magmam 16.10.07, 14:24 proboszca św. Wojciecha i dyrektora Caritasu, jak zostało wydane 2,5 mln. zebrane podczas koncertu charytatywnego na rzecz osób poszkodowanych przez trabę powietrzną ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihi Re: Pytanie do ks. Stanisław Iłczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:44 A ja się pytam, po co księdzu kablówka ze wszystkimi stacjami dla dorosłych???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barb42 Re: Pytanie do ks. Stanisław Iłczyka IP: *.realestate.net.pl 16.10.07, 15:00 A może te pytania zadacie osobiście, w kancelarii na przykład? Nie wiem czy ksiądz czyta forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Pytanie do ks. Stanisław Iłczyka IP: 89.174.23.* 16.10.07, 15:23 Taaa ludzie myslą, ze to forum jest nie wiadomo czym:) caritas@caritas.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie i tak Tu ci na pewno ksiądz odpowie IP: 213.76.167.* 16.10.07, 15:32 Tu ci na pewno ksiądz odpowie. Zgłoś sie do Caritasu. Najpier forse dajecie a później wielkie pytania co sie z nią stało. A w ogóle fundacje różnego rozdzaju i Owsiak i Caritas i inni powinni wydawać biuletyn z informacją jak wydaje sie zebrane pieniądze. Byłoby jasno i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia.net Re: Tu ci na pewno ksiądz odpowie IP: 80.48.49.* 16.10.07, 19:44 No niestety ale tu się chyba lekko zagalopowaleś.Jurek Owsiak mówi ile jest zebrnych pieniędzy i na co wydaje to mówi a poza tym widać co robi i ile juz dzięki niemu jest zrobione ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . niunia.net nie wprowadzaj cenzury IP: 213.76.167.* 16.10.07, 20:10 mówie tak jak uważam i sie nie zagalopowałem. Mam do tego prawo, tu jest forum a nie salon damsko-męski, ę i ą. nie wiem co Owsiak mówi. Jak jest napisane to jest napisane. Każdy (niezależnie od preferencji politycznych czy religijnych) kto zbiera od ludzi pieniądze powinien czarno na białym informowac ich, ile idzie na co, co do grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
barb42 Re: niunia.net nie wprowadzaj cenzury 16.10.07, 20:33 W sprawie rozliczeń WOŚP proszę bardzo: wosp.org.pl/fundacja/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . dziekuję barb42, to mi się podoba IP: 213.76.167.* 16.10.07, 20:41 o, i to mi się podoba. Czarno na białym i nikt nie ma prawa sie przyczepiać że cos nie gra. Każda fundacja powinna mieć taką stronę www i oficjalnie przedstawiać swoje rozliczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: dziekuję barb42, to mi się podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:12 Takim cwaniakom jak caritas nie daj złamanego grosza- dla mnie to po prostu są zło...je! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: Pytanie do ks. Stanisław Iłczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:32 Jak zostało wydane jeden Bóg wie, parafianie wiedzą , że. ks. Iłczyk będzie głosował na PiS o czym poinformował podczas mszy w ostatnią niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ksiądz Jak Ty się nazywasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiąd twoje imię Re: Jak Ty się nazywasz? IP: *.iplus.com.pl 17.10.07, 17:39 Jak Ty się nazywasz? a ty masz jakieś imię i nazwisko ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołek O kasie w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 21:18 Dzisiaj w GW jest ogłoszenie TVP 1 dziękujące za 2,4 mln zebrane na rzecz ofiar trąby powietrznej pod Częstochową i L u b l i n e m oraz rodzin wypadku we Francji. Ja o Lublinie nie słyszałem ale znając życie kasy to w/w poszkodowani w tej ilości też nie zobaczą. Bóg zapłać Caritasowi, Bóg zapłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz gest Re: O kasie w GW IP: 212.87.241.* 18.10.07, 01:22 koziołek - a ty ile dałes ze swojej karmany że tak filozofujesz :) najlepeij do cudzej kieszeni zaglądac i komentowć ? okej okej zaraz napiszesz że wywaliłes całe 5 złotych :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołek Re: O kasie w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:25 tam na szczęście nie dałem nic, ale wk-wia mnie instytucja , która okrada potrzebujących i jednocześnie z gębą pełną frazesów udaje zatroskanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek i gdzie ta kasiora? IP: *.realestate.net.pl 19.10.07, 20:10 wiecie ile można zrobić za 2,4 miliona? Można odbudować wszystkie dachy we wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: i gdzie ta kasiora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 08:40 Kasa jest na koncie caritasu jakie oprocentowanie dostaje caritas i czy to oprocentowanie zostanie tez przeznaczone dla poszkodowanych, a może 99.9% kasy + procenta pójdzie na cele własne caritasu(obsługa konta itd).? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Pytanie do ks. Stanisław Iłczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:24 ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Pytanie do ks. Stanisław Iłczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agh Patronat nad imprezą objął prezydent Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 13:13 to może jakieś info na temat rozliczeń pozyskanej kaski z UM ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaklimaseu Re: Pytanie do ks. Stanisław Iłczyka 20.10.07, 13:04 Wy lepiej zapytajcie czcigodnego ks. Iłczyka dyr. Caritas kto mu ofiarował takiego pięknego citroenka wart przynajmniej 60 tys zł. Żaden ksiądz nie ma tak dużo pieniędzy. Myślicie, że może część pieniędzy nie trafiła do potrzebujących e nie wierzę, by kapłan okradł swoje owieczki. Pewnie ktoś musiał mu to dać to cacko na kółkach - tylko kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojo Re: Pytanie do ks. Stanisław Iłczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 14:23 Chłopie jak zebrali 2,4 mln. z sms-ków, jak cała pomoc finansowa idzie przez Caritas to trzeba podziękować ks. Iłczykowi, że kupił sobie tak skromny wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk naiwny naród, macie pretensje o co? IP: 213.76.167.* 20.10.07, 15:01 najpierw dajecie forse, każdemu co o nią poprosi, a później prestensje, że nie wiadomo co sie z nią dzieje. Jak ktoś naprawde chce pomóc to wpłaca pieniądze na konto, dostaje kwit i jest wszystko jasne. A wy popieracie dziadostwo, nie wiadomo komu, nie wiadomo na co, nie wiadomo kto dzieli zebranymi pieniędzmi. Macie wątpliwości co do Caritasu, można tam zadzwonić, isć zapytać sie, a nie tutaj uprawiać nagonkę, a tak naprawde nic nikt nie wie. Po drugie to państwo i politycy są od organizowania pomocy a nie jakieś fundacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Pytanie do ks. Stanisław Iłczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 18:14 Co do preferencji za kim lobbowal ksiadz w zeszla niedziele o powiedzial "ze powinnismy wybrac prawice" , nie wspomnial nic o PiS- ie. A wiadomo co to za partia o ktorej mowil ksiadz Odpowiedz Link Zgłoś