kinia69 02.10.09, 13:37 Jeśli ma ktoś fajne krewetki do akwarium (nie do jedzenia) i chce się ich pozbyć to chętnie okupię jakieś ciekawe okazy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia69 Re: Akwarium - krewetki 02.10.09, 13:38 tzn odkupię, tylko uciekła mi literka Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Akwarium - krewetki 02.10.09, 14:31 Kinia a są takie, które można hodować i potem jeść? Serio pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia69 Re: Akwarium - krewetki 02.10.09, 16:36 O takich nic mi nie wiadomo. Co to za frajda, podziwiać cos w akwarium, a wieczorkiem usmażyć na kolację. Po drugie duże krewetki, w które już można by się wgryźć kosztują od 50 zł za 1 szt w górę. Myślę jednak, że krewetki jadalne tyle nie kosztują. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Akwarium - krewetki 02.10.09, 16:48 No - czasami jest to przyjemność. Weźmy prosty przykład - żona. Warto ją hodować w warunkach domowych by od czasu do czasu się w nią wgryźć. Codzienne wgryzanie za dużo by kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re: Akwarium - krewetki IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 18:21 Po ostatnich pertrubacjach troche mi ich ubyło, ale jak się ponownie rozmnożą to oczywiścię będę pamiętał o tobie. A tymczasem mam trochę roślin do sprzedania jakbyś była zainteresowana. W weekend muszę przycinkę zrobić bo nie widzę co mi pływa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekajot Re: Akwarium - krewetki IP: 77.255.247.* 05.10.09, 19:48 Nie mam, ale też bym chętnie nabył. Odpowiedz Link Zgłoś