swinka_finka 29.07.08, 20:18 Panowie bo to pytanie skierowane głównie do Was i liczę na w miarę normalne odpowiedzi Co robicie przez cały dzień będąc samym w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesmar Re: Panowie do Was pytanko 30.07.08, 00:57 jak juz sie zdarzy taki dzien to z lutownica w lapie grzebie w elktronice, ala kiedy to bylo... :( Odpowiedz Link Zgłoś
gatsbys.american.dream Re: Panowie do Was pytanko 30.07.08, 09:52 a co? chłopak/mąż został sam w domu?? :) lepiej go uprzedź, że możesz wrócic wcześniej, co by nie był zaskoczony. ”Won z mego domu z tym głupim ryłem, won z mego serca gdy nie masz wstydu Wcześniej wróciłem bo załatwiłem, by dziennik poszedł z magnetowidu” Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: Panowie do Was pytanko 30.07.08, 10:10 To oczywista oczywistosc, ze facet, ktory zostaje sam w domu idzie do burdelu a gdy wraca "odpoczac" posuwa wszystkie sasiadki. Nie wiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Panowie do Was pytanko 30.07.08, 10:14 nie każdego na to stać to tak apropo Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Panowie do Was pytanko 30.07.08, 10:13 ja naprawdę pytam się całkiem serio chodzi mi o to ,ze facet siedzi dajmy na to jakies 8 miesięcy w domu cztyli jest bez pracy nawet dorywczej i co mnie bardziej dziwi na nic kompletnie nie ma czasu . No ok są rózne sprawy rzeczy które tak pochłaniają ,że człowiek zatraca przy danym zajęciu poczucie czasu ale przez 8 m-c? Jeśli tak no to co to może być (???) Bo nie daje mi to spokoju . Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Panowie do Was pytanko 01.08.08, 10:11 Wstanie około godziny 10, wypróżni się, włączy telewizor/radio/komputer, usiądzie. godz 11. Wstanie, pójdzie zrobić śniadanie i kawę. Usiądzie. 12.30 pójdzie zrobić drugą kawę. Usiądzie. 13. Wykąpie sie. 13.45. Wyjdzie z wanny, zrobi sobie coś do jedzenia. Usiądzie. 16.00 wraca kobieta, a facet uczciwie mówi że nie zdążył nic zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Panowie do Was pytanko 01.08.08, 12:14 Potwierdzam, ostatnio przez kilka miesięcy nie chciało mi się pracować, siedziałem w domu i tak właśnie upływał mi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Panowie do Was pytanko 01.08.08, 12:15 Dodam jeszcze, że bardzo mi się to podobało i nie miałem ochoty tego stanu zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
autume Nic nie robimy 30.07.08, 10:57 swinka_finka napisała: > Co robicie przez cały dzień będąc samym w domu ? Bo i co tu robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Nic nie robimy 30.07.08, 13:27 no właśnie to mnie bardzo zastanawia co mozna robic cały dzień i na nic innego nie mieć czasu . Ale widzę ,że sami nie wiecie więc dzieki za komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Panowie do Was pytanko 30.07.08, 13:52 swinka_finka napisała: > Panowie bo to pytanie skierowane głównie do Was > i liczę na w miarę normalne odpowiedzi > > Co robicie przez cały dzień będąc samym w domu ? = to patologia albo dewiacja Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra-woman Re: Panowie do Was pytanko 30.07.08, 16:46 Albo miał traumatyczne przeżycie i nie może się pozbierać, albo jest zwykłym "opie..czem" i tak mu wygodnie ;)A co można robić? Oj, wieeeele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
penk_tynk Re: Panowie do Was pytanko 31.07.08, 23:31 pewnie jara blunty i trzy godziny mysli czy otworzyc okno czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Panowie do Was pytanko 31.07.08, 23:48 swinka_finka napisała: > Panowie bo to pytanie skierowane głównie do Was > i liczę na w miarę normalne odpowiedzi > > Co robicie przez cały dzień będąc samym w domu ? ___ ..no wiec tako ile mam szczescie ze zostaje naprawde zupelnie sam to pierwsze spacer z psem, wietrzenie chalupy - w tym czasie popijam poranna kawe w ogrodzie.Nastepnie przegladam co by tu zrobic przy aucie,a jesli nie znajduje nic takiego to z lekka ogarne dol domu zeby moja slubna nie powiedziala zem len patentowany.I teraz najwazniejsze jesli zostalo mi troche czasu do powrotu zony to..walne sie na wyrko i spie. Odpowiedz Link Zgłoś