adcore Re: Trendy wiosna 30.03.09, 20:20 gaz..ty to ujoles tak po polsku...:-) polskich meszczyzni powinni byc ubierani przez polskie kobiety...one w postPRLu staraja sie nadazac i utrzymywac pewien styl.Ja sam posiadam wiele ciuchow w tych kolorach ale komponuje innaczej....preferuje wieksze kontrasty....moze dlatego ze nie jestem geyem....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grunge Re: Trendy wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 20:44 same gejuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: Trendy wiosna IP: *.chello.pl 30.03.09, 21:38 a gdzie mężczyźni? to miała być moda dla Panów, fuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Trendy wiosna 30.03.09, 21:59 Zajrzałem tu tylko w jednym celu: by poczytać komentarze... No i nie zawiodłem się :( S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Trendy wiosna IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 22:34 Artykuł sponsorowany. Ale brzydkie te wieszaki... Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: Trendy wiosna 30.03.09, 22:34 stanął już wam ? Macie orgazm? Wasze ego sięga już nieba? A może dalej? Ohy i ahy są zbędne moda to kreacja, 15 innym projektantów pokaże coś przeciwnego, kolory ciemne stonowane, luźnie i tam też polecicie? Poza tym H&M to moda dla mas, większość na emo/lalusiów bądź chudych jakby wyszli z obozu. Do tego Lee i Americanos co to za marki? Gucci, Prada czy Yves Saint-Laurent to rozumiem. Do tego śmieszne polskie ceny...takie jak wyżej rzeczy można kupić taniej, ba! lepsze bo często taka sama jakość i tańsze, bądź dużo bardziej wyszukane i ciekawe. Tylko że trzeba się osobiście wybrać np. do Włoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Trendy wiosna IP: *.adsl.alicedsl.de 30.03.09, 22:46 jedyne co warto miec to kurtka NAVARRA..... a poza tym chcialbymzobaczyc kogos tak ubranego na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Trendy wiosna IP: *.171.29.226.static.crowley.pl 30.03.09, 23:59 pff, to ja znalazłem coś ładniejszego :P pet3r.neostrada.pl/daisuke_1.JPG jasne buty(mogą być trampki) czarne jeansy, czarny pasek założony normalnie, jasny pasek zaczepiony z jednej strony. Jasna koszula z jakimiś czarnymi wzorkami, okulary przeciwsloneczne i do tego wszystkiego dłuższe włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awanturnik Re: Trendy wiosna IP: *.globalconnect.pl 31.03.09, 00:27 Jak zwykle dzięki za artykuł, teraz już wiem czego unikać. Czy ktoś normalny wbił by się w trzewiki Massimo Dutti ? :D Albo szałową kreację by ROBERTO CAVALLI :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L4 Re: Trendy wiosna IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 08:16 Moda jest dla ludzi bez wyobraźni, dla ludzi którym trzeba mówić co maja założyć, czego mają słuchać, jak się zachowywać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Trendy wiosna IP: *.chello.pl 31.03.09, 08:37 Wątpie by nawet jakikolwiek gej w Polsce założył coś takiego, a co dopiero prawdziwi mężczyźni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Trendy wiosna IP: *.slo.csk.pl 31.03.09, 09:43 Artykuł powinien mieć tytuł "Co na wiosnę włoży modny gej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sola Re: Trendy wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 09:47 Popieram komentarze. Dopuszczalne pierwsze zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż Re: Trendy wiosna IP: *.hstl1.put.poznan.pl 31.03.09, 10:10 a miało być coś dla mężczyzn na wiosnę.... Odpowiedz Link Zgłoś
dude2009 Re: Trendy wiosna 31.03.09, 10:13 No cóż można powiedzieć? Pedalskie ubrania znowu w modzie. nie jestem homofobem. Może i pedzie są cool. Ale, czy wszyscy musimy wyglądać jak pedały??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trendy wiosna IP: *.aster.pl 31.03.09, 10:33 swiatowa mode robia pedaly, bo kobieta ma za malo mozgu, zeby zrozumiec, ze ubiera sie dla mezczyzny. Stad smutna konsekwencja taka, ze ubrania dla facetow sa pedalskie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strenesse Re: Trendy wiosna IP: 195.248.91.* 31.03.09, 10:52 WAS poprost na to nie stac..musicie w polsce POL roku na zakiet JIL S pracowac...plujcie dalej ale ubrac tego i tak nigdy nie zdolacie Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Re: Trendy wiosna 31.03.09, 11:33 Gajery z CK i Ferragamo wygladaja jak zywcem zerzniete z filmu Glupi i glupszy, pamieta ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciota Re: Trendy wiosna IP: 195.248.91.* 31.03.09, 11:59 I ja kocham buty ferragamo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość/BABA z postPR Re: Trendy wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 12:57 Masakra;/ Gość - Ty masz chyba za mało mózgu,żeby odstawić koksy i zrzucić dres z czwartym paskiem gratis od firmy... Nie dziwcie się Panowie, że dziewczyny wolą obcokrajowców... Od polskich panów nawet byłe kolonie francuskie są lepiej ubrane... Żałość ogarnia w związku z waszymi poglądami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spaced Re: Trendy wiosna IP: *.spray.net.pl 31.03.09, 13:04 Jak patrze na te komentarze to upewniam sie coraz bardziej, ze czas wyjechac z tego kraju. Połowa buców komentujacych ten art. nie rozumie chyba jaki jest cel prezentacji kolekcji na wybiegach i tego artkułu. Nie chodzi zeby sie tak samo ubierac tylko jak ktos wyzej napisał dobrac do siebie to co pasuje. Ogólnie smiesznie sie zyje w kraju chorym na gejowska paranoje. Wszyscy tutaj tak boja sie homosexualizmu, ze widza go wszędzie. Sam jestem heterosexualnym facetem ale nie czuje, ze musze sie ograniczac tylko do czarnego koloru i fryzury od pana staszka na osiedlu zeby udowodnic swoja meskosc. Prawdziwie meski facet nie musi udowadniac swojej heterosexualnosci na prawo i lewo zachowujac sie jak troglodyta i ubierajac sie bez gustu. Prawdziwi mężczyzni sa męscy w dowolnych kolorach i krojach. To jest kwestia charakteru nie pozy wiec zakompleksione chłopcy ze wsi jak tak bardzo boicie sie, ze wkladajac różową koszulke zamienicie sie w geja to moze lepiej nie wychodźcie ze swojej małe betki bo kto wie co jeszcze moze na wasza orientacje wpłynąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żygolo Re: Trendy wiosna IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 31.03.09, 13:04 Z ogromna satysfakcja pozostane niemodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Trendy wiosna IP: 81.219.116.* 31.03.09, 14:29 I pomyśleć, że tylko 600 km na zachód jest Europa, blisko, ale odległa o lata świetlne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Trendy wiosna IP: 84.38.26.* 31.03.09, 15:10 polacy nie toleruja odmiennosci i oryginalnosci, na ulicach kroluja czarne kurtki,łyse pały i spodnie dresowe, a jak ktos ubierze cos modnego to zaraz pedal, ludzie z wami w kosmos albo na edukacje na zachod, tam nikt nie boi sie wygladac "inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydle Re: Trendy wiosna IP: *.tktelekom.pl 09.04.09, 21:21 po przeczytaniu artykułu przypomniał mi się South Park w którym był program pod tytułem "Jak z wała zrobić pedała" ten artykuł też powinien mieć taki tytuł Odpowiedz Link Zgłoś