garcia6 31.01.09, 19:58 "...tych przeciętnych to szukają skromne dziewczyny ze wsi..." Kobiety to jednak umia sobie dosadzic do pieca :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naonja81 Re: Cytuje: 31.01.09, 20:03 garcia6 napisał: > "...tych przeciętnych to szukają skromne dziewczyny ze wsi..." > Kobiety to jednak umia sobie dosadzic do pieca :D oj Misiek coś czuje żeś ze wsi, bo właśnie tam często posługują się formą "UMIĄ" UMIEJĄ Misiek, UMIEJĄ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiamisia Re: Cytuje: 31.01.09, 20:04 No jasne, dziewczyny lubią złych chłopców, nie od dziś to wiadome. Odpowiedz Link Zgłoś
garcia6 Re: Cytuje: 31.01.09, 20:09 Dziewczyny i chlopcy mnie nie interesuja...KOBIETY TYLKO :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiamisia Re: Cytuje: 31.01.09, 22:10 garcia6 napisał: > Dziewczyny i chlopcy mnie nie interesuja...KOBIETY TYLKO :) czyli nie mam szans. Odpowiedz Link Zgłoś
garcia6 Re: Cytuje: 31.01.09, 22:26 Nie mnie to oceniac...zreszta mam inne zadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pol_krzaka Re: Cytuje: 31.01.09, 20:13 To określenie "skromne dziewczyny ze wsi" chyba miało brzmieć negatywnie, tymczasem wcale nie jest, wprawdzie znam tylko dwie takie ale obie są ciepłe, serdeczne i wyjątkowo ładne jak na ich zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Cytuje: 31.01.09, 21:14 garcia6 napisał: > "...tych przeciętnych to szukają skromne dziewczyny ze wsi..." > Kobiety to jednak umia sobie dosadzic do pieca :D nie zgodzę się z cytatem i już ! tak może było z pięćdziesiąt lat temu, he,he:) a kobieta ? jesli taką jest to zawsze pozostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Cytuje: 31.01.09, 22:34 zacerowana, z łatą, z dziurą nawet.... gdy trafi na wytrawnego krawca, być może igiełka za cieńka czy nitka za krótka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Cytuje: 31.01.09, 22:33 znaczy ze jestem ze wsi :) jacyś ponadprzeciętni mi się nie trafili :) Odpowiedz Link Zgłoś
garcia6 Re: Cytuje: 31.01.09, 22:37 a ja sobie zaspiewam: Jestem wiesniakiem mom mi Elvis...fajnym chlopakiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Cytuje: 31.01.09, 22:41 choć po zastanowieniu jednak chyba nie jestem ze wsi, trafił mi się jeden nieprzeciętnie lekkomyślny, drugi nieprzeciętnie zakłamany - nie wiem czy to się liczy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
garcia6 Re: Cytuje: 31.01.09, 22:45 o widzisz i tutaj wlasnie tkwi ten szkopulek :d Odpowiedz Link Zgłoś