Gość: lolas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 09:01 bardzo ciekawa sprawa, szczególnie dla aktywnych, pracujących w terenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Stany wybrały Peeka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 09:25 to aktywni pracujący w terenie nie mogą używać zwykłego telefonu do sprawdzania poczty? Wielu ludzi robiło to już w 2000r. za pomocą zwykłego WAPu.... głupi gadżet do wyciagania kasy od naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri_hl Re: Stany wybrały Peeka IP: *.rmf.pl 28.11.08, 10:19 Mnie się wydaje... że po raz kolejny mamy odpowiedź na "nie" udzieloną przez konsumentów, producentom "wszystkomających" kombajnów. Sprzęt, który realizuje w prosty sposób jedną wybraną funkcję znajdzie uznanie. Oczywiście nie u geeków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Stany wybrały Peeka IP: 212.180.146.* 28.11.08, 11:38 Jasne, lepiej jest mieć 10 urządzeń niż jedno - to jest dopiero podejscie geeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Stany wybrały Peeka IP: *.aster.pl 28.11.08, 11:51 Mnie sto w jednym po prostu wkurza i nie umiem tego obsługiwać. Instrukcje napisane sa drętwym językiem zrozumialym dla absolwentow informatyki albo politechniki. Pisza je młode półmózgi, ktorym wystarczy, że oni potrafią. Więc taka prosta maszyna do mejli, która nie kantuje w roamingu jak telefony komórkowe Ery i innych pożal sie Boże korporacji, to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Stany wybrały Peeka IP: *.net.autocom.pl 28.11.08, 11:54 jesli mlody polmozg rozumie coś czego Ty nie mozesz pojąć to kim jestes? młodym idiotą? czy po prostu starym półmózgiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkhbvkjdfsgb Re: Stany wybrały Peeka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 11:58 @Franek półmózgi, ale rozumieją to, czego ty nie rozumiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasiad Re: Stany wybrały Peeka IP: *.xln.managedbroadband.co.uk 28.11.08, 12:05 Nie wiem w czym to urzadzonko jest lepsze od Blackberry'ego. A na pewno jest drozsze. Jak dla mnie - bezsens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdgf Re: Stany wybrały Peeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 12:15 @fkhb i piotrek: oczywiscie, polmozg nie jest w stanie wymyslic czegos prostego, wiec wymysla rzeczy skomplikowane, do ktorych zna kod. tym sposobem grupa polmozgow jest przekonana, ze wszystkie mozgi zjadla, bo zna ten sam kod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkhbvkjdfsgb Re: Stany wybrały Peeka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 12:23 @sdgf, ach, gdyby nie było półmózgów (wg Twojej nomenklatury) to do dzisiaj siedieli byśmy w jaskini i czekali, aż ktoś wymyśli koło. Chociaż może i zasady działania koła by ktoś nie zrozumiał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigga Re: Stany wybrały Peeka IP: 129.35.231.* 28.11.08, 12:37 Jeżeli coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Popróbujcie teoretycy popracować z mailami na telefonach komórkowych i smartfonach. Czasami lepiej już odpalić lapka i GPRS niż się męczyć. To że "jest funkcja" nie oznacza że jest to wygodne. Zgadzam się z Andri_hl - można nazywać ich głupkami, ćwokami itp, ale zasada jest prosta KLIENCI GŁOSUJĄ NOGAMI. Żadne inwektywy nie polepszą wyników sprzedaży ultrahipakomobanjnów, jeżeli klienci po prostu mówią: chcę używać prostego urządzenia i mam w dupie że noszę ich 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkhbvkjdfsgb Re: Stany wybrały Peeka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 12:51 @tigga, masz osobny komputer, do odbierania maili, osobny to www, osobny do grafiki, osobny do gier itd? Bo rozumiem, że jeśli coś jest uniwersalne to jest do niczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Stany wybrały Peeka IP: *.tpn.ceron.pl 28.11.08, 14:34 Hehh. Czyli lepiej mieć: osobno telefon, osobno, organizer, osobno radio Fm, osobno mp3 i osobno mp4 do tego ten gadżet do mailowania... Pytanie: ile do tych lepszych urządzeń potrzebowałbym kieszeni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jak Re: Stany wybrały Peeka IP: 81.210.22.* 28.11.08, 15:41 @mmm ale właśnie tak to działa! Może nie aż tak pojedynczo ale ja mam: w domu brykę do grania(PC) i tylko do grania żeby go nie obciążać zbędnym oprogramowaniem, lapek do sieci i jako biuro, telefon do gadania i mp3-4 do słuchania muzyki :) Przej... mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fariat Re: Stany wybrały Peeka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 16:12 nie wiem kto pisze instrukcje (tłumaczenie) do bberry, ale w moim nie zgadza sie nic: szukasz wyjasnienia gdzie cos sprawdzic i znajdujesz odp. w pomocy: wejdz w 'opcje urzadzenia', potem 'stan urzadzenia'. tyle tylko, ze nie ma ikony 'opcje urzadzenia', a sa 'opcje', nie ma 'stan urzadzenia', ale jest 'stan'. przyklad najprostszy (zapamietany), klopot wtedy kiedy jeden zwrot 'tlumacz' tłumaczy dwojako i nie ma zadnej korelacji miedzy funkcjami a pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iPhone user_ Re: Stany wybrały Peeka IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 16:31 To już poczta w iPhone ma więcej funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowe Re: Stany wybrały Peeka IP: *.nsn-inter.net 03.12.08, 13:59 4fanatic.pl akcesoria sportowe sklep kibica Odpowiedz Link Zgłoś