kamila2604 09.12.09, 14:56 ...ktoś z Was znał Panią Elżbietę Sołtys - wieloletnią dyrektor Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej, to smutna wiadomość - Pani Elżbieta nie żyje. Przegrała walkę z rakiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gimmesometruth Re: Jeśli... 09.12.09, 16:51 Cudowna, mądra i ciepła osoba. Wciąż trudno mi w to uwierzyć. Gdy była dyr. Poradni, połowa lat 90- tych potrafiła skupić wokół tego miejsca grono młodych aktywnych ludzi. To dziś rzadkość. Będę ją zawsze miło wspominał. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Jeśli... 09.12.09, 18:31 Moze ok. 10 lat temu mialem okazje ja poznac osobiscie i bylem pod wrazeniem jej profesjonalizmu oraz niepospolitej ludzkiej zyczliwosci. Wielka szkoda... (*) Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Jeśli... 09.12.09, 18:52 Dobrzy ludzie często umierają za wcześnie. Pani Ela była dla mnie ratunkiem w młodzieńczych latach. Dzięki niej mogę teraz żyć normalnie.Zawdzięczam jej naprawdę bardzo bardzo dużo. Cudowny psycholog i naprawdę bardzo dobry człowiek. Duża strata. Wyrazy współczucia dla bliskich. Albert trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Jeśli... IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.09, 21:36 W sobotę 12 grudnia o godz. 11.00 w ostrowieckiej kolegiacie zostanie odprawiona Msza za Duszę ŚP. Elżbiety. Może ktoś zechce uczestniczyć? Pogrzeb w Opolu, też w sobotę o godz. 12.30 w kościele p.w. Św. Michała. Także i ja uważam, że Ela była wspaniałym, mądrym człowiekiem. Poznałem Ją ponad dwadzieścia lat temu w "dwójce", gdzie była pedagogiem. Póżniej wielu ludzi, których spotykałem czy to na konferencjach dyrektorów szkół czy podczas studiów podyplomowych, gdy okazywało się, że jestem z Ostrowca, pytało: " Z Ostrowca? Z tego gdzie pracuje taka świetna dyrektorka Poradni Ela Sołtys?" To mówi samo za siebie.Zawsze chętnie służyła radą i pomocą. Sam tego doświadczałem. Strasznie trudnono pisać o niej w czasie przeszłym... Odpowiedz Link Zgłoś