rafost1 27.02.04, 09:02 ostatnio w sieci w serwisach o pracy pojawiły sie ogłoszenia o miejscach pracy w Urzędzie Skarbowym ... Ostrowcu(pewnie tylko dla formalnośći), bez pleców z pracy nici:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrenduda Re: praca w Urzędzie Skarbowym? 27.02.04, 17:49 no i nadal trzeba się logować to jest nie dobre dla tego forum. Ono nie orzyje jeśli nadal tak będzie !!!! A co do pracy tro masz rację pewnie jest już klepnięte Odpowiedz Link Zgłoś
enia100jek Re: praca w Urzędzie Skarbowym? 03.03.04, 18:21 witam panie Rafale, tak się składa że pisze się "ożyje", a nie "orzyje"...no, jeśli tacy ludzie będą rozkręcać forum, to współczuję Ostrowcowi, z którym i ja mam sporo wspólnego i nic dziwnego że to miasto umiera smiercią powolną i bolesną...pa Odpowiedz Link Zgłoś
halevi Re: praca w Urzędzie Skarbowym? 04.03.04, 08:45 Pani Eniu, Pan Rafał przynajmniej próbuje coś robić, a Pani "szarpnęła się" tylko na parę słów uszczypliwości (w dodatku niskiej próby). Jakoś nie widziałem Pani odpowiedzi na inne posty. Odpowiedz Link Zgłoś