raskarba 08.12.04, 15:00 Czekamy na nowa porcje czarnego humoru jelitkowego i nie tylko. Od dluzszego czasu mam nieodparte wrazenie, ze jestem jedynym forumowiczem, ktory lubi muzyke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malywroc Re: Lachien, odezwij sie ! 08.12.04, 15:17 myślę, że wielu z nas lubi mmuzykę, jednka nie wszyscy mają takie kompetencje jak choćby Ty, żeby się na jej temat wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Lachien, odezwij sie ! 08.12.04, 15:19 ja lubie muzykę...co widać niźej:)))taką preferuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: Lachien, odezwij sie ! 08.12.04, 15:46 Ale przeciez, czy trzeba miec jakies szczegolne kompetencje, by podzielic sie tym, co sie lubi lub czego sie slucha ? Traktujmy to bardziej na luzie, jako przyjacielska wymiane opinii... Kazdy z nas moze od swoich rozmowcow czegos ciekawego sie nauczyc. A co do Lachiena, to apeluje do niego o powrot na lono naszego forum, bo "narozrabial" i nagle zniknal ! Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: Lachien, odezwij sie ! 08.12.04, 15:53 Pisales tez, ze uwielbiasz filmy Bunuela. Chcialbym uslyszec, jakie jego filmy moglbys mi polecic do obejrzenia. No, i co tam nowego w chili ? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien, odezwij sie ! 10.12.04, 14:34 Jestem, jestem, miło mnie to łechoce. polecam Piękność dnia i Dyskretny urok Burżuazji. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Lachien, odezwij sie ! 10.12.04, 15:03 Jak Morfina pisze - Mistrzu sługą Twym pokornym jestem Odpowiedz Link Zgłoś