monikinha 27.01.09, 09:38 Panowie, czy jest cokolwiek co kręci Was bardziej niż WŁADZA? Proszę o szczerość :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: pytanie do Panów 27.01.09, 09:42 monikinha napisała: > Panowie, czy jest cokolwiek co kręci Was bardziej niż WŁADZA? > Proszę o szczerość :) jasne, ognista dupa z ku...kami w oczach i ociekająca pożadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: pytanie do Panów 27.01.09, 09:56 Jak masz władzę, to możesz też mieć i tę ognistą dupę. Na odwrót nie za bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: pytanie do Panów 27.01.09, 10:00 > Jak masz władzę, to możesz też mieć i tę ognistą dupę. a co mi po przymuszonej dupie ? To ona ma mieć obsesje bycia pokrytą, wtedy to jest jazda :-) > Na odwrót nie za bardzo ;) co zrobić, skoro tylko ci z władzą Cię ciągną :-) Pozostaje Ci wyrwać Gosia, bo Marcinkiewicz i Dorn już zajęci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: pytanie do Panów 27.01.09, 10:34 Ja się pytam co Ciebie ciągnie, a nie co mnie ciągnie :P A to że mi pan Kazio z tą blądi serce złamał, to nie Twój zasrany interes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: pytanie do Panów 27.01.09, 10:38 > Ja się pytam co Ciebie ciągnie, a nie co mnie ciągnie :P przecież Ci napisałem, to nie przyjęłaś do wiadomości i wciskach mi dziecko w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: pytanie do Panów 27.01.09, 11:20 Ależ przyjęłam - Tytusa kręci ociekająca du.pa :) Teraz czekam na inne opinie (choć po tym wstępie może być o to ciężko :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: pytanie do Panów 27.01.09, 11:23 Tytusa kręci najbardziej jak to on określa "umaczanie" zwiędłego ch...a w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: pytanie do Panów 27.01.09, 11:41 > Tytusa kręci najbardziej jak to on określa "umaczanie" zwiędłego > ch...a w dupie. niestety ty, zwiędła matrono, nie możesz liczyć w tej kwestii na żadne względy. :-) (choć doceniam twe obsesyjne starania w wyszukiwaniu mego nicka... za tą konsekwencję możesz dostać buziaczka w policzek, tak stosownie do twego kredowego wieku, chcesz ?... na więcej nie licz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: pytanie do Panów 27.01.09, 11:38 Za dużo filmów się naoglądałaś:-). Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: pytanie do Panów 27.01.09, 11:45 A powiesz mi grz.egorzu jak to jest w prawdziwym życiu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: pytanie do Panów 27.01.09, 11:51 Mnie póki co władza nie kręci, mam 26 lat i 4 miesiące. Czy coś ze mną nie tak?! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: pytanie do Panów 27.01.09, 15:27 No może być coś z Tobą nie tak, skoro już przerobiłeś 11 bezdzietnych związków, a nie wiadomo ile jeszcze dzietnych, to może być znak, że nie potrafisz zbudować nic trwałego... Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: pytanie do Panów 27.01.09, 18:51 Ten w którym aktualnie jestem jest już na zawsze i jest dzietny:-). Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: pytanie do Panów 27.01.09, 14:06 mnie wladza nie kreci. kreca mnie blondynki lol nie wiem czemu ale tak mi sie porobilo i zostalo. wladza jest do d. niczego nie daje procz problemow. a ladna, madra, dobra blondi sredniego wzrostu to skarb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: pytanie do Panów 27.01.09, 15:35 nigdy nie mozesz byc pewnym kto i po co robi w sieci. nawet doroslych potrafia molestowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy belkot 27.01.09, 15:50 Na tym Swiecie mozna miec niezle doopy bez wladzy i bez wielkich pieniedzy - i cale szczescie :) Odpowiedz Link Zgłoś