Gość: bb IP: 79.97.244.* 29.10.08, 20:10 po ile te swieczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dres Re: Album gum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 15:20 Nowe bejsbole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viroos Re: Album gum IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 16:15 Koleżanki mnie pytają (i jeden kolega! ) dlaczego tu nie uwzglądniono tych ich ulubionych - pogrubionych do seksu analnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Album gum IP: *.ski.vectranet.pl 30.10.08, 16:40 Jak ktoś miał do czynienia z gumą Stomil, to żadne inne mu nie straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: Album gum IP: *.dsl.bell.ca 30.10.08, 16:46 najlepsze sa japonskie KIMONO prawdziwy hi-tech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QiX Re: Album gum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 17:06 A gdzie durex smakowy? I czemu tylko durex robi gumki o smaku truskawek? Polecam też durex sensation Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Album gum 30.10.08, 19:30 Brakuje serii "Imprimatur" dla katolików: - nie utrudniają poczęcia, - nie powodują przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Album gum IP: 87.119.27.* 30.10.08, 19:51 unimil pekaja wiec uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Album gum IP: *.energoprojekt.pl 30.10.08, 21:55 polecam durex elite - doznania prawie jak bez gumki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libertine Re: Album gum IP: *.chello.pl 30.10.08, 21:59 viroos? a po co do sexu analnego gumka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Album gum IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 00:01 do libertine - w ciążę nie zajdziesz ale wirusem hiv lub innym kalcem zakalcem się można zarazić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Album gum IP: 193.24.14.* 31.10.08, 10:57 do libertine: gdzieś czytałem, że nasienie pozostawione w odbycie może powodować nowotwory (poważnie), nie mówiąc o chorobach przenoszonych drogą płciową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawiec Re: Album gum IP: 213.180.137.* 31.10.08, 11:25 @gościu Taaaa, a połknięte może powodować zgagę i refluks ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Re: Album gum 31.10.08, 13:35 Do analnego jest po to by nie zostalo kakako na glowce batonika. Wszystkie wygladaja na grube gumy. Wkladka to prawie jak maszyna wibratora z poszyciem gumowym. Zadnej przyjemnosci dla meskiej strony... no chyba ze ktos napalony to mu nawet zenska strona nie potrzebna. Podobne efekty mozna pewnie uzyskac inaczej i taniej. Nie ma to jak bardzo cienkie gumi.... jesli wogole gumki. Wtedy mozna popracowac nad obrobka z pomoca partnerki nawet i pare godzin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiliMarlene Re: Album gum IP: *.acn.waw.pl 31.10.08, 13:42 Trochę nieaktualne te unimile, bo serię special wymieniono na nową, niestety tym samym zniknęły moje ulubione kolorowe :( chociaż te nowe bajeranckie także dają radę :) Durexy niestety są dla mnie jakieś wadliwe, żaden nie pękł ale mam wrażenie, że jestem uczuolona na ich środek nawilżający. A unimili w życiu poszło mi nie wiem ile i żaden nie pękł, tylko trzeba umieć je nakładać, a jak ktoś nie przeczyta instrukcji to potem leci po postinor :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Album gum IP: *.e-wro.net.pl 31.10.08, 20:55 Durex kiedys robil mietowe... :) to bylo cos dobrego... mieta zarabiscie chclodzila wacka :) teraz juz nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Album gum IP: *.sds.uw.edu.pl 07.11.08, 19:54 u nas na wydziale fizyki prezerwatyw używa się jako środka zabezpieczającego przed kurzeniem się soczewek w aparaturze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Album gum IP: *.desire24.com 11.11.08, 23:54 najlepsze sa prezewratywy z kiosku nie pekaja ale za to trafiaja sie dziurawe, tak samo jak miałem lalke dmuchana porzyczyłem kumplowi tak ja zerznoł ze musiałem oddac do wulkanizacji, wiec spokojny sex spawia ze nie pekaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Album gum 08.07.09, 15:17 ojej jakie ładne! norrrrrrrmalnie zacznę zbierać! Odpowiedz Link Zgłoś