mnop2 09.04.09, 10:10 Czy wasze żony są najlepszymi kochankami jakie kidykolwiek mieliście? Czy 'to' idzie w parze jedno z drugim? Nurtuje mnie to od wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real.becwal Re: Żony i seks 09.04.09, 10:18 mnop2 napisała: > Czy wasze żony są najlepszymi kochankami jakie kidykolwiek mieliście? > Czy 'to' idzie w parze jedno z drugim? > > Nurtuje mnie to od wczoraj... Najlepsze moje kochanki były mężatkami :(( Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Żony i seks 10.04.09, 10:33 > Najlepsze moje kochanki były mężatkami :(( no to raczej dobrze bo inaczej nie mogłyby być Twoimi kochankami Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Żony i seks 10.04.09, 13:54 oposka napisała: > > Najlepsze moje kochanki były mężatkami :(( > no to raczej dobrze bo inaczej nie mogłyby być Twoimi kochankami > tylko mężatka może mieć status kochanki? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Żony i seks 16.04.09, 10:52 nie nie tylko ale .. samn tak stwierdziłes ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Żony i seks 22.04.09, 10:43 real.becwal napisał: > > Najlepsze moje kochanki były mężatkami :(( Ale dlaczego :((, chyba :D? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Żony i seks 10.04.09, 10:41 generalnie seks i żony się nie wykluczają :) pod warunkiem że jest to seks nie z naszymi żonami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Żony i seks 16.04.09, 07:49 Fall-usik,dlugo nad tym myslales? Wzniosle!-A watek- "bardzo logiczny"! Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Żony i seks 16.04.09, 02:34 A skad mam wiedziec kiedy z zadna inn nie probowalem? (w koncu kto wie czy zona tu nie zaglada) Odpowiedz Link Zgłoś
giles.oliver Re: Żony i seks 16.04.09, 08:24 W prawdzie innych kobiet nie miałem, ale tak - moja żona jest cudowną kochanką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Żony i seks 16.04.09, 08:32 a skąd wiesz :) skoro nie masz punktu odniesienia ;)?? No chyba że Ci żona powiedziała :D Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Żony i seks 16.04.09, 19:14 Absolutnie ma punkt widzenia - wlasny. Przeciez nie mowi ze jest lepsza od innych - jest wg niego cudowna i to chyba wystarczy? Czy np trzeba sprawdzac wszytkie jedzenia swiata zanim sie stwierdzi ze polska kuchnia jest smaczna? Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Żony i seks 16.04.09, 21:13 Uwazam, ze wlasnie zona powinna byc najlepsza kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Żony i seks 17.04.09, 07:55 :) wielu tak uważa :) dlatego wielu tak lubi obce żony :D Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Żony i seks 17.04.09, 07:54 moim zdaniem wypadałoby popróbować innych "potraw" zanim powie się że żurek jest najsmaczniejszy na świecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Żony i seks 17.04.09, 08:03 lambert77 napisał: > moim zdaniem wypadałoby popróbować innych "potraw" zanim powie się że żurek jes > t > najsmaczniejszy na świecie;) Masz rację.Po degustacji innych potraw ,jedząc codziennie żurek ,nigdy Ci się ta najsmaczniejsza na świecie zupa nie znudzi.Podziwiam Twój pogląd z rozdziawioną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Żony i seks 17.04.09, 08:17 eeeeee tam oczywiście że się znudzi... byłeś kiedyś na forum kobieta albo feministki?? Widziałeś ile się tam najsmaczniejszego na świecie żurku przelewa ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
secondmysza Re: Żony i seks 17.04.09, 23:36 lambert77 napisał: > eeeeee tam oczywiście że się znudzi... byłeś kiedyś na forum kobieta albo > feministki?? Widziałeś ile się tam najsmaczniejszego na świecie żurku przelewa > ??:) Ciekawe porównanie... Odpowiedz Link Zgłoś
krostanadupie Re: Żony i seks 19.04.09, 16:30 Żona jest po, aby ugotować, posprzątać, oprac, dzieci i mnie. A dobry seks to dobry seks. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Żony i seks 19.04.09, 16:40 Krostonadupie-Jestes wspanialy i Twoje teorie rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
krostanadupie Re: Żony i seks 19.04.09, 20:04 Nie po to się z nią żeniłem, żeby mieć chlew w chałupie. Odpowiedz Link Zgłoś
shymoons Re: Żony i seks 20.04.09, 18:00 krostanadupie napisał: > Nie po to się z nią żeniłem, żeby mieć chlew w chałupie. ... co znaczy, że jakbyś się z nią nie ożenił miałbyś chlew w chałupie??? ... świnia Ty czy cuś??? pozdrawiam szym Odpowiedz Link Zgłoś
krostanadupie Re: Żony i seks 26.04.09, 22:06 > ... co znaczy, że jakbyś się z nią nie ożenił miałbyś chlew w chałupie??? ... Sprzątaczkę bym wziął. Ja jestem stworzony do wyższych celów - muszę konstruować mosty i samoloty. ( Jak nie my mężczyźni to kto zrobi? ) To baby mają być schludne i porządne, dbające o dzieci i o mnie. Tak już ten świat jest urządzony. Odpowiedz Link Zgłoś
shymoons Re: Żony i seks 28.04.09, 23:17 krostanadupie napisał: >Ja jestem stworzony do wyższych celów - muszę konstruować mosty i samoloty. no tak... a ile tych mostów i samolotów skonstruowałeś?? ciekawi mnie to tak z męskiego punktu widzenia, chciałbym poznać kogoś WIELKIEGO ;))))) pzdr szym Odpowiedz Link Zgłoś
krostanadupie Re: Żony i seks 02.05.09, 16:05 > no tak... a ile tych mostów i samolotów skonstruowałeś?? Dwa, po jednym moście i jednym samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Żony i seks 22.04.09, 10:45 cus27 napisała: > Krostonadupie-Jestes wspanialy! Nie mogię!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Żony i seks 22.04.09, 10:44 giles.oliver napisał: > W prawdzie innych kobiet nie miałem, ale tak - moja żona jest cudowną kochanką > :-) o, jak milutko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: Żony i seks 20.04.09, 21:52 A jak sobie wyobrażasz wspólne życie gdybyś zamiast o żonie myślał o innej? Przecież by to nie miało sensu. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Żony i seks 22.04.09, 10:46 Też albowiem gdyż tak uważam ;) Ale nie zawszetak jest Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Żony i seks 28.04.09, 09:46 :DDD Zapytaj go jeszcze, czy od początku tak było czy docieraliście się (czy coś, ale nie wiem co...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: Żony i seks 28.04.09, 23:00 A niby dlaczego Ty za meza? Nie ma go w domu? Moze u sasiadki? Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.the.one Re: Żony i seks 28.04.09, 01:29 Odpowiem tak: od jakiegoś czasu takie połączenie nie jest już moim problemem, a kojarzy mi się z dobrym, ale warunkowym seksem. Myślę że żona może być dobrą kochanką dla męża i super kochanką dla innego... Odpowiedz Link Zgłoś