Gość: koko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 23:29 zajebisty tekst, tylko co z początkiem? coś się odrypało. a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuz Re: Przepis na Beckhama IP: *.aster.pl / 10.70.1.* 30.10.03, 14:07 tekst naprawde niezly :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Przepis na Beckhama IP: 212.17.54.* 30.10.03, 14:39 Przystojny?, ze niby merzczyzni go podziwiaja, homoseksualisci pewnie tak bo wyglada prawie jak kobieta...chudzinka. Czy pani Jolanta slyszala jego glos.... nawet za takie pieniadze nichcialbym sie zamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przepis na Beckhama IP: *.mofnet.gov.pl 30.10.03, 15:03 Beckham to pizda i pedał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korab Re: Przepis na Beckhama IP: 193.235.68.* 30.10.03, 15:47 Ludzie! Co tu podziwiac? Przeciez jemu caly rozum poszedl w nogi, a to ze tak zarabia jest tylko zasluga prasy ktora tworzy popyt na takich jak on. A glupich ktorzy placa nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Jolanta Berent-kolejną ofiarą schizofremi D.Beckhama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 16:34 Najgorszy felieton,jakikolwiek w życiu czytałem i już wiem dlaczego bo napisała go kobieta,która także podziwia Beckhama niczym Boga!Chyba ta pani przesadza,że tak wszyscy ludzie na świecie go wielbią...owszem lubię go ale tylko na boisku,jak gra. A życie prywatne,(uroda?pff)itp.mnie nie interesuje,nie dlatego,że mu zazdroszczę,po prostu mnie to nie interesuje.Ja interesuje się piłką nożną,a nie majtkami czy skarpetkami Dawida Beckhama,które na sobie nosił...Nie jestem szowinistą ale wpuścili kobietę do działu piłki nożnej i odrazu musiała walnąć tekst parę kartek A-4 w dodatku o życiu Dawida Beckhama...podnieciła się pani ?! No Comment... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor Re: Jolanta Berent-kolejną ofiarą schizofremi D.B IP: 194.145.98.* 30.10.03, 16:51 a mi się artkuł podobał... i basta a że beckham ikoną i maskotką popkultury jest, że fani autentycznie wygrzebują ze śmieci jego włosy, dziewczęta mdleją, gdy tylko usłyszą słowo ,,David", nie zaprzeczy nikt. Z tak globalną (nie bójmy się użyć tego słowa) histerią nie mieliśmy chyba do czynienia od czasów beatelsów, więc moim zdaniem to świetny temat na felieton, zwłaszcza, jeśli napisze się go tak wprawnie, jak zrobiła to pani Berent. a wiecznych malkontentów zapraszam, by sami napisali coś Strasznie-Interesującego-Wszystkich-Prawdziwych-Facetów-Z-Jajami i zanieśli to do redakcji jakiejkolwiek gazety, abyśmy wszyscy mogli się w końcu przekonać o czym i jak powinno się pisać. Czas wracać do statystyki, bo koło przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: Jolanta Berent-kolejną ofiarą schizofremi D.B IP: *.edipresse.pl 30.10.03, 17:53 zgadzam sie z przedmówca, adi nie wylapal chyba inteligentnej ironii i dystansu autorki, przeciez ona sie tak naprawde smieje z tej zbiorowej halucynacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: Jolanta Berent-kolejną ofiarą schizofremi D.B IP: *.edipresse.pl 30.10.03, 17:53 zgadzam sie z przedmówca, adi nie wylapal chyba inteligentnej ironii i dystansu autorki, przeciez ona sie tak naprawde smieje z tej zbiorowej halucynacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Jolanta Berent-kolejną ofiarą schizofremi D.B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 18:47 Panowie,ja interesuje się piłką nożną jak już wcześniej mówiłem.Sam piszę do stron o tematyce piłkarskiej felietony bądź newsy ale nie zajmuje się życiem prywatnym i nie będę.Czy Wasz "półBóg" D.Beckham za to,że go tak wielbicie daje Wam coś? Daje wiarę?Dzięki temu odnośicie sukcesy itp? Ja tyko wyraziłem opinię,że tego typy felietony w dziale piłka nożna są zbędne! Niech ta pani pisze takie rzeczy do gazet typowo kobiecych itp.Ja nie był bym taki pewien czy autorka tego tekstu się wyśmiewa z "symbolu" jakim jest D.Beckham.Wg. mnie ona zapisała pewną historię,jaka się niedawno wydarzyła i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: Jolanta Berent-kolejną ofiarą schizofremi D.B IP: *.client.attbi.com 30.10.03, 21:42 nie umiesz docenic ciekawej pracy? heh ty wogole nie rozumiesz pewnie co czytasz...wiesz co to ironia? A jesli nie lubisz czytac takich prac to nie czytaj, mogles przestac po pierwszym paragrafie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Jolanta Berent-kolejną ofiarą schizofremi D.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 08:14 Jak dla mnie ironizuje. Na podstawe mojego toku myslenia przeklejam cytat z pani Jolanty: wyjaśniając, skąd właściwie wzięło się imię starszego syna - Brooklyn (poczętego podobno w nowojorskiej dzielnicy). Możliwe spekulacje: jeśli młodszy chłopak ma na imię Romeo, to miejscem akcji była: a/ Werona b/ balkon c/ najnowszy model Alfy. Czy uwazasz ze sugerowanie poczecia syna w Alfie Romeo jest wychwalaniem go pod niebiosa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
koktysz Re: Jolanta Berent-kolejną ofiarą schizofremi D.B 31.10.03, 15:52 Gość portalu: Adi napisał(a): > Sam piszę do stron o tematyce piłkarskiej felietony bądź > newsy Lepiej Adi zajmij sie hodowla jedwabnikow. Jesli kumasz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzik Re: Jolanta Berent-kolejną ofiarą schizofremi D.B IP: 195.117.5.* 31.10.03, 13:03 Wyluzuj - przeciez to było ironiczne ze wszech miar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex ferguson Beckham to dupek IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.1.* 30.10.03, 21:34 Beckham to dupek który ma lewa noge tylko by sie nia podpierac, nie znosi krytyki na swoj temat, jest przereklamowany jak pepsi....kijowa a znaja ja wszyscy na swiecie....sukces zawdziecza swojej zonie i menagerowi...jest wytworem tego samego kiczu co spice girls, kelly family ,ich troje czy andrew golota, potrafi jedno-dosrodkowywac....ale malpy tez pojedynczych czynnosci mozna wyuczyc i to wcale niezle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkish nowy look IP: *.28.30.124.Dial1.Chicago1.Level3.net 31.10.03, 12:22 "Możesz opisywać nowy look idola niemal". pocalujcie mnie w arse, illiterate rats. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinol I huj wnosi ten artykuł. Nieciekawy strasznie!!! IP: 217.153.119.* 31.10.03, 13:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz.... Re: Przepis na Beckhama - a jego IQ to .... IP: *.ale-czat.com.pl 31.10.03, 21:45 ...... ciekawe czy też jest "idealne" ;) jak sie nie ma w nogach to sie ma w glowie ;) www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Patriota promocja zydostwa jest b.wazna IP: 24.83.25.* 01.11.03, 18:49 szczegolnie w koszernej gazecie, jak ta, dawidkow, aronkow, moskow, arielkow kreuje sie na bohaterow. z ostruganej paly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Przepis na Beckhama IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 16:23 czy ktos mi moze powiedziec gdzie ta ksiazke mozna kupic??? jak ktos wie niech mi napisze air_teddy@poczta.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Przepis na Beckhama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 01:17 Garsc piczych klakow i diamentowe kolczyki wrzucic do kotla. Jeszcze tylko przypadkowo dodany zwiazek X i Beckham gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
flc99 Re: Przepis na Beckhama 04.01.04, 17:34 Gość portalu: ppp napisał(a): > Garsc piczych klakow i diamentowe kolczyki wrzucic do kotla. Jeszcze tylko > przypadkowo dodany zwiazek X i Beckham gotowy. No i koniecznie pamiętać o paru gustownych marynarach, podrzec dwie pary swoich najlepszych spodni, ogolic nogi i jest pierdolony B. (w piłke grac nie trzeba) Odpowiedz Link Zgłoś