Dodaj do ulubionych

Drogi Wicku

27.01.10, 21:49
A może Jakubie lub Łukaszu...jak tam w Tarnobrzegu? Siarka Ci łeb przeżarła?
buziaki
Obserwuj wątek
    • unhollyseth Re: Drogi Wicku 27.01.10, 21:54
      Słyszałem, że macie tam u siebie na siarkowcu problemy z rozliczeniami za wodę.
      • Gość: A Re: Drogi Wicku IP: 77.255.42.* 28.01.10, 10:05
        A czym się różni Ostrowiec od Tarnobrzga ?takie same zadupie z niektórymi ludżmi
        mniemającymi że mieszkają w metropoli.
        • Gość: wacek Re: Drogi Wicku IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 28.01.10, 10:07
          bo wiadomo skąd u nas takie trolle jak wicek
        • brazilion Re: Drogi Wicku 28.01.10, 14:29
          Za przeproszeniem, szanowny kolego "A", gdy w Ostrowcu lupalo sie twardoglowym krzemienie az iskry lecialy, w Tarnobrzegu nadal pithecantrophus robil zasadzki na homo vicekupierdlivus ;)
          • Gość: józwa Re: Drogi Wicku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 14:22
            Walnij się ty Unhollyseth w ten swój przemądrzały łeb i odwal się od
            Wicka! Pieprzenie przez całe miesiące o jakichś dziadkach bez ładu i
            składu oraz jakiegokolwiek związku z poruszaną sprawą nie dowodzi
            głupoty Wicka, tylko Twojej. Chcesz uchodzić za jakiegoś mądralę, a
            rżniesz głupa wypisując idiotyczne "złote myśli" jakiegoś innego
            kretyna. Wicek tylko to wyśmiewa i chwała mu za to ! Forum, jak sama
            nazwa to sugeruje, powinno być wymianą poglądów, a nie popisywaniem
            się napotkanymi głupawymi cytatami.
            • Gość: unhollyfan Re: Drogi Wicku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 14:37
              następny fragles się znalazł, nie daj się unholly

---

Mężczyzna dorasta do 6 roku życia, potem już tylko rośnie.

Polacy są wspaniałym narodem i bezwartościowym społeczeństwem.
              Cyprian Kamil Norwid
            • Gość: dr house Re: Drogi Wicku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 14:41
              To forum od dawna służy tylko do obrzucania ludzi błotem. Poziom dyskusji jest
              żenujący. Zresztą ten wątek mówi sam za siebie... Niestety zbyt wiele osób
              wyładowuje tu swoje frustracje i stara się dowartościować... Polecałbym takie
              problemy załatwiać u specjalisty, no ale może tak jest taniej i bardziej anonimowo.
            • unhollyseth Re: Drogi Wicku 29.01.10, 16:16
              Teraz zdałem sobie ilu tutaj jest anonimowych frustratów erotycznych. Poważnie
              chociaż raz w miesiącu to zrób i będzie ok.

Tak ostatnio zacząłem myśleć na tymi syganturkami. Stwierdziłem, że moje
              sygnaturki są niesamowite, zresztą podobnie jak ja sam:)I tak serio zapytam, czy
              już naprawdę nie macie się do czego przyczepiać tylko do sygnaturki? Czy cały
              Wasz merytoryczny komentarz dotyczy tylko mojej sygnaturki? Serio? Jeżeli tak to
              ja Wam naprawdę bardzo, ale to bardzo współczuje.
              Józwa czy jak Ci tam. Bardzo mnie rozbawił twój post broniący wicka. Uważasz, że
              moje popisywanie się głupimi cytatami jest mniej wartościowe od wierszyków
              wicka? Rozumiem, że dzięki temu wicek wnosi wiele do dyskusji. Gratuluje.
              a rżniesz głupa wypisując idiotyczne "złote myśli" jakiegoś innego
              kretyna.
              CKN do dla Ciebie kretyn? No proszę nie sądziłem, że jak będę
              cytował wieszczów narodu to również będzie mi to wytykane palcami. No cóż...
              Gdybyś czytał forum, to już wiele razy pisałem, że ani nie zależy mi szacunku
              ludzi takich jak ty czy wicek i inna anonimowa chwilowa postać. Nie zależy mi co
              o mnie myślicie i sądzicie. Ale jak widać ja bez Was umiem żyć i jestem przy tym
              bardzo szczęśliwi, ale Wy chyba nie za bardzo. i to jest śmieszne. I to jest
              kretynizm mój drogi. A pisanie Walnij się ty Unhollyseth w ten swój
              przemądrzały łeb i odwal się od Wicka
              brzmi dokładnie tak dzieci w
              piaskownicy. Poważnie. Ja takie teksty miałem z ludźmi pod blokiem, jak miałem
              6- 10 lat. Widząc to co Ty piszesz lub wicek to jakże można się nie zgodzić z
              tym, że...mężczyzna dorasta do 6 roku życia, potem już tylko rośnie?
              • Gość: A Re: Drogi Wicku IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.10, 16:36
                Dr,masz rację.Ja odnoszę wrażenie że obaj są siebie warci z tą różnicą że Unholy
                podnieca się dłuższymi ripostami a to chyba z nadmiaru wolnego czasu-sumując
                musi być stary kawaler albo poroże rośnie
                • Gość: antywicek Re: Drogi Wicku IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 29.01.10, 16:41
                  a ja po charakterze pisma wnioskuję, że ty jesteś pedałem.
    • brazilion Jak to dobrze... 29.01.10, 17:55
      ze w Polsce bron nie jest powszechnie dostepna :(
      • Gość: wicek Re: Jak to dobrze... IP: 80.48.35.* 29.01.10, 22:46
        A u którego wieszcza Unhollyseth spotkałeś opowiastkę o dziadku i wrzeszczących
        pasażerach jego auta ? Sądząc po czasach w których żyli w grę wchodzi chyba
        tylko Miłosz albo Szymborska ! W moim zasiarczonym łbie (jak łaskawie i
        niezwykle sprytnie zauważył kiedyś 6-letni Unholly) coś się kołacze, że w
        czasach Mickiewicza, Słowackiego, Norwida czy Krasińskiego ludziska nie znali
        koni mechanicznych, a tylko te chodzące na owsie. Ale może mi się coś pokręciło,
        w końcu ten co dorastał tylko do 6 roku życia, a potem mu już tylko rosło wie
        znacznie lepiej od takiego jak ja...
        • Gość: antywicek Re: Jak to dobrze... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 29.01.10, 23:04
          Ale pierdo** smuty człowieku.
    • ostrowiak_1982 Re: Drogi Wicku 31.01.10, 15:19
      Po przeczytaniu tych sfrustrowanych trolli nie mogłem przestać się śmiać :D
      Unhollyseth brawo za ten temat :) Dlaczego im nie powiedziałeś w prost co mają
      zrobić choć raz w miesiącu? Przecież oni nie zrozumieli o co Ci chodzi :)
      • Gość: yogi Re: Drogi Wicku IP: 80.48.174.* 31.01.10, 17:24
        następny pieprznięty !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka