Dodaj do ulubionych

Trendy wiosna

• adcore Re: Trendy wiosna 30.03.09, 20:20
      gaz..ty to ujoles tak po polsku...:-) polskich meszczyzni powinni byc ubierani przez polskie kobiety...one w postPRLu staraja sie nadazac i utrzymywac pewien styl.Ja sam posiadam wiele ciuchow w tych kolorach ale komponuje innaczej....preferuje wieksze kontrasty....moze dlatego ze nie jestem geyem....:-))
    • Gość: grunge Re: Trendy wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 20:44
      same gejuchy
    • Gość: ego Re: Trendy wiosna IP: *.chello.pl 30.03.09, 21:38
      a gdzie mężczyźni? to miała być moda dla Panów, fuj....
    • sammler Re: Trendy wiosna 30.03.09, 21:59
      Zajrzałem tu tylko w jednym celu: by poczytać komentarze... No i nie zawiodłem się :(

S.
    • Gość: kali Re: Trendy wiosna IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 22:34
      Artykuł sponsorowany. Ale brzydkie te wieszaki...
    • ulanzalasem Re: Trendy wiosna 30.03.09, 22:34
      stanął już wam ? Macie orgazm? Wasze ego sięga już nieba? A może dalej?
      Ohy i ahy są zbędne moda to kreacja, 15 innym projektantów pokaże coś przeciwnego, kolory ciemne stonowane, luźnie i tam też polecicie? Poza tym H&M to moda dla mas, większość na emo/lalusiów bądź chudych jakby wyszli z obozu.
      Do tego Lee i Americanos co to za marki? Gucci, Prada czy Yves Saint-Laurent to rozumiem. Do tego śmieszne polskie ceny...takie jak wyżej rzeczy można kupić taniej, ba! lepsze bo często taka sama jakość i tańsze, bądź dużo bardziej wyszukane i ciekawe. Tylko że trzeba się osobiście wybrać np. do Włoch.
    • Gość: :)) Re: Trendy wiosna IP: *.adsl.alicedsl.de 30.03.09, 22:46
      jedyne co warto miec to kurtka NAVARRA..... a poza tym chcialbymzobaczyc kogos tak ubranego na ulicy...
    • Gość: peter Re: Trendy wiosna IP: *.171.29.226.static.crowley.pl 30.03.09, 23:59
      pff, to ja znalazłem coś ładniejszego :P
      pet3r.neostrada.pl/daisuke_1.JPG
      jasne buty(mogą być trampki) czarne jeansy, czarny pasek założony normalnie, jasny pasek zaczepiony z jednej strony. Jasna koszula z jakimiś czarnymi wzorkami, okulary przeciwsloneczne i do tego wszystkiego dłuższe włosy.
    • Gość: awanturnik Re: Trendy wiosna IP: *.globalconnect.pl 31.03.09, 00:27
      Jak zwykle dzięki za artykuł, teraz już wiem czego unikać. Czy ktoś normalny wbił by się w trzewiki Massimo Dutti ? :D Albo szałową kreację by ROBERTO CAVALLI :D

• Gość: L4 Re: Trendy wiosna IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 08:16
      Moda jest dla ludzi bez wyobraźni, dla ludzi którym trzeba mówić co maja założyć, czego mają słuchać, jak się zachowywać itd.
    • Gość: Gość Re: Trendy wiosna IP: *.chello.pl 31.03.09, 08:37
      Wątpie by nawet jakikolwiek gej w Polsce założył coś takiego, a co dopiero prawdziwi mężczyźni...
    • Gość: marcin Re: Trendy wiosna IP: *.slo.csk.pl 31.03.09, 09:43
      Artykuł powinien mieć tytuł "Co na wiosnę włoży modny gej".
    • Gość: Sola Re: Trendy wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 09:47
      Popieram komentarze. Dopuszczalne pierwsze zdjęcie.
    • Gość: inż Re: Trendy wiosna IP: *.hstl1.put.poznan.pl 31.03.09, 10:10
      a miało być coś dla mężczyzn na wiosnę....
    • dude2009 Re: Trendy wiosna 31.03.09, 10:13
      No cóż można powiedzieć? Pedalskie ubrania znowu w modzie. nie jestem homofobem. Może i pedzie są cool. Ale, czy wszyscy musimy wyglądać jak pedały???
    • Gość: gość Re: Trendy wiosna IP: *.aster.pl 31.03.09, 10:33
      swiatowa mode robia pedaly, bo kobieta ma za malo mozgu, zeby zrozumiec,
      ze ubiera sie dla mezczyzny.
      Stad smutna konsekwencja taka, ze ubrania dla facetow sa pedalskie,
    • Gość: Strenesse Re: Trendy wiosna IP: 195.248.91.* 31.03.09, 10:52
      WAS poprost na to nie stac..musicie w polsce POL roku na zakiet JIL S pracowac...plujcie dalej ale ubrac tego i tak nigdy nie zdolacie
    • odzim22 Re: Trendy wiosna 31.03.09, 11:33
      Gajery z CK i Ferragamo wygladaja jak zywcem zerzniete z filmu Glupi i glupszy, pamieta ktos?
    • Gość: ciota Re: Trendy wiosna IP: 195.248.91.* 31.03.09, 11:59
      I ja kocham buty ferragamo...
    • Gość: Gość/BABA z postPR Re: Trendy wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 12:57
      Masakra;/ Gość - Ty masz chyba za mało mózgu,żeby odstawić koksy i zrzucić dres z czwartym paskiem gratis od firmy... Nie dziwcie się Panowie, że dziewczyny wolą obcokrajowców... Od polskich panów nawet byłe kolonie francuskie są lepiej ubrane... Żałość ogarnia w związku z waszymi poglądami!
    • Gość: Spaced Re: Trendy wiosna IP: *.spray.net.pl 31.03.09, 13:04
      Jak patrze na te komentarze to upewniam sie coraz bardziej, ze czas wyjechac z tego kraju. Połowa buców komentujacych ten art. nie rozumie chyba jaki jest cel prezentacji kolekcji na wybiegach i tego artkułu. Nie chodzi zeby sie tak samo ubierac tylko jak ktos wyzej napisał dobrac do siebie to co pasuje.

Ogólnie smiesznie sie zyje w kraju chorym na gejowska paranoje. Wszyscy tutaj tak boja sie homosexualizmu, ze widza go wszędzie. Sam jestem heterosexualnym facetem ale nie czuje, ze musze sie ograniczac tylko do czarnego koloru i fryzury od pana staszka na osiedlu zeby udowodnic swoja meskosc. Prawdziwie meski facet nie musi udowadniac swojej heterosexualnosci na prawo i lewo zachowujac sie jak troglodyta i ubierajac sie bez gustu. Prawdziwi mężczyzni sa męscy w dowolnych kolorach i krojach. To jest kwestia charakteru nie pozy wiec zakompleksione chłopcy ze wsi jak tak bardzo boicie sie, ze wkladajac różową koszulke zamienicie sie w geja to moze lepiej nie wychodźcie ze swojej małe betki bo kto wie co jeszcze moze na wasza orientacje wpłynąć.
    • Gość: żygolo Re: Trendy wiosna IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 31.03.09, 13:04
      Z ogromna satysfakcja pozostane niemodny.
    • Gość: Krzysiek Re: Trendy wiosna IP: 81.219.116.* 31.03.09, 14:29
      I pomyśleć, że tylko 600 km na zachód jest Europa, blisko, ale odległa o lata świetlne...
    • Gość: leon Re: Trendy wiosna IP: 84.38.26.* 31.03.09, 15:10
      polacy nie toleruja odmiennosci i oryginalnosci, na ulicach kroluja czarne kurtki,łyse pały i spodnie dresowe, a jak ktos ubierze cos modnego to zaraz pedal, ludzie z wami w kosmos albo na edukacje na zachod, tam nikt nie boi sie wygladac "inaczej"
    • Gość: Bydle Re: Trendy wiosna IP: *.tktelekom.pl 09.04.09, 21:21
      po przeczytaniu artykułu przypomniał mi się South Park w którym był program pod tytułem "Jak z wała zrobić pedała" ten artykuł też powinien mieć taki tytuł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka