leon.komornicki 05.02.10, 20:51 www.youtube.com/watch?v=JA6SmZjyRSU Czy istnieje granica, którą nie powinno się nigdy przekraczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unhollyseth Re: Cudeńko 05.02.10, 21:02 Granice takie nie istnieją, ale zawsze można upaść jeszcze niżej :D Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Cudeńko 05.02.10, 22:32 www.youtube.com/watch?v=gSpbE-7AIKI Ja tam do Auchan nie mam nic. Robiłem zakupy w ich pierwszym sklepie w W-wie na Puławskiej (dokładnie 10lat temu) i z tego powodu wracałem do Ostrowca przez Piaseczno i Górę Kalwarię Ostatnio ile razy jestem na Woli tankuję w stacji Auchan do pełna, to samo przejeżdżając przez Wrocław przy autostradzie. A co do piosenki? Cóż o gustach czy guścikach, ponoć się, drodzy panowie, nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Cudeńko 06.02.10, 08:14 Pracownicy Auchan chcieli zrobić sobie jaja i nakręcili taką perełkę na imprezę integracyjną. Ktoś chciał być bardziej dowcipny i puścił to w sieć. Teraz beknie za to w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś