danielfryziel 09.12.04, 19:02 Witam wszystkich starych i nowych forumowiczów. Od kilku miesięcy śledzę i postanowiłem sie przyłączyć chyba mnie zaakceptujecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
story1 Re: Witam 09.12.04, 19:17 Cześć, fajnie, że jesteś. Ja też jestem nowa:) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Witamy was oboje ! 09.12.04, 20:13 Ze Story1 juz sie nieco znamy, choc to nie jest stara historia, tylko wlasnie Story1. Danielfryziel - to twoj debiut tutaj, wiec witamy Cie szczegolnie. Potrzeba nam "nowej, swiezej krwi", oczywiscie w sensie wylacznie przenosnym... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Witamy was oboje ! 10.12.04, 05:48 Witamy witamy:))))) Ja jeszcze wczorajszy dziś jestem:))Mieliśmy imprezkę firmową i było wyjeb...:))) a dziś powrót do Ostrowca:))))))))))) Pierwszy raz w kręgle i odrazu 5 miejsce zająłem:))) Pozdrowienia z Warszawy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Gratuluje 5. miejsca, ale... 10.12.04, 06:25 mniej wiecej wiem, ze takie imprezki koncza sie zarabistym kacem. mam nadzieje, ze masz gdzies pod reka kefir i "alka seltzer". Tak, czy inaczej, ciesze sie, ze miales ochote do nas zajrzec. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Gratuluje 5. miejsca, ale... 10.12.04, 06:29 Zdziwi Cie to, ale ja nienawidze alkoholu i jest mi z tym znakomicie:) MOgę się super bawić bez picia:)Zupełnie nie rozumiem, jak zabawa to musi być alkohol..te czasy minęły, nie ma już picia na umór, teraz jest kulturka, a bynajmniej tam gdzie byłem jest. A tu byłem wczoraj...było ponad 1300 osób z mojej firmy:)) www.arco-bowling.pl/arco.php Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: Gratuluje 5. miejsca, ale... 10.12.04, 07:09 Na swoj sposob podziwiam twoja wytrwalosc. Z drugiej jednak strony odrobina dobrego alkoholu (ale tylko, by sie nieco wyluzowac) nie zaszkodzi. Ja bynajmniej nie popieram typowo polskiego picia do dna. Z dawnych, szalonych czasow zostal mi tylko dowcipny toast - "Za flote radziecka - do dna !". Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Gratuluje 5. miejsca, ale... 10.12.04, 07:15 Wyluzowany to ja zawsze jestem i bez picia:) Nie toleruje, nie cierpie, nienawidze i nic tego nie zmieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: Gratuluje 5. miejsca, ale... 10.12.04, 08:55 lubię i piję, a co!!!???... Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: Witam nowych - 10.12.04, 10:40 i nagle wątek powitalny przerodził się w wątek alkoholowy. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Gratuluje 5. miejsca, ale... 10.12.04, 11:28 kurcze jak tu odmówić sobie np zimne piwko do karkóweczki z grilla ? zmrożona wódka do tatara ? no kto jest takim twardzielem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 odmówić nie nada - 10.12.04, 12:55 spotyka się dwóch studentów - gdzie idziesz - na wódkę - dobra namówiłeś mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: Gratuluje 5. miejsca, ale... 10.12.04, 15:28 Tez bym chcial byc wyluzowany zawsze i wszedzie, ale czasem bez jednego glebszego "nie razbieriosz", jak mawiali starozytni Grecy... Odpowiedz Link Zgłoś