Gość: Ostrowczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 19:19 Cieszy mnie bardzo że to dziadowskie forum (niewątpliwie POlityczne)zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostrowianka Re: Ostrowiecnr1 IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.13, 23:21 A mnie nie... Wielu tam zaglądało i dużo korzystało. Gdyby nie żenująca sytuacja z wiszącymi po tygodniu wpisami, tudzież naciąganiem regulaminu do usuwania ich - byłoby całkiem pożytecznie. W cyberświecie miejsca dużo - wszyscy się pomieszczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ostrowiecnr1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 22:42 tam już było parę spraw o zniesławienie,przeprosiny w gazecie.Forum odżyje przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ostrowiecnr1 IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 19.10.13, 03:24 trzeba uważać co się na kogo pisze,nawet p.redaktor z echa miała sprawę za szkalowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Ostrowiecnr1 IP: *.opera-mini.net 19.10.13, 10:53 kiedyś to forum żyło, ale widząc co się tu dzieje kilka osób przestało pisać i forum również padło.Niesieni na fali zmian, przekonali się ,że bagno zawsze pozostanie bagnem. Odpowiedz Link Zgłoś
pismen1 Re: Ostrowiecnr1 19.10.13, 13:40 Niewatpliwie przysluzyl sie poprzedni Administratorek czerpiacy korzysci z 2 zrodelek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda objawiona Re: Ostrowiecnr1 IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.13, 09:40 Mamy już nowe forum. Na starym nie sobie siedzi pismen z gimbusami. Odpowiedz Link Zgłoś
stankot Re: Ostrowiecnr1 23.12.13, 06:06 dużo wniosłem do tego forum,ostrzegałem admina ,ze takie moderowanie i prowadzenie strony przyczyni się do jego upadku i to się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ostrowiecnr1 IP: *.blokowe.pl 24.12.13, 08:59 nic nie upada wrecz przeciwnie, w ostatnim miesiacu strasznie dużo wpisów a te wszystkie "nowe" fora strasznie są martwe widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WirtualnyOstrowiec Re: Ostrowiecnr1 IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.14, 20:54 Zapraszam na WirtualnyOstrowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś