Gość: babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 13:27 Rafineria Gdańska do kilkudziesięciu procent etyliny spir dodaje (do 5 proc.) i jak dotąd nic się nikomu nie zepsuło. A przynajmniej nik to tym nie wrzeszczał. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: ZLOBBOWAŁO KWACHA IP: proxy 17.01.03, 13:30 Zgoda tylko czemu 4,5 % ma być droższe od 5 % z R.G ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: ZLOBBOWAŁO KWACHA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 13:45 Lobby Kulczyka ( 10 % udziałów w PKN Orlen ! ) okazało się silniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba PROSTY JA FACET JESTEM I Z PROWINCJI... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 14:32 ...na dokładkę. Pewnie dlatego tylko nie wiem, ile silników "zwaliło się" z powodu spirtu, który nam RG BEZ NASZEJ WIEDZY I MOŻLIWOŚCI WYBORU nalewać dawała do baków. Zróbmy lobba jakiego, albo co?... i ścignijmy szkodników z Rafinerii Gdańskiej!!! WALNIJMY ICH PO KASIE!!! ************************************************************************** Gość portalu: babariba napisał(a): > Rafineria Gdańska do kilkudziesięciu procent etyliny spir dodaje (do 5 proc.) > i jak dotąd nic się nikomu nie zepsuło. > A przynajmniej nik to tym nie wrzeszczał. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś