Dodaj do ulubionych

Czat z Prezydentem

08.04.11, 12:37
We następny wtorek (19 kwietnia) odbędzie się czat z Prezydentem Miasta Jarosławem Wilczyńskim. Mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego będą mieli okazję osobiście zapytać Prezydenta o nurtujące ich sprawy.

Zgodnie z wynikami przeprowadzonej sondy czat rozpocznie się o godzinie 17.00 - oczekujemy licznej obecności ;)

www.czat.um.ostrowiec.pl
Obserwuj wątek
    • rzecznik_prasowy Re: Czat z Prezydentem 08.04.11, 12:48
      Oczywiście "w następny wtorek" - literówka.
      • lachien Re: Czat z Prezydentem 08.04.11, 13:00
        EEE a było tak po swojsku. Czar prysł.
        • Gość: ostrowianka Re: Czat z Prezydentem IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 08.04.11, 18:06
          A ja myślałam ,że Lachien jest z Ostrowca :-) "a było tak po swojsku"
          • lachien Re: Czat z Prezydentem 08.04.11, 19:08
            Dobrze myślałaś.
    • temponick Re: Czat z Prezydentem 11.04.11, 15:48
      Zadam Panu Prezydentowi proste pytanie: -Dlaczego, z jakiego powodu nie uczestniczył we wczorajszych uroczystościach rocznicowych? W końcu nie była to w wydaniu ostrowieckim jakaś wielka manifestacja polityczna, prawda?

Jeżeli nie otrzymam odpowiedzi, trudno. Pytanie zadane!

"-Prowadziłem w tym czasie zajęcia na Wyższej Szkole Biznesu i Przedsiębiorczości- tłumaczy natomiast starosta ostrowiecki Zdzisław Kałamaga.- Kilka dni przed uroczystościami zdecydowaliśmy, że starostwo będzie reprezentował m.in. sekretarz powiatu"
      • Gość: Wojtek_68 Re: Czat z Prezydentem IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 18:44
        To nie było święto państwowe aby rozglądać się za VIPami. Kto chciał, ten uczestniczył. Wolność sumienia w wolnym kraju.
        Gdyby chcieć obchodzić wszystkie rocznice i święta, dni takie i owakie, ciągłe otwarcia, zamknięcia i przecinania, to nie byłoby czasu na realne życie i pracę.
        Historia dla historyków a Prezydent niech myśli o naszej przyszłości.
    • revir23 Re: Czat z Prezydentem 19.04.11, 17:04
      Na czacie były tylko 3 osoby łącznie ze mną + Moderator i Prezydent.
      W dodatku równo o godzinie 17:00 byłem w połowie pisania mojego pytania, a czat został zakończony. Panie Moderatorze, na przyszłość proszę o odrobinę cierpliwości.
      • Gość: dlx Re: Czat z Prezydentem IP: *.blokowe.pl 19.04.11, 18:12
        godzina 18:00 myślałem że się załapie jeszcze na czat a tu niestety :( o której się skończył? z tego co poprzednik napisał to nawet się nie zaczął :/ ajj nie ładnie!!
        • kemotost Re: Czat z Prezydentem 19.04.11, 19:46
          Kurka a ja na śmierć zapomniałem, i nikt mi nie przypomniał. Buuu
      • rzecznik_prasowy Re: Czat z Prezydentem 20.04.11, 13:09
        Zapytałem, czy są jakieś pytania do Prezydenta, wystarczyło odpowiedzieć, że tak, wtedy oczywiście byśmy zaczekali. Natomiast kolejne czaty będziemy już organizować w godzinach takich, jak dotychczas, czyli około 13.00 - 14.00. Jak widać 17.00 nie jest najbardziej fortunną porą na siedzenie przed komputerem ;)
        • Gość: obserwator Re: Czat z Prezydentem IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 20.04.11, 13:35
          a może panie rzeczniku internauci wiedzą, iż pan prezydent za wiele do powiedzenia nie ma i chyba wolą bardziej przyjemne zajęcia.
          • pathos_phobos Re: Czat z Prezydentem 21.04.11, 23:43
            Amen.Już 2 lata temu darowałem sobie tę farsę.
            • philip.dean Re: Czat z Prezydentem 22.04.11, 07:38
              Pana prezydenta nic nie obchodzi więc darujcie sobie ten czas
    • Gość: janek Re: Czat z Prezydentem IP: 195.245.213.* 19.09.13, 14:59
      Chyba CZAD
      • kemotost Re: Czat z Prezydentem 22.09.13, 21:18
        Teraz po udanym przetargu śmieciowym i porównaniu jego wyniku do sąsiednich gmin na Czad nie ma co liczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka