unhollyseth 28.09.09, 09:49 www.youtube.com/watch?v=YOQNMsGDe0I Tekst miażdży moją psychikę :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfinka_12 Re: Zbawca ludzkości - Polski Prometeusz 28.09.09, 11:17 gdybyś mbył prawdziwym polakiem, patriotą, katolikiem wiedziałbyś że nie należy się śmiać z O. Dyrektora, a piosenki posłuchałbyś na żywo na zjeździe, lub w radiu w trakcie transmisji. ewentualnie na liście przebojów w sobote po południu a nie nasmiewał się z poważnych tematów! Zresztą radio puszczało juz tę piosenkę kilkanascie razy i nie słysząłem by ktoś w radiu się z tego śmiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Zbawca ludzkości - Polski Prometeusz 28.09.09, 11:28 Całe szczęście, że nie jestem patriotą i katolikiem:P Tylko męczy mnie jedna rzecz...co to znaczy "być prawdziwym Polakiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Zbawca ludzkości - Polski Prometeusz 28.09.09, 11:31 unhollyseth napisał: > Całe szczęście, że nie jestem patriotą i katolikiem:P > > Tylko męczy mnie jedna rzecz...co to znaczy "być prawdziwym Polakiem"? to znaczy słuchać radia, w którym mówia prawdę, nie boją sie prawdy, i "mondży ludzie" dzielą się wiedza o bierzącej sytuacji politycznej w kraju z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Zbawca ludzkości - Polski Prometeusz 28.09.09, 12:03 Unhollyseth taki mądry ale widać go w drugim rzędzie jak śpiewa głośno razem z Rodziną Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Zbawca ludzkości - Polski Prometeusz 28.09.09, 12:54 Za Tadeusza to ja bym oddał życie..moich wrogów najlepiej :P A swoją drogą, wiecie że Tadeusz dzisiaj broni dr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temp.nick Re: Zbawca ludzkości - Polski Prometeusz IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 28.09.09, 13:25 Z teologii czy z geologii? Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Zbawca ludzkości - Polski Prometeusz 28.09.09, 13:29 wiadomosci.onet.pl/2050612,11,o_rydzyk_zastanie_doktorem_dzis_obrona,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Zbawca ludzkości - Polski Prometeusz 28.09.09, 14:33 Tak myślę sobie...mitologia grecka jest..pogańska wg. chrześcijan i jak ma się tutaj porównanie osoby duchownej z pogańskim tytanem...hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Zbawca ludzkości - Polski Prometeusz 28.09.09, 15:00 Ale drążysz unholly? Uważaj, bo dokopiesz się źródeł termalnych Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth jest i temat pracy dr 28.09.09, 16:03 "Apostolski Wymiar Radio Maryja w świetle założeń ideowych i programowych. Studium z zakresu teologii apostolstwa" - tak oficjalnie brzmi temat rozprawy doktorskiej o. Ojca Tadeusza Rydzyka ( za onet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teletubiś Ile razy dziennie myje sie ojciec rydzyk:) IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 30.09.09, 00:43 www.youtube.com/watch?v=Ryn8iv05b-k To nie jest przerobione - tak było w rzeczywistości. Widocznie pan Tadeusz pierwszy raz zobaczył czarnoskórego czy jak. Oczywiście później przeprosił i stwierdził, że jako istota ludzka ma prawo do pomyłki. ps. Pierwsze przykazanie boże wyraźnie stwierdza: Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teletubiś Re: Ile razy dziennie myje sie ojciec rydzyk:) IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 30.09.09, 01:03 www.youtube.com/watch?v=6l_YPhdKEWg pewnie zlinczowali by poczciwą hafciarkę www.youtube.com/watch?v=qr5P6j8Ts-E a teraz rzut beretem www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4 Odpowiedz Link Zgłoś