Dodaj do ulubionych

cos do posluchania

25.12.08, 12:47
www.youtube.com/watch?v=kYgI2j4TgZ8
Obserwuj wątek
    • obrotowy czarna dziura 25.12.08, 16:57
      nie widze, nie slysze - wiec i niepotowarzysze
      • lacido Re: czarna dziura 25.12.08, 17:04
        to z przejedzenia? ;)))
        • obrotowy Re: czarna dziura 25.12.08, 17:08
          lacido napisała:

> to z przejedzenia? ;)))

gorzej :)
          z lenistwa - bo nie umylem uszu
          i ze sklerozy - gdyz nie wiem, gdzie sa moje okulary.
          • lacido Re: czarna dziura 25.12.08, 18:18
            albo odwrotnie :))) wszak niemycie może wynikać ze sklerozy a nieposzukanie
            okularów z lenistwa :)
            • obrotowy Re: czarna dziura 25.12.08, 18:31
              tym dobilas mnie ostatecznie.
              to dylemat ponad moja miare :)
              • lacido Re: czarna dziura 25.12.08, 18:33
                zwalmy wszystko na dolegliwości wieku starczego <lol> bez wnikania w szczegóły
                • obrotowy Re: czarna dziura 25.12.08, 18:36
                  lacido napisała:

> zwalmy wszystko na dolegliwości wieku starczego <lol>
                  bez wnikania w szczegóły

To juz jak pukanie w absolutne dno - z drugiej strony - od spodu.
                  Strach sie bac - co bedzie za 20 lat :)

Sprawy, ktore od poczatku zaczynaja sie zle
                  - koncza sie zazwyczaj jeszcze gorzej :)
                  • lacido Re: czarna dziura 25.12.08, 18:44
                    chwilowa niemoc - tak brzmi lepiej? :)))
                    • obrotowy Re: czarna dziura 25.12.08, 18:51
                      lacido napisała:

> chwilowa niemoc - tak brzmi lepiej? :)))

zdecydowanie :)
                      od razu widac swiatlo w tunelu - a jutro tez jest dzien :)
                      www.infobayarea.com/graphics/06%20liquor/tequilaDonAnastacioAnejo.jpg
                      • lacido Re: czarna dziura 25.12.08, 18:53
                        oby to nie było światło nadjeżdżającego pociągu :P
                        • obrotowy Re: czarna dziura 25.12.08, 19:43
                          lacido napisała:

> oby to nie było światło nadjeżdżającego pociągu :P

Jezeli bedzie to "NOCNY pociąg" - to nie widze przeszkod :)
                          • lacido Re: czarna dziura 25.12.08, 19:45
                            hmmm znaczy życie Ci niemiłe??
                            -
                            - kuwa, niech juz Sylwia wraca
                            - brudno?
                            - formy zycia, ktore wyewoluowaly na naczyniach w zlewie wynalazly kolo :|
                            • obrotowy Re: czarna dziura 25.12.08, 20:52
                              lacido napisała:

> hmmm znaczy życie Ci niemiłe??

Przeciwnie. Bardzo mile.
                              Ale tylko z "NOCNYM pociagiem"
                              • lacido Re: czarna dziura 25.12.08, 21:07
                                no tak ale ja ciągle mam przed oczami wizję światła pociągu, które jest
                                najlepiej widoczne gdy stoi się na przeciw niego co w tunelu jest sytuacją hmmm
                                ryzykowną :)

a Tobie chodzi o ten chiński "Nocny pociąg"?
                                • obrotowy chinska dziura 25.12.08, 21:21
                                  lacido napisała:

> no tak ale ja ciągle mam przed oczami wizję światła pociągu,
                                  które jest
                                  > najlepiej widoczne gdy stoi się na przeciw niego co w tunelu jest
                                  sytuacją hmmm
                                  > ryzykowną :)
                                  >
                                  > a Tobie chodzi o ten chiński "Nocny pociąg"?

moze byc i chinski - nie jestem rasista :)
                                  wazne - zeby zdazyc do niego wskoczyc - skoro juz swieci tymi
                                  swiatlami :)
                                  • lacido Re: chinska dziura 25.12.08, 21:24
                                    to ja się doszukuję jakiś aluzji a Tobie wszystko jedno?? wrrrrrrrr

znaczy o kuszetki Ci chodzi po prostu??
                                    • obrotowy chinska czarna dziura 25.12.08, 21:28
                                      lacido napisała:

> to ja się doszukuję jakiś aluzji a Tobie wszystko jedno??
                                      wrrrrrrrr

No niezupelnie, ale uwazam, ze bedac czlowiekiem otwartym
                                      caly swiat stoi przede mna otworem :)
                                      • lacido Re: chinska czarna dziura 25.12.08, 21:51
                                        czyli zupełnie tak jak napisałam :P

taki otwarty jesteś powiadasz :))))
                                        hmmmm...
                                        • garcia6 Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 01:04
                                          sorry ale przestancie pierd o farmazonach...
                                          • lacido Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 14:24
                                            bo...? :)))
                                            • garcia6 Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 14:56
                                              ...spac nie mozna ;)
                                              • lacido Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 14:59
                                                :))) może pomóc znam kilka sposobów :D
                                                • garcia6 Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:04
                                                  Za wczesnie ;p Nie znamy sie tak dlugo by ;)
                                                  • lacido Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:06
                                                    picie szklanki ciepłego mleka przed snem - to podobno dobry sposób i jego
                                                    działanie nie zależy od tego jak długo kogoś się zna :DDD
                                                  • garcia6 Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:15
                                                    No ladnie do czego sie tu namawia niedosc ze do picia to jeszcze w szklanach ;)
                                                  • lacido Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:17
                                                    jej nie napisałam, ze to o mleko chodziło??? ;)))

czyżby głodnemu chleb na myśli?
                                                  • garcia6 Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:23
                                                    No wiesz rozni ludzie roznie nazywaja ;))) Nie zdecydowanie z trunkow dzisiaj
                                                    wole herbatke albo kawke :)
                                                  • lacido Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:25
                                                    ale my tu o problemach z zasypianiem m mówimy :) a na to kawka to nie bardzo :)
                                                  • garcia6 Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:28
                                                    ...owszem niby tak ale nie zawsze :)
                                                  • lacido Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:31
                                                    łał jakie piękne i do wszystkiego pasujące zdanie, muszę zapamiętać :)))
                                                  • garcia6 Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:32
                                                    Umiem sie wykrecic jestem gorszy od ryby w garsci :P
                                                  • lacido Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:34
                                                    to uważaj, bo ja jestem mistrzynią w przypieraniu do muru :)
                                                  • garcia6 Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 15:47
                                                    Dobrze bede mial to na uwadze i postaram sie nie podlozyc ;)
                                                  • lacido Re: chinska czarna dziura 26.12.08, 20:42

podkładać się możesz, nie kopie leżącego :)

- kuwa, niech juz Sylwia wraca
                                                    - brudno?
                                                    - formy zycia, ktore wyewoluowaly na naczyniach w zlewie wynalazly kolo :|
                                                  • obrotowy Mila.? - czukas sie samotnie Swieta? 26.12.08, 22:10
                                                    Ja to rozumiem.
                                                    Tak to (czasem) bywa.
                                                  • lacido Re: Mila.? - czukas sie samotnie Swieta? 27.12.08, 14:00
                                                    akurat o Mili nie myślałam dopóki nie odsłuchałam linków w tym wątku :) co do
                                                    świat to hmmmm nie jestem samotna choć czasem tak się czuję :)
    • andreas3233 Re: cos do posluchania 25.12.08, 17:31
      to jest znacznie lepsze!!!!!:)))

www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE&feature=related
      • dotyk_wiatru Re: cos do posluchania 26.12.08, 22:05
        andreas3233 napisał:

> to jest znacznie lepsze!!!!!:)))
        >
        > www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE&feature=related

Andreas, Garcia preferuje 'nieco' inna muzyke ;)
        • poprioniony Re: cos do posluchania 26.12.08, 22:30
          A ja preferuje klasyke, nienaganne maniery i eleganccy panowie
          w muszkach: www.youtube.com/watch?v=x691m8NTNzU&fmt=18
          • dotyk_wiatru Re: cos do posluchania 26.12.08, 22:35
            Nic tylko pogratulować...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka