morfinka_12 16.12.04, 12:10 Gdzie jest ENVI KARLA inne niezidentyfikowane osobniki Tłumaczyć się i to szybko !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raskarba Kobiety to stworzenia lagodne... 16.12.04, 16:44 w zwiazku tym proponuje nieco lagodniejszy ton. Odpowiedz Link Zgłoś
karrla Re: Szukamy kobiet na forum 16.12.04, 19:58 zabrzmiało to tak groźnie, że postanowiłam się jednak wytłumaczyć troszeczkę :) śledzę forumowe tematy na bieżąco i gratuluję pokonania skarżyska i życzę sukcesów w rozgromieniu kielc, ale tak strasznie denerwuje mnie logowanie tu, że odzywam się sporadycznie no i dobija mnie fakt, że jestem chyba jedyną mieszkanką ostrowca na tym forum :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba wiecej cierpliwosci 16.12.04, 21:48 Jesli rzeczywiscie jestes jedyna, bylaby to wielka strata dla forum , gdybysmy Cie stracili... Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Pozostaje mieć nadzieję że przybędzie nam nowych 17.12.04, 12:39 forumowiczów i forumowiczek. Że się zmobilizują dotychczasowe uczesniczki Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: Logowanie sie... 16.12.04, 21:52 MNIE TEZ LOGOWANIE SIE PRZESZKADZA, ALE SMIEM TWIERDZIC, ZE IM CZESCIEJ TO ROBISZ, TYM BARDZIEJ SIE DO TEGO PRZYZWYCZAJASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Szukamy kobiet na forum 22.12.04, 16:08 Melduje się! Logowanie to norma,na innych forach nie siedzicie?forumowe życie wymaga logowania, bez logowania nie masz osobowości na forum. W wyścigu nie biorę udziału. Widać marny ze mnie patriota.Patriotka. Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Witamy "corke marnotrawna" 22.12.04, 17:21 Chyba domyslasz sie, ze z tym wyscigiem to tylko taka zabawa, mobilizujaca forumowiczow do tego, by w ogole sie odzywali. Nie sadze, aby to byla miara patriotyzmu. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Witamy "corke marnotrawna" 22.12.04, 18:11 A ja myślałam, że to tak na poważnie!Liczycie tu ilość wpisów, witacie "córke marnotrawną", przejęłam się wytykaniem tego ciągłego nieuczestnictwa,nawet dodałam sobie przydomek pół-aktywna, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś