triss_merigold6 10.12.08, 10:14 wyborcza.pl/1,75480,6039016,To_jest_jak_gwizdzacy_czajnik_we_mnie.html Uderzająca jest bezradność i panika tych panów + ciężka obsesja na punkcie porządku rozumianego jako kontrola. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polska_potega_swiatowa a mnie zastanawia dlaczego krytyka na FM mozna... 10.12.08, 10:31 a mnie zastanawia dlaczego na Forum Mezcyzna kobiety moga dowoli krytykowac, wrecz robic nagonke na mezcyzn. Ale na Forum Kobieta to juz zlego slowa o kobiecie nie wolno napisac, bo od razu poleci...taki tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: a mnie zastanawia dlaczego krytyka na FM mozn 10.12.08, 13:29 problem jest taki ze fora opanowały kury domowe ktore sie nawzajem popieraja i jak ktos robi cos niezgodnego z ich ogolnym interesem chca zadziobac - o argumenty w dyskusji wszak nie chodzi przekonałem sie wielokrotnie chociazby na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: a mnie zastanawia dlaczego krytyka na FM mozn 10.12.08, 14:21 > problem jest taki ze fora opanowały kury domowe ktore sie nawzajem popieraja i > jak ktos robi cos niezgodnego z ich ogolnym interesem chca zadziobac - o > argumenty w dyskusji wszak nie chodzi przekonałem sie wielokrotnie chociazby na > tym forum A teraz, proszę Ciebie, uargumentuj swój osąd. Wykaż mi proszę z 5 wątków w których choć raz użyłeś argumentów do poparcia swoich słów, swoich osądów. Masz teraz niesamowitą szansę pokazać, że jesteś jednym z inteligentniejszych osób na tym forum i potrafisz wziąć udział w pełnowartościowej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz_huszkedres Re: Pouczający tekst 10.12.08, 11:18 Tak, zgodzę się - ich bezradność to aż w oczy wali. No, ale jak nikt ich nie nauczył za młodu kanalizować swoich uczuć i jeszcze wpoił zasadę "mąż jest w domu panem życia i śmierci", to czemu tu się dziwić? Nie zamykać w więzieniach, nie posyłać na terapię, tylko humanitarnie uśpić, bo takich przekonań już się nie wyleczy... Swoją drogą - czekam na podobny artykuł o kobietach-psychicznych wampirach, które z pasją i przyjemnością niszczą swoich partnerów psychicznie. Też byłby z tego bardzo ciekawy i pouczający artykuł, ale niestety w naszych poprawnych politycznie czasach raczej nie doczekam się jego publikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pouczający tekst 10.12.08, 11:28 Niestety po ataku takiego psychicznego wampira na obdukcję nie pójdziesz, a i psychiatra raczej w sądzie nie zezna "ta kobita psychicznie zniszczyła swoją ofiarę". Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pouczający tekst 10.12.08, 12:15 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Niestety po ataku takiego psychicznego wampira na obdukcję nie pójdziesz, a i > psychiatra raczej w sądzie nie zezna "ta kobita psychicznie zniszczyła swoją > ofiarę". Owszem. Dręczenie psychiczne da się udowodnić.;) Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz_huszkedres Re: Pouczający tekst 10.12.08, 12:17 O, ciekawe. Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz_huszkedres Re: Pouczający tekst 10.12.08, 12:35 Ja poważnie pytam, bo zaciekawiło mnie, w jaki sposób można to udowodnić. Jak do tej pory, to wymyśliłem tylko nagrywanie wszystkiego na dyktafon. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pouczający tekst 10.12.08, 12:42 Też. Ponadto mogą być zeznania świadków bezpośrednich jak i np. lekarzy przepisujących jakieś środki, udokumentowane ucieczki z domu (jakieś wyprowadzki do rodziny czy domów pomocy ofiarom przemocy), notatki z policyjnych interwencji (czasem trzeba dopilnować, by takowe powstały). No i nie zapominajmy o badaniach psychiatrycznych przeprowadzanych przez biegłych sądowych. Czy cos wiecej? Zapewne tak, ale tego akurat musiałabym się dowiedzieć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz_huszkedres Re: Pouczający tekst 10.12.08, 13:10 Dzięki za odpowiedź. Czyli w razie czego trzeba polegać głównie na sobie i własnej sile do zbierania wszelkiej maści dokumentów. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pouczający tekst 10.12.08, 13:13 Wiesz, nawet by mieć obdukcję trzeba wysiłku i odwagi, by pójść do lekarza. Tym bardziej przy przemocy psychicznej sprawa jest delikatniejsza i trudniejsza jednocześnie. A czarodziejskiej kuli nikt nie ma. Trudno od sędziego wymagać jasnowidzenia. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
katz3 Re: Pouczający tekst 10.12.08, 12:45 juriusz_huszkedres: > O, ciekawe. Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? menk.a > Nie, nie mogę.;) No i już cię zaczęła dręczyć. W celach dowodowych kopiuj ten wątek na swój HD. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz_huszkedres Re: Pouczający tekst 10.12.08, 13:11 Zrzuciłem już na HD, pendrive'a i telefon przez bluetootha :D w razie czego mam już gotowy porażający dowód :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pouczający tekst 10.12.08, 13:15 Porażający dowód. :D do trumny mojej. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Pouczający tekst 10.12.08, 13:27 kobiety tez sie znecaja nad facetami i psychicznie i fizycznie ile razy panie sie chwaliły ze walneły kogos z liscia bo je wkurzył a potem ten cipek sie popłakał zawsze mnie bawiło jak argumenty kobiet zmieniaja sie w zaleznosci od tego kto silniejszy - np starsze sisotry czesto tłuka młodszych braci - stan przez nie jest uznany za zły dopiero wtedy gdzu braciszek sie obroni i sam ja klepnie Panowie nie łudzmy sie - jakby to kobiety były silniejsze nie raz bysmy dostali w ryj a ze to za mało kasy przyniosłes a ze nie posprzatałes etc hehehe Odpowiedz Link Zgłoś