Dodaj do ulubionych

Beach Boys

IP: 188.33.118.* 17.08.09, 17:39
Trzech autorów i pół strony wypocin dzieki którym odróznisz slipy od gaci normalnioe żenada. Nastepny artykół proszę na temat jak odróżnić nóż od widelca
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Beach Boys IP: *.piaseczno.robbo.pl 17.08.09, 19:10
      to pan czy pani?
    • Gość: gośc Re: Beach Boys IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 22:05
      brawo dla autorów
    • Gość: misia Re: Beach Boys IP: *.icpnet.pl 17.08.09, 22:05
      Nie dość, że kostiumy brzydkie, to jeszcze "model" jakiś kompletnie nieadekwatny: blady jak ściana, chudy jak patyk i owłosiony jak wieprz, fuuj!
    • Gość: aquaboulevard Re: Beach Boys IP: *.chello.pl 17.08.09, 23:47
      W Paryżu na Aquaboulevard przy wejściu wisi ZAKAZ wchodzenia w spodenkach/ bokserkach - tylko w slipach. Żeby była jasność - po francusku, angielsku i cyrylicą.
    • Gość: madżnun Re: Beach Boys IP: *.autocom.pl 18.08.09, 03:10
      Misie sa wyjatkowo owłosione.
    • Gość: Cor Re: Beach Boys IP: *.europe.hp.net 18.08.09, 09:17
      "Trzech autorów i pół strony wypocin dzieki którym odróznisz slipy od gaci normalnioe żenada. Nastepny artykół proszę na temat jak odróżnić nóż od widelca."

Jeden autor, a post jeszcze bardziej zenujace. Wez moze kogos do spolki, by podniesc poziom chociaz do tego, ktory krytykujesz.
    • Gość: abc Re: Beach Boys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:30
      Temu pierwszemu w slipach amputowali w photoshopie żołądź...
    • Gość: alojzy Re: Beach Boys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 10:43
      brawo autorzy - normalnie jestem pod wrazeniem jakże mądrego artykułu. Pewnie musieliście skonczyć studia wyższe aby napisać to dzieło.
    • Gość: jan Re: Beach Boys IP: 217.98.235.* 18.08.09, 11:30
      Byle nie pedalskie stringi.
    • Gość: kasia85 Re: Beach Boys IP: *.torun.mm.pl 18.08.09, 11:43
      Osobiście lubię facetów w slipach jasnego koloru najlepiej jasnozielone lub jasnoniebieskie :) Mogą też być czerwone albo białe :P spodenki czy bermudy do mnie nie przemawiają. Chociaż wśród koleżanek zdania są podzielone.
    • Gość: ula Re: Beach Boys IP: *.chello.pl 18.08.09, 11:52
      Boże broń slipów!!! Tylko "dłuższe" wersje
      Po slipach odróznia się na zachodnich i amerykańskich plażach panów z Europy wschodniej i są obiektem wielu kpin. Geje tez plażują w slipach... Panowie! plaża to nie basen olimpijski!
    • Gość: Gość: Michał Re: Beach Boys IP: *.ppwk.pl 18.08.09, 12:10
      Nigdy w życiu nie włożyłbym na siebie amerykańskich galotów do kolan. Najbardziej denerwują mnie faceci, którzy w tym przychodzą na kryte baseny - na wielu jest zakaz pływania w bermudach.
      Tylko slipy - dlaczego faceci maja być gorsi od kobiet?
    • Gość: Marcin Re: Beach Boys IP: *.torun.mm.pl 18.08.09, 12:55
      Moja dziewczyna w przeciwieństwie do Uli chce mnie widzieć tylko w slipach zarówno na plaży jak i poza nią. Spodenki i bokserki uważa za niemęskie, a najbardziej podobają jej się białe slipy, które niektórzy uważają za niby pedalskie. Co osoba i kraj to inne gusta.
    • Gość: jacek Re: Beach Boys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 13:49
      Do gość: gość: Michał: Zdziwiłbyś się bardzo w USA, bo tam na większość basenów w slipach cię po prostu nie wpuszczą, a jak już wejdziesz, to zaraz znajdzie się jakaś oburzona obrończyni moralności (sama oczywiście w bikini), że przecież tu są dzieci!
    • Gość: adasd Re: Beach Boys IP: 79.171.206.* 18.08.09, 14:09
      moda bermudowa, jak wiekszosc kiczu przywlokla sie z usa... ja lubie normalne kapielowki, latweij w nich plywac. A jak widac buractwo lubi dlugie kalesony do kolan,..
    • Gość: rw Re: Beach Boys IP: 79.171.206.* 18.08.09, 14:11
      "Po slipach odróznia się na zachodnich i amerykańskich plażach panów z Europy wschodniej i są obiektem wielu kpin. "

a buractwo z usa..nosi kalesony do kolena..:) dodatkwo buractwo z pl lubi to kopiowac.
    • Gość: ula Re: Beach Boys IP: *.chello.pl 18.08.09, 16:20
      Bardzo ciekawa jestem skąd są amatorzy slipów. Wpisujcie miasto w swój post, proszę... lekko mnie zamurowało, jak przeczytałam komentarze
    • Gość: gość Re: Beach Boys IP: 195.66.116.* 26.08.09, 10:38
      Moim zdaniem i sądzę , że większości Panów w Polsce i całej Europie i w innych krajach nosi i będzie nosić slipy mam taką nadzieję , nie licząc młodzieży , która małpuje zwyczaje pruderyjnych Amerykanów, zakładania do opalania i kąpania spodnie do kolan, zresztą wynikającego po prostu z zakazów noszenia slipów na amerykańskich plażach wprowadzonych przed laty.I gdzie tu jest swoboda i demokracja. Ale z niepokojem obserwuje , że zwyczaj zatacza coraz większe kręgi. Jak szłyszę oburzenie lub kpiny z noszenia slipek i chce mi się śmiać.
    • Gość: pytajnik Re: Beach Boys IP: *.chello.pl 26.08.09, 11:29
      Moim zdaniem i sądzę , że większości Panów w Polsce i całej Europie i w innych krajach nosi i będzie nosić slipy mam taką nadzieję , nie licząc młodzieży , która małpuje zwyczaje pruderyjnych Amerykanów, zakładania do opalania i kąpania spodnie do kolan, zresztą wynikającego po prostu z zakazów noszenia slipów na amerykańskich plażach wprowadzonych przed laty.I gdzie tu jest swoboda i demokracja. Ale z niepokojem obserwuje , że zwyczaj zatacza coraz większe kręgi. Jak szłyszę oburzenie lub kpiny z noszenia slipek i chce mi się śmiać.

A podobają Ci sie panowie na polskiej ulicy noszący krótkie spodenki "w gumkę" kończace się w połowie uda, które są przeznaczone "do sportu", a do nich białe, naciągnięte skarpety i sportowe buty? Jakos podejrzewam, ze amatorzy slipów na plażę i tych spodenek - to są te same osoby...
    • Gość: pytajnik Re: Beach Boys IP: *.chello.pl 26.08.09, 11:32
      Bokserki plażowe mają długość nie tylko do kolan, są również krótkie, czego przedmówca nie zauważył
    • Gość: Daniel Re: Beach Boys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 19:05
      A ja zazwyczaj w slipach widuje czempionów z aut gdzie szyba jest opuszczona i słychać bezguście muzyki, czyli: umc, umc, umc.
      Ja pływam w szortach powyżej kolan i jakoś wszystkim Paniom się podoba, z tego co słyszałem to slipy w ich oczach, tak jak i moich są nie męskie.
      Polak i moda: to pojęcie które pasuje do siebie jak pięść do nosa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka