Gość: rex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:01 Ja sikam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:22 moj maz,sama go na tym 'nakrylam'/zrobilam mu o to karczemna awanture,prawdziwy facet nie powinien tak sikac, dla mnie to sick! obiecal, ze postara sie to w sobie zmienic. Slusznie go zjechalam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:36 slusznie bo to gejowski nawyk,tylko geje maja taki odruch wsrod facetow, nie zdziwila bym sie gdyby Twoj maz byl krypto gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:55 nawyk z sikaniem tlumacze sobie nastepujaco:moj maz wychowal sie bez ojca,ktory wyjechal za granice kiedy maz byl dzieckiem.Wychowal sie wsrod kobiet,jest cudownym-czulym facetem.Jednak poziom jego wrazliwosci a takze wymiem wymienione zachowanie doprowadzaja mnie czasem do szalu i napadow wscieklosci.zachowanie faceta musi byc meskie,czasem wrecz samcze.Nie estesmy dlugo malzenstwem,czy ktos ma moze podobne doswiadczenia i wie jak uczynic faceta bardziej meskim tak,by go nie zranic?ja zaczelam od prosby by zapisal sie na silownie.prosze o rade,bo wiem,ze on zrobi dla mnie wszystko,ja jednak chce byc taktowna i dostac to o co prosze nie raniac go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 23:39 on jest krypto gejem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 23:59 nie zalamuj mnie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: 64.187.48.* 08.11.03, 02:25 tak, a ja nigdy ibnaczej tylko na stojaco,wyjmuje fujare i sikam jak nalezy,no nie zeby po bokach no nie ,i myslalem ze jest okey ,a siostry mojej "narzeczonej "naskoczyly na nia zebym to zmienil i siusial jak one na siedzaco,jedna juz rozwodka jest ,druga widzi chlopa 3-mce w roku,no i tak jej doradzaja,stczylem niesamowita bitwe o to,wyszedlem zwyciesko ,ale mam wrogow teraz zajadlych,jej siostry,kurde mysle sobie ze one nic tylko po prostu zawistne sa,jak tak mozna tego nienawidzic ze ktos moze inaczej,niepojete dla mnie,jam chlop jest i basta!!!!!i jezeli wasze chlopy tak samo robia ,to dobrze !!cieszcie sie,macie portki w domu a nie damskie majty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno555 Re: Kto z was faceci sika na siedząco?Anka... IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 07:30 Anka nie podawaj sie aby byl bardziej meski to naucz go aby lal na stojaco najlepiej po calej muszli klozetowej i dookola,moze tez po scianach.A supermena z niego zrobisz gdy deske klozetowa ci obsra.Keep good work!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kto z was faceci sika na siedząco?Anka... IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.03, 09:58 tak tak, bruno ma racje, naucz goopriskiwac kafelki i niech mu skapuje na deske. Wtedy bedziesz miala prawdziwego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Kto z was faceci sika na siedząco?Anka... IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.03, 10:36 Ha ha ha ha ha. Prawdziwy facet leje po desce, pryska po scianach i podlodze..... Prawdziwa kobieta musi to wszystko sprzatac, o zapachach nie wspominam. jak jeszcze masz dywaniki w kibelku to musisz miec kilka par zeby po kazdym sikaniu wyprac. Dziewczyno ciesz sie ze sika na siedzaco ja bym takiego stojacego pogonila z domu od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto z was faceci sika na siedząco?Anka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 11:24 troche zescie mnie uspokoili.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohliwy Re: Kto z was faceci sika na siedząco?Anka... IP: 195.205.44.* 08.11.03, 11:36 a ja ta sikam bo mi sie nichce stac!!! i nie jestem gejosem..... czasem jak jestem zmeczony, lub po imprezie to z przyjemnoscia siadam!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto z was faceci sika na siedząco?Anka... IP: *.56.140.63.Dial1.Chicago1.Level3.net 29.11.03, 23:03 maja kobita nie ma problemu to sobie szuka ja swojwgo 2 lata scigalam zeby siadal iteraz mam czysty sedes Odpowiedz Link Zgłoś
k8sz Re: Kto z was faceci sika na siedząco? 17.11.03, 16:14 Ej, no nie przeginajcie. Mój mąż sika w domu na siedząco i naprawdę jestem mu za to wdzięczna. Nauczyła go tego jego mama, bo prawda jest taka, że faceci mają straszny problem z trafianiem do muszli klozetowej podczas sikania na stojąco, a oczywiscie sprzątać też im się nie chce. Jak pierwszy raz zobaczyłam go sikającego na siedząco, to nawet się z niego śmialam, ale później przypomniałam sobie jak to było mieszkac przez parę lat z moim bratem - koszmar - on nie przyznawał się do tego, że mógłby nie trafić, sprzątać oczywiście się brzydził, a poniewaz dla mniw w łazience raczej powinno być czysto, to sama sprzątałam. Teraz na serio jestem wdzięczna mojemu mężowi (a raczej teściowej). A krypto gejem nie jest - jak wyjeżdżamy gdziekolwiek poza W- wę, to wogóle nie wchodzi do ubikacji, bo wreszcie może sobie posikać jak facet - na dworzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 13:37 Dopóki nie próbuje siadać na pisuar to jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALDI Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.acn.pl 12.11.03, 14:55 I od tej pory nawet SRA na stojąco??? Ja tylko leje na siedząco przy sraniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.class147.petrotel.pl 18.11.03, 21:41 Jak lubisz pucować kibel to twoja sprawa mój sika na siedziaco i chwała mu za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erich Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 18:45 To ja sie chyba z choinki urwalem, bo pierwszy raz slysze zeby tak jakis facet sikal. Az sie dziwie ze sie komus chce cale gacie sciagac jak mozna tylko rozporek rozpiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forum Prywatne Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 19:54 SPROBUJ SIKAC NA STOJACO GDY CI STOI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 22:58 ...a ty sprobuj na siedzaco ja ci stoi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 00:54 ja od wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forum Prywatne Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.proxy.aol.com 09.11.03, 02:45 prubowalem huju zlamany Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Kto z was faceci sika na siedząco? 09.11.03, 17:02 A jak można sikać na siedząco do zlewu?!?!?!?!? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 18:06 czyś ty zgłupiała dziewczyno. Nie słuchaj historii idiotek o krypto gejach . ja jestem gejem od zawsze tak jak moj partner i nigdy nie sikamy na siedząco. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Moze jest to poprostu czysty facet i nie chce ci osczac łazienki bo cie kocha. Chyba wiesz że to pryska. Poza tym to Herodot pisał,że w starożytnym Egipcie wszycy mężczyżni sikali na siedząco i chyba gejami nie byli..... a propos kobiety podobno lubiły to robić na stojaco co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikacz a ja sikam na siedzaco i na stojaca.. IP: *.client.comcast.net 09.11.03, 18:23 Bo gdybym za kazdym razem lal na stojaco to za kazdym razem mialbym oblane spodnie, bo w USA muszle klozetowe sa wypelnione do polowy woda, wiec odprysk niesamowity. Na siedzaco - wlasnie z tego powodu. Na stojaco, gdy nie mam zbyt wiele czasu i nie jest to moja muszla kolzetowa.. z powodu odprysku nie chcialo by mi sie czyscic wszystkiego za kazdym razem po dolaniu. Po za tym jak juz ktos wspomnial, gdy jestem zmeczony to sobie usiade i poczytam gazete przy okazji a moze poza sikaniem dorzuce cos wiecej. Nie martw sie, wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet2 Re: a ja sikam na siedzaco i na stojaca.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 19:04 Gość portalu: sikacz napisał(a): > Bo gdybym za kazdym razem lal na stojaco to za kazdym razem mialbym oblane > spodnie, bo w USA muszle klozetowe sa wypelnione do polowy woda, wiec odprysk > niesamowity. Na siedzaco - wlasnie z tego powodu. Na stojaco, gdy nie mam zbyt > wiele czasu i nie jest to moja muszla kolzetowa.. z powodu odprysku nie chcialo > > by mi sie czyscic wszystkiego za kazdym razem po dolaniu. Po za tym jak juz > ktos wspomnial, gdy jestem zmeczony to sobie usiade i poczytam gazete przy > okazji a moze poza sikaniem dorzuce cos wiecej. Nie martw sie, wszystko jest ok > . A ja tam się kładę na kiblu bokiem i dopiero leje.Najlepsza metoda.A jak stoi to już w zasadzie nie ma wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan kufa ale wątek.... IP: *.chello.pl 10.11.03, 16:16 Ja sikam na siedzaco, bo przy okazji wole sobie puscic baka albo sie podetrzec. w zasadzie moge sikac na stojaco, ale oniewaz jestem wysoki [189 cm] wiec ciezko jest trafic do kibelka aby nieobryzgac sobie spodni albo scian. Praktyczniej i czysciej jest sikac na siedzaco. To ze wole facetow nie ma nic do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: kufa ale wątek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 18:48 A własnie , że ma tylko Ty o tym nie wiesz. Sikanie na stojąco jest nieodłącznie związane z meskoscią. To swoisty atrybut mężczyzn i zachowanie przypisane tylko nim. Kobiety mimo całej zabawy w równouprawnienie nie mogą domagac się społecznej akceptacji sikania na stojąco i budowy specjalnie dla nich urządzeń sanitarnych umożliwiajacych im takie sikanie. Sikanie na stojąco jest więc nieodłacznie związane z meskością. Tłumaczenia typu, że nie mogę trafic , że bryzga po ścianach.... to bzdury, chyba, że ktos ma postrzepiona końcówke penisa lub ma problemy psychomotoryczne. Normalny facet sika na stojaco i nie ma problemów z trafieniem czy bryzganiem. Badania psychologiczne udowodniły, że sikanie na siedząco (mężczyźni) jest wynikiem zniewieścienia na punkcie homoseksualizmu, przy czym nie musi być to homoseksualizm jawny, może byc ukryty gbądź opóżniony w samouswiadomieniu. Faceci, sikanie na stojąco jest naszym jedynym atrybutem do którego nie mogą się doczepic kobiety. To nasze! A kobiety zmuszające do sikania na siedząco swoich mężów czy synów robią im ogromną krzywde na psychice. I są najzwyczajniej załosne w swej argumentacji. Chodzi im jedynie o wyzbycie z godności i męskości swoich facetów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan wiem jak rozwiazac problem ukrytego homoseksu IP: *.chello.pl 10.11.03, 20:18 > Sikanie na stojąco jest więc nieodłacznie związane z meskością. Tłumaczenia > typu, że nie mogę trafic , że bryzga po ścianach.... to bzdury, chyba, że ktos > ma postrzepiona końcówke penisa lub ma problemy psychomotoryczne. Normalny > facet sika na stojaco i nie ma problemów z trafieniem czy bryzganiem. > Badania psychologiczne udowodniły, że sikanie na siedząco (mężczyźni) jest > wynikiem zniewieścienia na punkcie homoseksualizmu, przy czym nie musi być to > homoseksualizm jawny, może byc ukryty gbądź opóżniony w samouswiadomieniu. Mozesz przytoczyc zrodla tych psychologicznych badan? Wiem jak rozwiazac ten problem. W takim razie aby byc bardziej meskim musze sie przekonac swojego wspolokatora do sikania do umywalki w lazience. Ew. jak jest zajeta to do zlewu w kuchni. Siegam do obu spokojnie, sikanie jest na stojaco a to przeciez oznaka meskosci. buahahaha he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: kufa ale wątek.... 19.11.03, 12:02 Gość portalu: man napisał(a): > Sikanie na stojąco jest nieodłącznie związane z meskoscią. Nieprawda. Opinia charakterystyczna dla tych, co im "męskość" urwało. > To swoisty atrybut mężczyzn i zachowanie przypisane tylko nim. Nieprawda. Nie wszystkie kobiety są na tyle ponure, by od czasu do czasu nie zabawić się w sikanie na stojąco. > Kobiety mimo całej zabawy w równouprawnienie nie mogą domagac się społecznej akceptacji sikania na stojąco i budowy specjalnie dla nich urządzeń sanitarnych umożliwiajacych im takie sikanie. Nieprawda. Przypuszczam, że kobiety mają ew. "społeczną akceptację" takiego zachowania w tyłeczkach (i słusznie). A po co zaraz bydować urządzenia? Kobieta spokojnie może wysikać się do tzw. pisuaru, projektowanego rzekomo dla mężczyzn i jest to widok całkiem przyjemny, zwłaszcza w publicznej toalecie i nie zdarza się wbrew pozorom wcale tak rzadko. > Sikanie na stojąco jest więc nieodłacznie związane z meskością. Tłumaczenia typu, że nie mogę trafic , że bryzga po ścianach.... to bzdury, chyba, że ktos ma postrzepiona końcówke penisa lub ma problemy psychomotoryczne. Nieprawda. Powyższe sugeruje, że masz mniej, niż blade pojęcie o tzw. mechanice płynów. > Normalny facet sika na stojaco i nie ma problemów z trafieniem czy bryzganiem. Badania psychologiczne udowodniły, że tzw. "normalny facet", który "nie ma problemów z trafieniem czy bryzganiem" ma za to problemy z trafianiem w "co innego". > Badania psychologiczne udowodniły, że sikanie na siedząco (mężczyźni) jest > wynikiem zniewieścienia na punkcie homoseksualizmu, przy czym nie musi być to > homoseksualizm jawny, może byc ukryty gbądź opóżniony w samouswiadomieniu. Wyżej już rozwiązaliśmy trudny problem "Badań psychologicznych". > Faceci, sikanie na stojąco jest naszym jedynym atrybutem do którego nie mogą > się doczepic kobiety. Nieprawda, mogą. I "doczepiają". I słusznie. > To nasze! A kobiety zmuszające do sikania na siedząco swoich mężów czy synów robią im ogromną krzywde na psychice. I są najzwyczajniej załosne w swej argumentacji. Chodzi im jedynie o wyzbycie z godności i męskości swoich facetów! I do "wyzbycie z godności i męskości swoich facetów" dodać należy: "ale tylko tych, których 'godność' i 'męskość' w tym jedynie się przejawia". PS. W społecznościach używających sanitariatów istnieje interesujący problem znany jako tzw. "drąg poranny". Co ciekawe, nie rozwiązuje go ani sikanie na stojąco ani na siedząco. Pozostaje konstrukcja specjalnych, 2,5 metrowych pisuarów albo balkon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man SIKAJMY NA STOJĄCO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 18:49 A własnie , że ma tylko Ty o tym nie wiesz. Sikanie na stojąco jest nieodłącznie związane z meskoscią. To swoisty atrybut mężczyzn i zachowanie przypisane tylko nim. Kobiety mimo całej zabawy w równouprawnienie nie mogą domagac się społecznej akceptacji sikania na stojąco i budowy specjalnie dla nich urządzeń sanitarnych umożliwiajacych im takie sikanie. Sikanie na stojąco jest więc nieodłacznie związane z meskością. Tłumaczenia typu, że nie mogę trafic , że bryzga po ścianach.... to bzdury, chyba, że ktos ma postrzepiona końcówke penisa lub ma problemy psychomotoryczne. Normalny facet sika na stojaco i nie ma problemów z trafieniem czy bryzganiem. Badania psychologiczne udowodniły, że sikanie na siedząco (mężczyźni) jest wynikiem zniewieścienia na punkcie homoseksualizmu, przy czym nie musi być to homoseksualizm jawny, może byc ukryty gbądź opóżniony w samouswiadomieniu. Faceci, sikanie na stojąco jest naszym jedynym atrybutem do którego nie mogą się doczepic kobiety. To nasze! A kobiety zmuszające do sikania na siedząco swoich mężów czy synów robią im ogromną krzywde na psychice. I są najzwyczajniej załosne w swej argumentacji. Chodzi im jedynie o wyzbycie z godności i męskości swoich facetów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan do zlewu w kuchni albo do umywalki w lazience! IP: *.chello.pl 10.11.03, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MURZYNKA Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 21:12 RAZ MAMUSIA MIALA SYNKA ALE CHCIALA MIEC CORECZKE WIEC KAZALA MU SIKAC NA SIEDZACO UBIERALA GO JAK DZIEWCZYNKE I CZESALA ROWNIEZ. SYNEK SIE OZENIL I NADAL SIKAL NA SIEDZACO I UBIERAL SIE JAK DZIEWCZYNKA TUDZIEZ CZESAL, ZONA GO ZOSTAWILA A SYNEK ZWIAZAL SIE Z FACETEM I NADAL SIKA NA SIEDZACO I UBIERA I CZESZE... Odpowiedz Link Zgłoś
ernaa Re: Kto z was faceci sika na siedząco? 11.11.03, 18:28 Ja nie wiedziałam, że istnieje taka mozliwośc. Myslalam, że wszyscy faceci sikaja na stojaco. A to niespodzianka. Podsumuje to jednym słowem: fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet2 Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 18:35 ernaa napisała: > Ja nie wiedziałam, że istnieje taka mozliwośc. Myslalam, że wszyscy faceci > sikaja na stojaco. A to niespodzianka. Podsumuje to jednym słowem: fuj! Pewnie są jeszcze kobiety sikające na stojąco.Też bym się zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
ernaa Re: Kto z was faceci sika na siedząco? 11.11.03, 22:07 Kobieta nawet gdyby chciała to jak ma sikac na stojąco? Do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 12:35 chyba w majtki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dru Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.03, 19:11 A ja mam pisuar w domu .Taki z klapką .Dzięki temu ,nie musze sikać do zlewu albo siadac jak kobieta na desce sedesowej .Polecam wszyskim facetom takie rozwiazanie. A poza tym na pisuarze żadna baba nie usiądzie ,he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet2 Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:53 Gość portalu: dru napisał(a): > A ja mam pisuar w domu .Taki z klapką . Jak to z klapką.Pytam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denay Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.03, 19:58 ale smieszny watek... dawno sie tak nie usmialam hehehehehe :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Moje kochanie, jak mu zwrocilam uwage na wyglad kafelkow, podlogi i ubikacji przyniosl z pracy wlasnorecznie wprodukowany obrazek ze znakiem zakazu "rozchlapywania" z napisem "AIM BETTER, DRIP LESS Thank You!" I karteczkw wisi na scianie przy ubikacji ku uciesze wszystkich gosci ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Kto z was faceci sika na siedząco? 19.11.03, 12:05 ernaa napisała: > Kobieta nawet gdyby chciała to jak ma sikac na stojąco? Do czego? Raczej: "Po czym?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puder Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 23:54 Ja sikam na siedząco... Dlaczego? B O C Z Y S Z C Z Ę K I B E L !!!!! ...I wcale nie jestem gejem:) PS. No może trochę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 20:23 No więc jestes gejem, stąd takie damskie sikanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puder Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 12:42 ...więc może i jestem, choc jeszcze tego nie sprawdzałem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kto z was faceci sika na siedząco? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 16:02 podobno sikanie na siedzaco jest duzo lepsze dla prostaty... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.er Re: Kto z was faceci sika na siedząco? 30.11.03, 20:57 nie będę czytać waszych wypocin bo temat trochę kretyński i po pierwszych wypowiedziach widze że macie nie zdrowe podejście do tematu. Sikanie na siedząco ma jeden poważny plus. Jak facet jest wysoki i celuje z wysoka to wszystko wokół jest opryskane... moczem. Jak siedzi to nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Kto z was faceci sika na siedząco? 30.11.03, 21:07 madzia.er napisała: > Jak siedzi to nie ma problemu Chyba, że siedzi na umywalce, albo na pralce. Odpowiedz Link Zgłoś