Gość: martam27 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:05 Hej.Ja w sprawie wymiany pudru Pupa na podkład cliniqua. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: Do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:33 Sorki- wyjazd mi sie przeciągnął i dopiero teraz jestem przy kompie i mogę Ci odpowiedzieć. Przepraszam, ale sprawa nieaktualna. Kolor Cliniqa byłby ok i zamieniłąbym się, ale puder musiałam sprezentować przyjaciółce. Był nowy i jak ona go u mnie zobaczyła to oszalała. W kwietniu ma urodziny i powiedziała, ze ona go chce na prezent i koniec. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martam27 Re: Do maxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:37 Nie szkodzi. A może miałabys cos innego na wymianę? Ten Hydracid aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:44 Ja sie chetnie wymienię za podkład Cliniqa. Mam puder sypki Cliniqa (50%) lib cienie pupy. A czemu ci ten podkład nie odpowiada? Jaki to jest dokładnie i jaki kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martam27 Re: Do maxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:02 Ten podkład to Superbalanced, kolor Beige Chiffon, jasny beż do jasnej karnacji. Jest go 3/4 słoiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:07 A czemu Ci nie odpowiada? Napisz, bo może bedzie u mnie to samo i szkoda sobie zawracac głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martam27 Re: Do maxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:17 Chodzi o to że jest za delikatny do mojej bardzo bardzo przetłuszczającej się cery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:19 To dla mnie ok. Sprawdze kolor. Odpowiedz Link Zgłoś