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: lubimy, ale... 16.11.07, 22:39 byc musi:):) obok tego romantyzmu:):) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: lubimy, ale... 16.11.07, 23:32 Najlepszy jest romantyczny erotyzm. Mniam mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: lubimy, ale... 16.11.07, 23:35 No tak, ale czy romantyczny erotyzm nie powinien sie zaczynac od romantycznej prozy? Bo inaczej to chyba troche sztucznie? :-). Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: lubimy, ale... 16.11.07, 23:57 Hmm, moze faktycznie niewlasciwie w slowa ubralem. Ale chodzilo mi o taki romantyzm na co dzien. A nie wlaczanie go dopiero w lozku czy pare chwil wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: lubimy, ale... 17.11.07, 00:00 Domyslialm sie. Taki romantyzm udawany to zaden romantyzm Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: lubimy, ale... 16.11.07, 23:35 mniam,mniam,mnie też się zachciało:):):)romantyzmu oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 17.11.07, 12:36 Nie. Maja fiubzdziu we lbie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 18.11.07, 21:17 Jak są ładne to pewnie, jakoś można dać radę. Odpowiedz Link Zgłoś
dag-a24 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 21.11.07, 17:45 Lubią Tylko męska duma nie pozwala im sie do tego przyznać;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Czy lubicie panowie romanyczne kobiety? 21.11.07, 20:18 Mnie tam duma niczemu takiemu nie przeszkadza :P Odpowiedz Link Zgłoś