Gość: Stokrotka IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 10:10 CZY naprawdę wszyscy faceci to świnie?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! 03.10.03, 10:12 Świnia świni ryja ślini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: 217.153.88.* 03.10.03, 10:21 Oczywiście, że tak ja jestem tego najlepszyn przykładem, całe moje życie to jeden wielki chlew z całą masą świń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 10:30 rhtfhmgfjjljjhgmonyvih7i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipo Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 10:31 cz niezgadzam siś z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 03.10.03, 10:35 Nie, nie wszyscy. Są tacy, dla których ich kobieta jest księżniczką(jeśli chodzi Ci o traktowanie kobiet) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: 217.153.88.* 03.10.03, 10:37 Jeśli myslisz, że facet nie jest swinią to sie mylisz, on sie po prostu dobrze maskuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: *.exbud.com.pl / *.complex.com.pl 03.10.03, 11:30 Mam taką swoją teorię: Każda baba to franca, każdy facet to sk***syn - tyle tylko, że u poszczególnych osób występuje to w bardzo różnych proporcjach. Smutna prawda, ale prawda. Nie znaczy to wcale, że nie należy nad sobą pracować, żeby to zmienić - oczywiście, że trzeba. Jednak w niektórych (ekstremalnych) warunkach najgorsze z nas wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: 217.153.88.* 03.10.03, 13:58 Więcej odwagi, dlaczego tylko franca? a on sk***syn - o brakuje literki, może więcej samokrytyki Odpowiedz Link Zgłoś
gibenrath Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! 09.10.03, 00:34 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Nie, nie wszyscy. Są tacy, dla których ich kobieta jest księżniczką(jeśli > chodzi Ci o traktowanie kobiet) Ci to już największe świnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! 03.10.03, 11:49 facet to nie swinia, swinia to nie skowronek, skowronek to nie hipopotam twoja teza nie uwzglednia roznic gatunkowych Odpowiedz Link Zgłoś
babik Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! 03.10.03, 11:58 No generalnie tak to sobie możesz tłumaczyć. Nie odpowiadamy tylko za : gradobicie , trzęsienie ziemi i koklusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opoka Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 12:17 Nie bierz poważnie tego co śpiewa Skiba z Big Cyca,on jest jajcarz i prowokator.A faceci nie wszyscy to świnie tak jak nie wszystkie kobiety to k...wy. Najgorsze są właśnie takie uogólnienia. Ja osobiście nie mam nic przeciwko kobietom jako takim, ale jestem przeciwko kobietom, którym się wydaje, że pozjadały wszystkie rozumy świata,tzn. tym spod znaku feminizmu.Wszystkie ideologie z końcówką ..izm mają coś wspólnego.Kobieta przede wszystkim powinna być ciepła i posłuszna swemu mężczyźnie. Każda z płci ma wyznaczone swoje role do spełnienia i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! 03.10.03, 12:39 swieta racja, kobieta powinna byc ciepla a piwo zimne nigdy na odwrot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: WSZYSCY FACECI ... IP: *.chello.pl 04.10.03, 05:12 sdfsfdsf napisał: > swieta racja, kobieta powinna byc ciepla a piwo zimne > nigdy na odwrot A krasnoludki nienachalne! POPIERAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: *.exbud.com.pl / *.complex.com.pl 03.10.03, 13:00 Kobieta > przede wszystkim powinna być ciepła i posłuszna swemu mężczyźnie. Każda z płci > ma wyznaczone swoje role do spełnienia i niech tak zostanie. NO PEWNIE: kobieta do garów, a facet do imprez na mieście, tak????!!!! Przypominam, że mamy już XXI wiek i te "role do spełnienia" są dla kobiety czymś więcej niż rodzeniem dzieci i wypełnianiem rozkazów męża. Kto do cholery powiedział, ze mam byc posłuszna facetowi - a to dlaczego?!!! Bo on jest mądrzejszy? - nie zawsze!! Bo ma więcej forsy? - tez nie zawsze!!! Bo jest zaradniejszy - guzik prawda!!!!! Piszez "niech tak zostanie" - bo facetom jest po prostu z tym wygodnie!! - i tyle!! I nie jestem sfrustrowaną starą panną, co na pewno właśnie sobie pomyśleliście!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
babik Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! 03.10.03, 13:57 Może jeszcze nie jesteś "sfrustrowaną starą panną" , ale obawiam się że będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opoka Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 14:39 Joannę oburzyła moja opinia, niesłusznie, ponieważ mówiąc o roli każdej z płci nie miałem akurat na myśli tego że kobiety powinny spędzać czas li tylko przy garach i na rodzeniu dzieci, aczkolwiek to potrafią robić lepiej od mężczyzn.Generalnie z kobietami rzecz się sprowadza do tego, że są zazdrosne o męski organ. A mężczyźni i owszem powinni latać po mieście,bo z natury są myśliwymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y "... bo kazdy pijak to zlodziej..." ;-))) IP: 62.233.175.* 03.10.03, 12:58 nic dodac, nic ujac... myslenie jak u Bareji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opoka Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 14:43 A propos świń,jest taki dowcip: Pytanie:Czym różni się seks małżeński od seksu pozamałżeńskiego? Odpowiedż: tym, czym świniobicie od polowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 16:54 Kobita jest jak róża - ni ma przód, ni ma tył - Wszystkie swinie to swinie - Zgadzam sie ...ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
gibenrath Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! 09.10.03, 00:40 w przeciwieństwie do świń umiemy robić to w różnych pozycjach... Odpowiedz Link Zgłoś
valdek.usa Re: WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE!!!!!!!! 09.10.03, 06:56 jeszcze mnie nie spotkalas bo bys mnie tak wysoko nie oceniala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Re:"swinia to opinia a charakter mamy dobry" IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.03, 23:39 >w przeciwienstwie do Was panie Odpowiedz Link Zgłoś