Dodaj do ulubionych

Młoda krew dla Ostrowca

IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 04.11.10, 19:39
Trzeba coś zmienić w radzie miasta, w której średnia wieku (wiecie sami jaka jest).

Potrzeba kogoś z pomysłem, kogoś świeżego, kogoś dla kogo problemy młodych Ostrowczan nie są obce ( szczególnie brak pracy dla absolwentów uczelni) .

Ja już znalazłem !

Na liście nr 13 okręgu 3, z pozycji 2 startuje Anna Dębniak .

23-latka o zdrowych poglądach i pomysłach ( miałem okazję posłuchać co i jak mówi),

może nie obiecuje "złotych gór"( jak inni kandydaci),

ale warto chyba dać jej szansę - lepiej mniej - a pewne niż obiecane - nigdy nie dotrzymane.

Może warto postawić na młodość ?

Co wy na to ?
Info o Annie Dębniak Znajdziecie na : www.annadebniak.rox.pl/
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Młoda krew dla Ostrowca 04.11.10, 19:54
      :) Boże Ty widzisz i nie grzmisz?
      Strzał w kolano.
      Czy na prawdę nie widzisz kobietko, że WIĘKSZOŚĆ pozna się na takim spamie? Dawno się tak nie ubawiłem.

A teraz czekam na impertynencje:)
      • Gość: Dzemowaty Re: Młoda krew dla Ostrowca IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 18.11.10, 11:56
        Uwaga !!
        Nastąpiła zmiana numeru listy !
        Obecnie Pani Anna jest na liście 17 !
    • dizzy81 Re: Młoda krew dla Ostrowca 04.11.10, 21:16
      ładne dziewczę :)

niestety nie mój okręg
      • bmwariat Re: Młoda krew dla Ostrowca 04.11.10, 22:18
        ale mój okręg, a dziewczęcia nie znam:)
    • kemotost Re: Młoda krew dla Ostrowca 04.11.10, 21:32
      Nie no nie lubię jak ktoś pisze post zmieniając płeć.
      'Znalzałem'
      'miałem' itp

Czemu kobieto nie napisałaś - Głosujcie na mnie. Mam określone cele, jeszcze nie wiem jak je zrealizować, ale się dowiem. Było by lepiej.

Ps. fajny pomysł, żeby na stronie wyszczególnić ulice podlegające pod wskazany okrę wyborczy.
      Ps2. Wydaje mi się, ze powinnaś też dodać nazwę ugrupowania z listy którego startujesz.No chyba że się tego wstydzisz.
      • Gość: Młody_Ostrowczanin do "kemotost " IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 04.11.10, 21:46
        Mylisz się, Szanowny Forumowiczu - autor tego postu czyli ja, jestem taką samą kobietą jak Kopernik i Einstein :)
        Ale Anna jest Kobietą i to przez duże K ! .

Pozdrawiam :)
        • unhollyseth Re: do "kemotost " 04.11.10, 22:02
          Nosi stanik w rozmiarze K? Bo nie rozumiem.
          • kemotost Re: do "kemotost " 04.11.10, 22:24
            K jak K jak mniejsza z tym że kajak.
            Einstein była kobietą !

Namacany twierdzi że Maria Curie-Skłodowska też !
            • unhollyseth Re: do "kemotost " 05.11.10, 07:12
              Kemo...wszyscy byliśmy kiedyś kobietami !
    • temponick Do Ani Dębniak 04.11.10, 22:35
      Zagłosowałbym na Ciebie, mimo że Twój program całkowicie mi nie leży. Nie obchodzi mnie 'rozbudowa rynku pracy dla młodych Ostrowiaków'. Nie jestem również miłośnikiem czworonogów i 'walka o prawa zwierząt' wcale mnie nie kręci. Kiedyś nawet na czacie z prezydentem postulowałem zatrudnienie gminnego hycla, żeby ktoś regularnie wyłapywał (i unieszkodliwiał) wałęsające się psy. Młoda jesteś, nie da się ukryć, i odważna. Daję więc swój głos za... odwagę
    • unhollyseth Re: Młoda krew dla Ostrowca 05.11.10, 07:19
      Jak ta Pani zamierza zrealizować I pkt swojego programu?
      • lachien Re: Młoda krew dla Ostrowca 05.11.10, 07:33
        A co z deka starszymi osobami? Tylko młodych wspieramy? I kiedy kończy się młodość a zaczyna starość?
        Bez urazy ale program nie do zrealizowania. Ostrowiec latami pracował na migrację ludności za chlebem.
        Punkt 2 programu jak najbardziej.
        • unhollyseth Re: Młoda krew dla Ostrowca 05.11.10, 07:36
          Ja dowiedziałem się w Krk, że mając 30 lat dla pracodawcy jest się już "za starym"!
          • Gość: Miłomłyn Re: Młoda krew dla Ostrowca IP: 193.30.160.* 05.11.10, 14:47
            kochana 1-szą pracę to ty szukaj w Urzędzie Pracy :) Jakie ty masz doświadczenie zawodowe, życiowe, że pchasz sie do władzy? Obawiam się że byłabyś niemerytoryczna i niedecyzyjna. Konsekwencje takiego wybru są zbyt kosztowne dla społeczeństwa, Good bay baby :)
            • Gość: euzebiusz do "Miłomłyn" IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 05.11.10, 20:14
              I znowu ktoś kto uważa, że jak młody - to głupi .
              Cóż, strachliwy strasznie jesteś, że nie znając osoby obawiasz się bezpodstawnie czort wie czego. Współczuję.

Jasne zostawmy wszystko tak jak jest, tylko Radę Miasta przemianujmy na Radę Starszych ( bo ta nazwa bardziej pasuje)
              • Gość: wicek Re: do "Miłomłyn" IP: 80.48.35.* 06.11.10, 19:55
                Unholly jesteś taki młody, a już trafiłeś do Kobierzyna ! Ale to wszystko przez nieustanne wypisywanie badziewnych opowiastek o korkującym dziadku i wrzeszczących pasażerach jego auta, o budowie radzieckich ciągników gąsienicowych tudzież ziemi - planecie czekulady...
                • Gość: gość Re: do "Miłomłyn" IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 07.11.10, 14:39
                  Lubię Cię wicku.Odzywaj się częściej.
    • Gość: Marcin Re: Młoda krew dla Ostrowca IP: 46.45.107.* 07.11.10, 14:17
      Wykształcenie : wyższe.
      Aktualnie studiuję w Kielcach na
      Uniwersytecie Humanistyczno Przyrodniczym
      KIERUNEK resocjalizacja I PROFILAKTYKA SPOŁECZNA

rozumiem, że za wyższe uznaje licencjata :-)

Nie mam nic do ochrony zwierząt bo sam mam psa i go bardzo kocham, ale opieranie kampanii tylko , że się pomaga chronić zwierzęta to za mało.

Chcesz walczyć o miejsca pracy dla młodych ostrowczan. Pięknie. Ale napisz w 5 punktach jak zamierzasz tego dokonać. Bo papier przyjmie wszystko a konkretów tam żadnych.

Jako Prezes Stowarzyszenia, napisz ile pieniędzy udało Ci się pozyskać z UE, czy nawet z UM w Ostrowcu?
      czy nawiązałaś współprace z różnymi fundacjami aby pozyskać pieniądzem?
      Wszystko pięknie Aniu ale nie obraź się bo chętnie bym na ciebie zagłosował bo jesteś z mojego okręgu ale dla mnie za mało argumentów za dużo socjotechniki :-)

Chcesz pozyskać głosy młodych ludzi to więcej pracy trzeba włożyć .
      • temponick Do Marcina 07.11.10, 14:55
        Skoro możesz zagłosować to zagłosuj, na zasadzie przekory -Może Ania się szybko uczy i stanie się zachętą do naśladowania. Zobaczymy co osiągnie. W końcu kiedyś 'jakaś' młoda krew powinna zaistnieć wśród wiekowych ale bezradnych radnych...
        • Gość: Miłomłyn Re: Do Marcina IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.10, 14:06
          Dziewczyna ma wieksze szanse w konkursie na miss powiatu ;))) a tak na marginesie dziewczę studiów nawet nie skończyło a do władzy sie rwie, a jakie kompetencje pytam?
    • Gość: mieszkaniec Re: Młoda krew dla Ostrowca IP: 46.112.29.* 19.11.10, 08:17
      23 lata? chyba sobie żarty stroisz!jesteś jej bratem,facetem czy jakiś inny układ?
    • Gość: Tomasz Re: Młoda krew dla Ostrowca IP: 89.127.178.* 19.11.10, 10:16
      Oj ludzie , ludzie... Młodzi nieaktywni - źle, młodzi aktywni i chcą coś robić - jeszcze gorzej. Plus dla Anny - oprócz studiowania coś jeszcze robi i poddaje się ostrowieckiej neurozie... Tak trzymaj Ana i nie poddawaj się! W narzekaniu i 'kasowaniu' innych ostrowczanie są najlepsi - taka Champions Lique dożywotnio w tej konkurencji...
      • dizzy81 Re: Młoda krew dla Ostrowca 19.11.10, 10:19
        zgadzam się :)
        • Gość: Tomasz Re: Młoda krew dla Ostrowca IP: 89.127.178.* 19.11.10, 10:25
          Anna oczywiście NIE poddaje się ostrowieckiej newrozie. Tak trzymaj !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka