unhollyseth 27.01.10, 21:49 A może Jakubie lub Łukaszu...jak tam w Tarnobrzegu? Siarka Ci łeb przeżarła? buziaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unhollyseth Re: Drogi Wicku 27.01.10, 21:54 Słyszałem, że macie tam u siebie na siarkowcu problemy z rozliczeniami za wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Drogi Wicku IP: 77.255.42.* 28.01.10, 10:05 A czym się różni Ostrowiec od Tarnobrzga ?takie same zadupie z niektórymi ludżmi mniemającymi że mieszkają w metropoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Drogi Wicku IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 28.01.10, 10:07 bo wiadomo skąd u nas takie trolle jak wicek Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Drogi Wicku 28.01.10, 14:29 Za przeproszeniem, szanowny kolego "A", gdy w Ostrowcu lupalo sie twardoglowym krzemienie az iskry lecialy, w Tarnobrzegu nadal pithecantrophus robil zasadzki na homo vicekupierdlivus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józwa Re: Drogi Wicku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 14:22 Walnij się ty Unhollyseth w ten swój przemądrzały łeb i odwal się od Wicka! Pieprzenie przez całe miesiące o jakichś dziadkach bez ładu i składu oraz jakiegokolwiek związku z poruszaną sprawą nie dowodzi głupoty Wicka, tylko Twojej. Chcesz uchodzić za jakiegoś mądralę, a rżniesz głupa wypisując idiotyczne "złote myśli" jakiegoś innego kretyna. Wicek tylko to wyśmiewa i chwała mu za to ! Forum, jak sama nazwa to sugeruje, powinno być wymianą poglądów, a nie popisywaniem się napotkanymi głupawymi cytatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unhollyfan Re: Drogi Wicku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 14:37 następny fragles się znalazł, nie daj się unholly --- Mężczyzna dorasta do 6 roku życia, potem już tylko rośnie. Polacy są wspaniałym narodem i bezwartościowym społeczeństwem. Cyprian Kamil Norwid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr house Re: Drogi Wicku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 14:41 To forum od dawna służy tylko do obrzucania ludzi błotem. Poziom dyskusji jest żenujący. Zresztą ten wątek mówi sam za siebie... Niestety zbyt wiele osób wyładowuje tu swoje frustracje i stara się dowartościować... Polecałbym takie problemy załatwiać u specjalisty, no ale może tak jest taniej i bardziej anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Drogi Wicku 29.01.10, 16:16 Teraz zdałem sobie ilu tutaj jest anonimowych frustratów erotycznych. Poważnie chociaż raz w miesiącu to zrób i będzie ok. Tak ostatnio zacząłem myśleć na tymi syganturkami. Stwierdziłem, że moje sygnaturki są niesamowite, zresztą podobnie jak ja sam:)I tak serio zapytam, czy już naprawdę nie macie się do czego przyczepiać tylko do sygnaturki? Czy cały Wasz merytoryczny komentarz dotyczy tylko mojej sygnaturki? Serio? Jeżeli tak to ja Wam naprawdę bardzo, ale to bardzo współczuje. Józwa czy jak Ci tam. Bardzo mnie rozbawił twój post broniący wicka. Uważasz, że moje popisywanie się głupimi cytatami jest mniej wartościowe od wierszyków wicka? Rozumiem, że dzięki temu wicek wnosi wiele do dyskusji. Gratuluje. a rżniesz głupa wypisując idiotyczne "złote myśli" jakiegoś innego kretyna. CKN do dla Ciebie kretyn? No proszę nie sądziłem, że jak będę cytował wieszczów narodu to również będzie mi to wytykane palcami. No cóż... Gdybyś czytał forum, to już wiele razy pisałem, że ani nie zależy mi szacunku ludzi takich jak ty czy wicek i inna anonimowa chwilowa postać. Nie zależy mi co o mnie myślicie i sądzicie. Ale jak widać ja bez Was umiem żyć i jestem przy tym bardzo szczęśliwi, ale Wy chyba nie za bardzo. i to jest śmieszne. I to jest kretynizm mój drogi. A pisanie Walnij się ty Unhollyseth w ten swój przemądrzały łeb i odwal się od Wicka brzmi dokładnie tak dzieci w piaskownicy. Poważnie. Ja takie teksty miałem z ludźmi pod blokiem, jak miałem 6- 10 lat. Widząc to co Ty piszesz lub wicek to jakże można się nie zgodzić z tym, że...mężczyzna dorasta do 6 roku życia, potem już tylko rośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Drogi Wicku IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.10, 16:36 Dr,masz rację.Ja odnoszę wrażenie że obaj są siebie warci z tą różnicą że Unholy podnieca się dłuższymi ripostami a to chyba z nadmiaru wolnego czasu-sumując musi być stary kawaler albo poroże rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywicek Re: Drogi Wicku IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 29.01.10, 16:41 a ja po charakterze pisma wnioskuję, że ty jesteś pedałem. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Jak to dobrze... 29.01.10, 17:55 ze w Polsce bron nie jest powszechnie dostepna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Jak to dobrze... IP: 80.48.35.* 29.01.10, 22:46 A u którego wieszcza Unhollyseth spotkałeś opowiastkę o dziadku i wrzeszczących pasażerach jego auta ? Sądząc po czasach w których żyli w grę wchodzi chyba tylko Miłosz albo Szymborska ! W moim zasiarczonym łbie (jak łaskawie i niezwykle sprytnie zauważył kiedyś 6-letni Unholly) coś się kołacze, że w czasach Mickiewicza, Słowackiego, Norwida czy Krasińskiego ludziska nie znali koni mechanicznych, a tylko te chodzące na owsie. Ale może mi się coś pokręciło, w końcu ten co dorastał tylko do 6 roku życia, a potem mu już tylko rosło wie znacznie lepiej od takiego jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywicek Re: Jak to dobrze... IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 29.01.10, 23:04 Ale pierdo** smuty człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: Drogi Wicku 31.01.10, 15:19 Po przeczytaniu tych sfrustrowanych trolli nie mogłem przestać się śmiać :D Unhollyseth brawo za ten temat :) Dlaczego im nie powiedziałeś w prost co mają zrobić choć raz w miesiącu? Przecież oni nie zrozumieli o co Ci chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: Drogi Wicku IP: 80.48.174.* 31.01.10, 17:24 następny pieprznięty ! Odpowiedz Link Zgłoś