zxxxz 11.05.09, 19:26 inteligentnego,dojrzałego,wysokiego mężczyzny. Jest tu ktoś taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keithan Re: Szukam... 11.05.09, 19:28 A do czego jest Ci potrzebny taki osobnik ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: Szukam... 11.05.09, 19:39 No wiesz tu wszyscy sa tacy. Tysiace... I do tego wiekszosc to uczciwi, lojani, odpowiedzilni, wyrozumiali, opiekunczy i wiekszosc zamoznych itd.. Musisz podac wiecej wymagan to wtedy ilisc kandydatow zmneijszy sie do ilosci z tora maozna sobie poradzic... Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Szukam... 11.05.09, 19:46 A w bajce to byl brzydki i glupawy a ksiezniczka go pocalowala jednak.He....? Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: Szukam... 11.05.09, 23:50 I pewnie trzeba podpisac klauzule ze zadnych reklamacji ani zwrotow sie nie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Szukam... 12.05.09, 07:54 Hihi,po zastanowieniu...zatrzymam chlopa dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Szukam... 12.05.09, 10:51 Co tak żałośnie...weź, no coś popisz najpierw na forum. Pokaż, że warto do ciebie maile skrobać....:). Bo, że szukasz - to nie ty jedna, więc, jak na razie - skromniutko :). Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szukam... 12.05.09, 11:22 he,he ,zxxxz,no jak ci sie trafi kilku wysokich to podrzuć jednego:) Odpowiedz Link Zgłoś
zxxxz Re: Szukam... 12.05.09, 11:36 Będę miała to na uwadze ;) Ale póki co to bardzo słabo idą mi te poszukiwania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Szukam... 12.05.09, 11:39 Słuchaj, my lubimy inteligentne kobiety, nawet jesli skrywają tę inteligencję pod opalenizną. Słaby odzew może być uwarunkowany nadmierną ilością odzieży na załączonej do wizytówki fotografii...:D Odpowiedz Link Zgłoś
zxxxz Re: Szukam... 12.05.09, 12:25 stary.kawaler napisał: > Słuchaj, my lubimy inteligentne kobiety, nawet jesli skrywają tę > inteligencję pod opalenizną. Słaby odzew może być uwarunkowany > nadmierną ilością odzieży na załączonej do wizytówki fotografii...:D Nie lubię upubliczniać się na forum ;) Wolę jak moje zalety odkrywa rozmówca osobiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: Szukam... 12.05.09, 11:34 W necie są sami przystojni... inteligentni...boscy... no po prostu mega! :D Odpowiedz Link Zgłoś
zxxxz Re: Szukam... 12.05.09, 11:38 Nie tylko w necie ;) w realu też zdarzają się takie wyjątki. Niestety wszyscy zajęci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zxxxz Re: Szukam... 12.05.09, 12:23 Najwidoczniej mam pecha bo spotykam tylko zajętych a z takimi związku nie zbuduje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Szukam... 12.05.09, 12:38 Kolejny....budowniczy związku nam się trafił :D Co to za określenie budowanie związku? A zakochać się to nie łaska? Budowanie związku,...normalnie, jak bym o zarządzaniu projektami czytał. Oś czasu, targety, cele strategiczne, uwarunkowania taktyczne, retrospekcja i weryfikacja, dedukcja i koniunkcja komunikacji w celu wypracowania reprezentatywnej dla naszych potrzeb formuły kształtujacej związek. Bo zasłużonym budowniczym zostaniesz! Z kielnią w łapie...:D Odpowiedz Link Zgłoś
zxxxz Re: Szukam... 12.05.09, 12:56 Nie zostane tylko jestem ;P Cóż z tego, że się zakocham jak druga strona nie będzie potrafiła razem ze mną dbać o związek. Nie samą miłością człowiek żyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Szukam... 12.05.09, 13:02 Nie dbaj o związek, dbaj o tego człowieka. I wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Szukam... 12.05.09, 13:13 Szczerze? Tutaj? Watpię....:) Tu to tylko by sobie chętnie ptaszka postawili w rubryce "Zaliczone" obok twoich inicjałów...:D Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Szukam... 12.05.09, 14:27 Też bym tak wzdychał na twoim miejscu, gdybym chodził z wędką po lesie cały ranek, a koszyk na grzyby pusty...:D Odpowiedz Link Zgłoś
zxxxz Re: Szukam... 12.05.09, 14:32 Zaraz przestane wzdychać. Powinnam wziąć się porządnie za pracę ;) Myślenie o sprawach mało ważnych przełoże na poźniejsze godziny ;) Niech mnie ktoś stąd w końcu wygoni! Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Szukam... 12.05.09, 14:58 No dobra....:) A co będzie, jak bedzie facet...jak to piszesz "dojrzały", ale średnio inteligentny, nie najwyższy. Żeby nie rzec przeciętnie wysoki, z oponką/brzuszkiem (tu masz wybór). Zakola....niestety wyraźne (ale miał być dojrzały, nie młokos). No i masz takiego, (masz Babo placek). Masz takiego, do ewidentnego podszlifowania, przy czym się jeszcze zapiera, bo skoro było mu dobrze w tej marynarce, co ją kupił w Domach Centrum za Millera, co był premierem, to skoro...on lubi tę marynarkę i tylko raz trzeba było podszewkę wymienić, to ty mu nie będziesz mówić, co on ma w szafie trzymać, bo to jego kwestia poczucia meskości, jak kurtka z węzowej skóry Sailora z "Dzikości Serca". I masz taki diamencik do podszlifowania... Co proponujesz ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
keithan Re: Szukam... 12.05.09, 15:33 W wymaganiach nie widniały słowa: przystojny, z wyczuciem gustu co do stroju, więc wykluczając tą srednią inteligencję ... perfect match ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zxxxz Re: Szukam... 12.05.09, 15:46 Facet nie musi być przystojny tylko pociągający ;) Wysoki ponieważ z obcasami mam jakieś 180 cm ;) Inteligentny bo nie lubię rozmów o wszystkim i o niczym ;) Sposób ubierania to sprawa drugo/trzeciorzędna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Szukam... 12.05.09, 15:54 Znów pudło, tu nie ma pociągających, tylko obłapiający na pierwszej randce. Jeżeli nie wnikasz w subtelności semantyczne, to ...wszystko jest możliwe :D Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Szukam... 12.05.09, 15:48 Wiesz....chodzi mi o to, ze jak doskonałośc szuka doskonałości, to wiemy, ze wyniknie z tego tylko bajka...czyli nic. Ciekaw jestem jak to wygląda jej zdolnośc do kmopromisu z rzeczywistościa :D. Odpowiedz Link Zgłoś
zxxxz Re: Szukam... 12.05.09, 15:59 Ilu zarejestrowanych uzytkowników posiada gazeta.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś