minasz Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:32 twoje trzecie to kretynka Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:36 w tym miejscu muszę zgodzić się z Minaszem Niewiernym Psycholem (że użyję wszystkich imion) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:38 w skrócie "debil" Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:38 Cóż. Po pierwsze nie ubliżam. A po drugie uzasadnię, gdy zapytasz. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:42 ubliżasz, nazywając mnie naiwną, a facetów niewiernymi. a o co mam Cię zapytać: kto Cię skrzywdził? to nie wnosi nic do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:45 Wiele osób krzywdzi się nawzajem. Niewierność w tym przoduje, naiwność kobiet nie pozwala im zupełnie tego dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:51 każdy-wiele-czasem-.. aż dojdziemy do konkretnego przypadku. widzę że zaczynasz kumać Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:53 Niestety - wszystkie przypadki są konkretne bardzo. I jednoznaczne. Faceci zawsze niewierni. Jednym wystarczy chwila nieuwagi innym dwie. I kobiety - naiwnie wierzące, że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:54 kup sobie kota. Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:55 Zero dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:58 schlebiasz sobie. tu nawet nie ma zaczynu dyskusji, jest Twoja teza w którą ślepo wierzysz i zero argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 18:01 Moja teoria? Była tylko zaproszeniem do dyskusji. Twoje epitety - do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 21:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=87884305 nie zrozumiesz aluzji Poprionionego... ale ja ja rozumiem i sie z nia zgodze obrazilas teraz wszystkich mazczyzm... w dodatku manipulacja, bo przeciez kobiety zdradzaja rownie czesto...a zatem wedlug Twojej teorii zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 22:41 wanilinowa napisała: > w tym miejscu muszę zgodzić się z Minaszem Niewiernym Psycholem (że użyję > wszystkich imion) Wanilia, ja też muszę się z nim zgodzić. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:39 długie, czy drugie? P.S. proszę nie doszukiwać się zlośliwości. dziś jestem miła :) Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:43 Drugie oczywiście. Smutne wnioski , gdy się widzi więcej, niż się chciało. A do kobiet - jeśli któraś się nie widzi w tym opisie, może byś co najmniej naiwną-byłą. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:53 > A do kobiet - jeśli któraś się nie widzi w tym opisie, może byś co najmniej > naiwną-byłą. jest jeszcze trzecia opcja: Twoja teoria jest kretyńska Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 17:57 Uzasadnij. Epitety same w sobie znaczą tyle co nic. Zero. Nul. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 18:04 dobrze, pochylę się nad Tobą i napiszę: na świecie jest ponad 3 miliardy kobiet i tyleż samo mężczyzn. zaręczam że nie KAŻDY z tych 3 miliardów samców jest niewierny i nie każda z 3 miliardów samic jest naiwna. w tym poście użyłam więcej znaków niż Ty w całym wątku więc nie mów że chcesz dyskutować :) Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 18:09 > dobrze, pochylę się nad Tobą i napiszę Teraz to Ty schlebiasz sobie :) jest ponad 3 miliardy kobiet > i tyleż samo mężczyzn. zaręczam że nie KAŻDY z tych 3 miliardów samców jest > niewierny i nie każda z 3 miliardów samic jest naiwna. Ja bym na twoim miejscu tak ochoczo nie zaręczała. Poza tym nie napisałam nigdzie - wszystkie. > w tym poście użyłam więcej znaków niż Ty w całym wątku więc nie mów że chcesz > dyskutować :) Od kiedy więcej znaczy lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 18:10 o przepraszam, nie napisałaś "wszystkie" tylko "każdy" to zasadniczo zmienia postać rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Drugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 21:47 gdyby wszyscy mezczyzni zdradzali...a kobiety nie.. to zakladajac,ze jest ich tyle samo i niemal wszytskie sa w zwiazkach (bo przeciez ci mezczyzni musza byc z kims w zwiazkach, a zwiazkow homosekualnych nie jest wiekszosc) to znaczy,ze te kobiety ktore nie sa w zwiazkach i moga uprawiac seks z tymi zdradzajacymi facetami (bo przeciez wierne kobiety w zwiazkach nie moga, bo nie bylyby wierne)... musza miec od cholery radosci w zyciu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 19:54 :D dopiero załapałam (dziś mam poważny poslizg myślowy, a może to styl "no_okki"). tak. naiwność. a co do mężczyzn współczesnych powiedziałabym nie niewierność a KANALIA. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 zieeeeew i tyle w tym temacie 29.11.08, 18:06 Ile ty masz lat? 15? Czy naprawdę tak ciężko sobie wbić do tych durnych babskich mózgów, że mężczyźni się różnią między sobą? Dość często jednego faceta od drugiego dzieli przepaść? Że są tak zupełnie różni że nie ma jednego uniwersalnego klucza do otwarcia i zrozumienia tej strasznie tajemniczej istoty pt. "facet"? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: zieeeeew i tyle w tym temacie 29.11.08, 18:07 mężczyźn > i > się różnią między sobą? Dość często jednego faceta od drugiego dzieli przepaść? > Że są tak zupełnie różni że nie ma jednego uniwersalnego klucza do otwarcia i > zrozumienia tej strasznie tajemniczej istoty pt. "facet"? mężczyźni się różnią a kobiety już nie: > Czy naprawdę tak ciężko sobie wbić do tych durnych babskich mózgów ? przyganiał kocioł garnkowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: zieeeeew i tyle w tym temacie 29.11.08, 18:12 Naiwni faceci też są :) Tak, każdy jest inny, i wyjątkowy na swój własny sposób. Najwidoczniej są pewne cechy wspólne.... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: zieeeeew i tyle w tym temacie 29.11.08, 18:29 wonderland napisała: > Naiwni faceci też są :) To prawda. I co dalej ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: zieeeeew i tyle w tym temacie 29.11.08, 19:58 > Czy naprawdę tak ciężko sobie wbić do tych durnych babskich mózgów, że mężczyźn > i > się różnią między sobą? a co, niektórzy mają jedną nóżkę bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: to nie czat debilki zjazd z tego forum 29.11.08, 18:35 spieprzaj minasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to prawda :) 29.11.08, 18:44 tylko tu nie forum Kobieta - lecz Mezczyzna tu sie nie belkocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamkobiety Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 18:48 To było wyjątkowo krótko i na temat. I jak pasuje do siebie:) Bez tej naiwności to by nie było co przekąsić:) Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 19:00 Otóż to. Bo jedno się z drugim uzupełnia. Jak dla mnie - coraz bardziej staje się ta prawda jasna. Jeśli o mnie chodzi? Z każdym dniem staję się coraz mniej naiwna. A z panami wciąż tak samo, niewierni. Nie zmienia się nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
c21h26o2 Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 21:43 wonderland twoje generalizowanie doprowadza mnie do nudności. takie dyskusje to strata czasu. kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kleomilka Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 22:41 A ja was nie rozumiem. Wg mnie moznaby stworzyc ciekawa dyskusje, a wyszlo co? Pojechaliscie po subtelnosci autorki. To tylko swiadczy, jakie z was klocki kwadratowe i nieczule. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 23:11 dyskusje? z ki9ms kto obraza ludzi...takze Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 29.11.08, 22:56 Niewierność? A czy przypadkiem nie lepiej pasowałoby "Bankomat"? Skoro już tak sobie po stereotypach jeździmy... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 30.11.08, 13:56 A każdy pijak to złodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Tego nie jestem pewien 30.11.08, 14:21 modrooka napisała: > A każdy pijak to złodziej! Gdyz nie kazdy po pijanemu ma jeszcze sile krasc... Ale ze kazdy złodziej - to pijak - to juz o wiele bardziej prawdopodobne. Przeciez nikt rozsadny nie bedzie kradl po to, by pchac kase w skarpete :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Tego nie jestem pewien 30.11.08, 14:26 No tak, to logiczne w swojej logiczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
ullik Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 30.11.08, 14:26 modrooka napisała: > A każdy pijak to złodziej! i każda, która zdradziła to ku.............. przecież zdradzaja i kobiety, i mężczyźni....człek to zwierze stadne i facet w genach miewa poligamię a kobieta instynktownie poszukuje jak najlepszego materiału genetycznego, nawet jesli czasami zaprzestaje tego poszukiwania po ślubie to robie to nie z przyczyn naturalnych ale raczej kulturowych lub zwyczajowych nakazów typ: bo nie wypada a naiwność.......hmmmmmmmmmmm a skąd pewność, że ta niby naiwna kobieta sam tez nie zdradza?....bo niby z kim się bzykają ci zdradzający faceci?.... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 30.11.08, 14:29 ....bo niby z kim się bzykają ci zdradzający faceci?.... No jak to z kim? Tylko z wolnymi naiwnymi kobietami! Helloł, przecież to jasne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ullik Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 30.11.08, 14:38 modrooka napisała: > ....bo niby z kim się bzykają ci zdradzający faceci?.... > > No jak to z kim? Tylko z wolnymi naiwnymi kobietami! Helloł, przecież to jasne haha...........oj jakoś mało tych wolnych widzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 30.11.08, 22:10 O matko jedyna :) To forum powinno nazywać się nie Mężczyzna a Obrażalscy! To, że to uogólnienie - ja wiem. Niestety w moim mniemaniu prawdziwe bardziej, niż mniej. Oczywiście, kobiety są równie niewierne, bo mają w tej męskiej niewierności swój udział. Ale są też bardziej naiwne, wierząc, że je ta niewierność męska nie dotknie. Faceci niewiernośc mają wpisaną podskórnie. Ci co temu tu zaprzeczają, trudno, a może to i tym lepiej. Dla nich. I dla ich partnerek. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 01.12.08, 08:05 oj przestań się już pogrążać moja droga bo co post to głębiej wpadasz :D mężczyźni niewierni kobiety naiwne ble ble ble a co to kogo obchodzi skoro ktoś jest na tyle nienormalnych umysłowo i emocjonalnie by być z kimś kto go zdradza to jest jego i tylko jego problem. Jeżeli masz problem ze zdradą swojego faceta to też jest tylko twój problem :) Forum Obrażalscy ogłasza wszem i wobec że ma dosyć postów w stylu - wszyscy jesteście tacy sami świnie chamy i dziwkarze - :) Jesteśmy i co chcesz z tym zrobić ??? Jak się nie podoba to się przeorientuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 03.12.08, 12:09 > To, że to uogólnienie - ja wiem. Niestety w moim mniemaniu prawdziwe bardziej, > niż mniej. > Oczywiście, kobiety są równie niewierne, bo mają w tej męskiej niewierności swó > j > udział. Nie dlatego, że mają swój udział w męskiej niewierności, tylko dlatego, że w momencie formalnego związania mężczyzny (czyli w chwili ślubu) dostają amoku na zbieranie od kogo się da genów dla przyszłego dziecka. I to nie kobiety, a mężczyźni są naiwni. Bądźmy szczerzy, to nie mężczyźni masowo oszukują kobiety na dorobek całego życia za pomocą oszustw reprodukcyjnych, tylko kobiety mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 01.12.08, 07:55 tak jakby kobiety były wierne :D dobrze tak w poniedziałek z rana ubawić się:D Odpowiedz Link Zgłoś
zygzak-dwa Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 01.12.08, 09:12 Dla każdej kobiety, to drugie imię pojawia się wtedy, kiedy mężczyzna przestaje ją kochać, zaczynają spać osobno i ona samotnie się budzi co rano, chociaż na papierze jest często szczęśliwą mężatką. I nie dziwię się, ciężko to znieść. Może lepiej dla kobiety, gdy znajduje sobie wtedy namiętnego kochanka? I zapomina to drugie imię mężczyzny...aż do pewnego czasu:( Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 01.12.08, 09:39 Czyli jak facet zdradza to dziwkarz i szmata ostatnia a jak kobieta to nieszczęśliwa mężatka :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 02.12.08, 19:08 > Dla każdej kobiety, to drugie imię pojawia się wtedy, kiedy mężczyzna przestaje > ją kochać, zaczynają spać osobno i ona samotnie się budzi co rano I Ty jako jedyny/jedyna dotknęłaś/eś sedna (niestety, bo większość ma ochotę tu wejść i wyłącznie poubliżać. ale mnie nie tak łatwo :) Chociaż nie chodzi o to, czy jest ktoś czyimś mężem czy żoną czy w wolnym związku. Rzecz w tym, że mężczyźni są niewierni częściej niż naiwni. KObiety bardziej naiwne niż niewierne. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 01.12.08, 12:22 Pytanie tylko z kim praktykują ową "niewierność", bo jeśli nie z wiernymi kobietami to z kim? Sami ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
zygzak-dwa Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 02.12.08, 12:54 ja nie oceniam tej sytuacji, tylko chcę wydobyć z niej przyczynę zdradzania...kiedy ta druga strona zdradziła już wcześniej:) romanse są jednak dla osób wolnych, pragnących przeżyć jakąś przygodę, chwile zapomnienia w hotelowym pokoju i wspominać te uwodzenie z uśmiechem, a nie ze łzami w oczach:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 02.12.08, 13:04 zygzak-dwa napisał: >romanse są jednak > dla osób wolnych, pragnących przeżyć jakąś przygodę Tylko teoretycznie....; >........i wspominać te uwodzenie z uśmiechem, a nie ze łzami w oczach:) A to już nie zależy od stanu cywilnego, ale od tego, Z KIM był romans:))) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 02.12.08, 22:30 pewnie z kozami albo owcami ;) skrajnosc to kon tylko jak oni takie bydle na pietro pakuja lol Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 02.12.08, 22:28 siur, wy to taki wierny gatunek ze wierniejszego sie nie znajdzie buehehhehe oj kobietko kobietko, rozumiem ze zabolalo ale nie wyciagaj wnioskow po tak skapym materiale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 03.12.08, 08:51 jedyne, co zabolało, to wnioski z obserwacji. kobiety są niewierne - nie napisałam nigdzie, że nie. mężczyźni jednak po pierwsze - częściej po drugie - łatwiej im to przychodzi po trzecie - nie łudzą się, i łatwiej to akceptują kobiety rzadziej, bo trudniej im to przychodzi, a w swej naiwności często łudzą się, że męska zdrada ich nie dotyczy. smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 03.12.08, 08:53 bardzo smutne.. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 03.12.08, 10:13 kto czesciej to juz by trzeba zagladnac w statystyki ale chyba nie ma takich a jesli sa to prawdziwosc jest raczej watpliwa ;) ja na ten przyklad jestem skrajnym monogamista i bym zanizal kazde statystyki lol wiec juz zadaje klam twierdzeniu ze 'kazdego mezczyzny'. nigdy nie zdradzilem i nie zdradze, taki parszywiec bede! Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Dugie imię każdego mężczyzny - Newierność 03.12.08, 15:17 Ciekawe czym wyjaśnić w takim bądź razie fenomen wychowywania przez facetów dzieci, co do których poczęcia się nie przyczynili :)?? Pamiętam jakiś program dawno temu mówiono, o całkiem sporej grupie takich jeleni. Smutne??? Raczej śmieszne są twoje wnioski. Wierz mi są kobiety dla których przespać się z innym facetem będąc "szczęśliwą" mężatką to jak splunięcie. I co piszę że wszystkie jesteście k...y?? Dziewczyno rozumiem że twój facet Cię zdradził rozumiem ból gniew i twoją nienawiść do męskiego gatunku ale bez przesady :) Odpowiedz Link Zgłoś