diabel-tasmasnki-reaktywacja-d 23.06.09, 19:44 Czy to jakaś aluzja czy co? Stereotypowo koty są domeną starych panien, więc dlaczego te zdjęcia są na forum mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa74 Re: Dlaczego teraz na tym forum jest zdjęcie kota 24.06.09, 10:42 Moze chodzi o glaskanie / tarmoszenie kota? Cos jak przetrzepanie sakiewki lub wylotoszenie zubra :] Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Dlaczego teraz na tym forum jest zdjęcie kota 24.06.09, 10:55 Na czym polega wylotoszenie żubra??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Dlaczego teraz na tym forum jest zdjęcie kota 24.06.09, 11:51 boldem mu napisz bo tez jestem ciekawa. -- a moze chodzi o sp. Jana Kota? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Dlaczego teraz na tym forum jest zdjęcie kota 24.06.09, 13:15 Podpowiem, że na każdym forum jest teraz zdjęcie kota. Promocja FotoForum. Wolałbym zdjęcia bobrów, ale trudno, muszą być koty... Odpowiedz Link Zgłoś
forum Re: Dlaczego teraz na tym forum jest zdjęcie kota 25.06.09, 13:45 Życzenie użytkowników jest dla nas rozkazem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Dlaczego teraz na tym forum jest zdjęcie kota 25.06.09, 14:40 O, taki jak lubię, niegolony :P Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Zlota Rybka :) 25.06.09, 16:10 forum napisał: > Życzenie użytkowników jest dla nas rozkazem ;) To ja - jak Zlota Rybka - mam ich trzy ! moge? Odpowiedz Link Zgłoś
jest.mnie.jedenastu Re: Dlaczego teraz na tym forum jest zdjęcie kota 25.06.09, 19:13 Ja mam włączonego adblockera i nie widzę żadnego kota ani bobra. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Dlaczego teraz na tym forum jest zdjęcie kota 25.06.09, 19:17 ja też mam adblokera, ale pajacyka i bobra przepuścił, i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś