Dodaj do ulubionych

Golarki elektryczne-czy warto sobie taką sprawić??

IP: *.media4.pl / *.media4.pl 11.11.03, 00:40
Hej faceci, czy którys z Was ma golarke elektryczną? Zastanawiam się czy
sobie kupić i oczekuję porady:-)
Słyszałem że niedokładnie golą. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Golarki elektryczne-czy warto sobie taką spra IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 17:11
      Mój tata sprawił sobie golarkę elekryczną. Kosztowała dużo, ale buzię ma
      gładziutką jak bobasek:)Ona dostosowuje swój kąt do twarzy, ma jakiś sygnał jak
      już dane miejsce nie ma włosów itd. Muszę sprawić taką golarkę swojemu mężowi,
      jest naprawdę bardzo dokładna.
      • libressa Re: Golarki elektryczne-czy warto sobie taką spra 11.11.03, 17:20
        Brzytwa, prawdziwy mężczyzna
        używa tylko brzytwy...
        :)
        ---
        Nadmiar zalet to duza wada.
        /LIBRA/
    • Gość: 1234 Re: Golarki elektryczne-czy warto sobie taką spra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 10:27
      Ja taką się golę od kiedy się tylko pojawiły w polsce inne golarki niż
      radzieckie, bo nożyki mnie podrażniały, a golarka nie. I nie kupuj byle czego
      na targu za 20 zł bo to się nadaje tylko do golenia chomika. Polecam Philips -
      wygodnie się trzyma (golę się teraz), albo Braun - troszkę mniej wygodna do
      trzymania ale chyba dokładniej goli (miałem przed Philipsem, a jeszcze
      wcześniej miałem Sanyo). Ruskie golarki i te z targu do śmieci.
      • Gość: pavvel Re: Golarki elektryczne-czy warto sobie taką spra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:27
        a jaki model mogli byscie poleci golarki zeby nie byla na jdrosza tak do 300 zl
        i najlepiej do twardego zarostu!!!
        • Gość: dolineczka Re: PHILIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:29
          modelu ani ceny niestety Ci nie moge przybliżyc ale wiem, że są godne polecenia
          • Gość: pavvel Re: PHILIPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:57
            ale czy warto inwestowac w system quadra action czy wystarczy zwykla glowica i
            czy lepsze sa 2 czy 3 ostrza?
            • Gość: dolineczka Re: PHILIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:01
              Proponuje się dopytać u handlowca, albo wejdź na stronę Philipsa. No to by
              było na tyle mojego wymądrzania.
              ;)))
              • Gość: pavvel Re: PHILIPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:58
                strone odwiedzilem ale tam niestty nie pisze ktory system jest lepszy :( a jak
                juz inwestuje tyle kaski to chcialbym jak najlepiej ja wydac!!! a moze ktos
                powiedziec tak szczerze czy wogle warto kupowac golarke czy jej przewaga nad
                tradycyjna maszynka jest taka duza??
                • Gość: adam Re: PHILIPS IP: *.iweb.pl 17.11.03, 14:36
                  witam

przewaga jest i to w kilku sprawach
                  1) kasa w golarke inwestujesz raz i urzywasz conajmniej kilka lat w moim
                  przypadku juz 5
                  2) elektryczna nie podrarznia skory i nie mozna sie ja zaciac :) goli tak samo
                  jak zwykle ostrze
                  3) szybciej sie mozna ogolic

ja polecalbym ci masynki philipsa z 3 glowicami koniecznie akumulatorowa na
                  allegroza 300 zl mozna kupic juz naprawde dobra
                  ps. sorrki za bledy ortograficzne :)
                  • Gość: pavvel Re: PHILIPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 19:50
                    ale czy warto inwestowac w ten system quadra action czy wystaczy zwykla euchoma
                    glowica? a moze znasz jakis godny polecenia model? wielki edzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka