mikka07 20.02.08, 15:01 no wiecie, takiego, który ma dobry gust. Mam z tym trudność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:12 To chyba taki, co jak usiądzie na wielkiej skórzanej kanapie to się brokat w powietrze unosi... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:12 Ale musi tak usiąść, żeby zrobiło pufffff! Odpowiedz Link Zgłoś
suflerka_blond Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:13 funny_game napisała: > Ale musi tak usiąść, żeby zrobiło pufffff! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:14 funny_game napisała: > Ale musi tak usiąść, żeby zrobiło pufffff! Do tego nie potrzeba skórzanej kanapy, tylko grochówki :D Odpowiedz Link Zgłoś
literka102 Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:16 Po żonie u boku;0) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:22 literka102 napisała: > Po żonie u boku;0) Nie, no du.pa na boku, to raczej wada postawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:22 No gdzie żołnierska grochówka z brokatem! To niemęskie. Co najwyżej z konfetti w barwach maskujących :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:23 funny_game napisała: > No gdzie żołnierska grochówka z brokatem! A kto powiedział, że żołnierska? > To niemęskie. Co najwyżej z konfetti w barwach maskujących :D A co jest męskie? Kisiel? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:25 Ja powiedziałam, że żołnierska. A co? Męskie jest czepianie się :P Masz, weź se cały brokat świata! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:31 funny_game napisała: > Ja powiedziałam, że żołnierska. > A co? > > Męskie jest czepianie się :P > Masz, weź se cały brokat świata! > A na ch.. mi brokat! Albo lepiej nie, bo jeszcze bym A. uszkodził... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:35 To ja nie wiem, ja tu tylko brokat sprzątam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka07 Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:19 > Ale musi tak usiąść, żeby zrobiło pufffff! eee. Mam 2 stołki w kuchni, zawsze gdy siadam robią puffff! :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:22 A brokacik? :> Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:24 mikka07 napisał: > > Ale musi tak usiąść, żeby zrobiło pufffff! > > eee. Mam 2 stołki w kuchni, zawsze gdy siadam robią puffff! :) Znaczy się prawdziwie elegancki mężczyzna z Ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:16 Prosze potraktuj moja wypowiedz bez urazy: po prostu jak sie samemu ma dobry gust to sie poznaje ludzi podobnych do siebie. Zreszta ludzie zazwyczaj przebywaja towarzystwie "podobnych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikka07 Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:34 > Prosze potraktuj moja wypowiedz bez urazy: po prostu jak sie samemu > ma dobry gust to sie poznaje ludzi podobnych do siebie. Zreszta > ludzie zazwyczaj przebywaja towarzystwie "podobnych" :) Niby prawda, ale ja mam na przemian: to gust, to wątpliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game O! 20.02.08, 15:21 To jest elegancki facet, a poznaję, że jest elegancki, bo jak go widzę to tak elegancko kwiczę :D blogmedia.thenewstribune.com/media/mikepatton2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mikka07 Re: O! 20.02.08, 15:29 > To jest elegancki facet, a poznaję, że jest elegancki, bo jak go widzę to tak > elegancko kwiczę :D > blogmedia.thenewstribune.com/media/mikepatton2.jpg się pytam, a Ty lodziarza wrzucasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: O! 20.02.08, 15:30 halo! bez brzydkich wyrazow prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: O! 20.02.08, 15:35 <lol> Tu lepszy? Kobieto! To jest MIKE PATTON!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
koros17 Re: O! 20.02.08, 15:44 Kobieto! To jest MIKE PATTON!!!!! :D Niech będzie i Pat Matoł. Zdania nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: O! 20.02.08, 15:46 Oł, domyślam się, że wyraziłaś je pod innym nickiem... To może napiszesz, pod którym :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: O! 21.02.08, 10:45 funny_game napisała: > <lol> > > Tu lepszy? > > Kobieto! To jest MIKE PATTON!!!!! :D > Szczerze mówiąc nie poznałem :))))) Sceniczny image ma trochę inny. Myslałem, że to jakiś bułgarski lovelas :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: O! 21.02.08, 10:57 :DDD Specjalnie dałam tandeciarską fotę na tandeciarskim tle. Mike na pewno wiedział, co robi kładąc sobie żel na włosy :D Tu lepszy? www.tomajazz.com/perfiles/merino/14MikePatton.jpg Ta siateczka na głowie rulez! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: O! 21.02.08, 12:31 funny_game napisała: > :DDD > Specjalnie dałam tandeciarską fotę na tandeciarskim tle. Mike na pewno wiedział > , > co robi kładąc sobie żel na włosy :D > > Tu lepszy? > www.tomajazz.com/perfiles/merino/14MikePatton.jpg > Ta siateczka na głowie rulez! :D > W klipie "I'm easy" zdaje się też taką miał :D Co on robi z tym mikrofonem??? Odpowiedz Link Zgłoś
tinley Re: O! 20.02.08, 15:32 > To jest elegancki facet, a poznaję, że jest elegancki, bo jak go widzę to tak > elegancko kwiczę :D > blogmedia.thenewstribune.com/media/mikepatton2.jpg Ło matko bosko częstochosko!!! Co to za dziwo???!!!!! :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: O! 20.02.08, 17:44 Na modzie się nie znam, ale to Mike Patton. Wokalista najlepszego zespołu na tej planecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tinley Re: O! 20.02.08, 18:23 Wiesz... dla mnie moze być alem pacino co nie zmienia faktu ze na tej focie widzę skrzyżowanie portorykańskiego żigolo z kubańskim alfonsem. Elegancja to coś czego nie widać a tu bije kolo po oczach Coś na wzór benny'ego blanco. Do you know who i am? Modafaka. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: O! 20.02.08, 18:56 A to portorykański żigolo nie może być elegancki ? Sama elegancja jest sprawą całkowicie subiektywną, tak jak dobry smak. Każdy myśli, że to ma, ale nie potrafi tego opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: O! 21.02.08, 09:20 Specjalnie wrzuciłam takie, a nie inne zdjęcie Pattona. Bo poza wieloma innymi rzeczami uwielbiam u niego to, jak bawi się konwencjami, a to robiąc z siebie durnia w siateczce na głowie, a to żigolaka. Ma dystans do siebie, a to moim zdaniem znamionuje klasę. Nic nie wiem o prawdziwym Pattonie, posłużył mi tylko za przykład. Rzucanie się na oczywistą badziewiarskość ubranka i okolic ubranka na zdjęciu bardzo mnie rozbawiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: O! 21.02.08, 12:36 silic napisał: > Na modzie się nie znam, ale to Mike Patton. Wokalista najlepszego zespołu na te > j > planecie. > Niestey już nieistniejącego :( Teraz z najlepszych ostali się Ullrich i s-ka oraz Dickinson i s-ka Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: O! 21.02.08, 12:47 > Niestey już nieistniejącego :( Skończone dzieło nie wymaga dodatków. A istnieje tam gdzie ma istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: O! 20.02.08, 19:14 > To jest elegancki facet, a poznaję, że jest elegancki, bo jak go widzę to tak > elegancko kwiczę :D > blogmedia.thenewstribune.com/media/mikepatton2.jpg Eeee tam. Ja z okazji ostatnich wielkich zwrotów w polityce obejrzałam zdjęcia Castro z młodości. To był dopiero przystojniak o melancholijnym wejrzeniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:28 > no wiecie, takiego, który ma dobry gust. jak wpadam delikwentowi w oko, to wiem, ze ma dobry gust. Fajnie mam, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: po czym rozpoznać naprawdę eleganckiego facet 20.02.08, 15:53 po tym, jakiej wody używa po butach po fryzurze po zegarku, jeśli nosi po ubiorze to tyle, jeśli się rozchodzi o tzw. "twarzowe" Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Google mówi 20.02.08, 16:08 że mężczyzna elegancki powinien mieć w szafie kilka garniturów. Więc splądruj mu szafę. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Cechy zewnętrzne 20.02.08, 16:09 www.milionporad.pl/porady/moda/22/Ubior_eleganckiego_mezczyzny/sort/dat/desc Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Cechy zewnętrzne 20.02.08, 16:15 www.youtube.com/watch?v=CH7J3G7Qtt0 ech to jest mike paton. swietny wokalista Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Po spodniach, butach... i jezyku :) 20.02.08, 19:29 Co wie kazda Kobieta... A czemu masz z tym problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Tusk, Tusk, Donald Tusk !!! 21.02.08, 00:34 To proste !!! Musi zachowywać sie jak TUSK. Donald Tusk. Ten to dopiero ma STYL. Klasę i elegancję. Zauroczył chyba z 8 milionów... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Tego nie da się wyjaśnić komuś, kto nie widzi różn 21.02.08, 09:00 icy. Bo wskażę ci osobnika A, który np. u ciebie nie zdobędzie uznania i co wtedy? Będziesz się umawiać z niechcianymi i wbrew sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Po szarmanckich manierach 21.02.08, 09:10 Np. gdy wyciaga peta z geby calujac dlon kobiety przy powitaniu ;). Odpowiedz Link Zgłoś