IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:05
Hej.Ja w sprawie wymiany pudru Pupa na podkład cliniqua.
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: Do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:33
      Sorki- wyjazd mi sie przeciągnął i dopiero teraz jestem przy kompie i mogę Ci
      odpowiedzieć. Przepraszam, ale sprawa nieaktualna. Kolor Cliniqa byłby ok i
      zamieniłąbym się, ale puder musiałam sprezentować przyjaciółce. Był nowy i jak
      ona go u mnie zobaczyła to oszalała. W kwietniu ma urodziny i powiedziała, ze
      ona go chce na prezent i koniec. Przepraszam.
      • Gość: martam27 Re: Do maxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:37
        Nie szkodzi.
        A może miałabys cos innego na wymianę? Ten Hydracid aktualny?
        • Gość: inka Re: Do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:44
          Ja sie chetnie wymienię za podkład Cliniqa. Mam puder sypki Cliniqa (50%) lib
          cienie pupy. A czemu ci ten podkład nie odpowiada? Jaki to jest dokładnie i
          jaki kolor?
          • Gość: martam27 Re: Do maxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:02
            Ten podkład to Superbalanced, kolor Beige Chiffon, jasny beż do jasnej karnacji.
            Jest go 3/4 słoiczka.
            • Gość: inka Re: Do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:07
              A czemu Ci nie odpowiada? Napisz, bo może bedzie u mnie to samo i szkoda sobie
              zawracac głowy.
              • Gość: martam27 Re: Do maxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:17
                Chodzi o to że jest za delikatny do mojej bardzo bardzo przetłuszczającej się
                cery.
                • Gość: inka Re: Do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:19
                  To dla mnie ok. Sprawdze kolor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka