noemi123 02.05.09, 05:20 niech mi ktoś powie: w orange nr tel zaczynający sie na 505 XXX XXX to jest nr na abonament czy na karte? Pop czy jak to się nazywa? Bardzo mi na tym zależy. Sprawa pilna. Ważne jest czy to abonament czy karta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocebo Re: Zapytanie mam;-) 02.05.09, 12:01 Miałem kiedyś telefon w POP z prefiksem 505, ale te prefiksy prawdopodobnie były sprzedawane także w abonamencie. Ponadto KAŻDA sieć umożliwia łatwe przejście z prepaidu na abonament bez zmiany numeru. Poza tym obecnie można zmienić sieć bez zmiany numeru. Wniosek: po prefiksie nie można rozpoznać nie tylko typu prepaid / abonament ale nawet sieci. pl.wikipedia.org/wiki/Prefiksy_GSM Pytanie powinnoś zadać tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=75 Odpowiedz Link Zgłoś
pa.tryk26 Re: Zapytanie mam;-) 02.05.09, 13:07 nocebo napisał: > Wniosek: po prefiksie nie można rozpoznać nie tylko typu prepaid / > abonament ale nawet sieci. dokladnie tak jest jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś